s350-en?
nem is mondtad.
Az új?
mesélj!
a g is jó autó!
s350-en?
nem is mondtad.
Az új?
mesélj!
a g is jó autó!
szlovák rendszám? mert nekem kint a kötelezőm az egekben...(s350 g320)
Hopp, te jársz Pestre? Mert érdekelne ez a gumigrt, ott van melletted.. :-)
Mindig a regadóról beszélünk, de...
Átírási illeték 30 Eur, kötelező biztosításom 80 Eur/év, cégautóadó 0 Eur, teljesítményadó 0 Eur. És az elsőt kivéve a többit folyamatosan fizetni kell itthon.
ez stimmel is, de azért linkeltem, mert sokkal kedvezőbb lesz a regadó, mit idáig...
mondjuk neked idáig is kedvezőbb volt..))
Jelentősen szigorodik a külföldi rendszámú autók magyarországi használata. A közúti közlekedésről szóló törvény ugyanis úgy módosul, hogy ilyen autót Magyarországon élő magánszemély csak egy napig használhat − vagyis lényegében arra van ideje, hogy elguruljon és lecserélje a rendszámot. Ha az autó nem az övé, hanem például egy cégtől bérli azt vagy egy céges autóról van szó, a magánszemélynek rendelkeznie kell az üzemben tartó írásos hozzájárulásával az autó használatához.
Nekem ennyi elég...
de kit lehet ilyennel még lehúzni???
egyszerűen hihetetlen...naiv emberek vannak.
Igen logikus. Nagyon nehéz eladni is, de venni is. Amelyik tetszene, az vagy nagyon messze van, vagy hétvégén nem lehet megtekinteni, vagy elviszik mint a cukrot. Volt olyan gép, hogy reggel rakták fel a hahura, délelőtt felhívtam, megegyeztünk, hogy másnap megyek megnézni Solymárra. Másnap még jó hogy felhívtam, mert még aznap elvitték mikor felrakta a netre. Ennyire jó volt az ár értékarány. Kicsit szitkozódtam, mert már vagy 3 autót így elvittek előlem, hogy nem tudtam időbe megnézni, mert messze volt a lakhelyemtől.
Ami a kategóriájában feltűnően olcsó, mind csaló, szerintem...
Ha mélyen ár alatt akarnak eladni egy autót, nem is tud felkerülni a hahura, hiszen mindenkinek vannak ismerősei, akiknek szól előtte...szerintem...
elosztjuk Öregem, :))
Tiéd a fiatalos változat, nekem elég a támaszték..))
Itt a nekünk fiataloknak gyártott változat:))
http://totalbike.hu/hirek/2010/03/10/az_uj_velorex_a_cseh_ariel_atom/
cabrió ez, apám...
áááá--)
Igen, be is írta már. De ennyit megér, ha hajtani akarod.
1.35-et kér érte..
boltra gondoltam, de akkor nem...
saab a Te asztalod..))
Hacsak nem ezzel jössz a talira..))
Netmasterek.. az kemény, tudsz élni! :-)
Én 2005-ben hagytam abba a bulizós életmódot. Öregszünk.. :-)