Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: bulvár

#477921 Bendeguz Előzmény: #477907

Nem, nem, nem! Valamit félreértettél. Nem a hányás a cél sose, azt írtam, hogy néha kóstol az ember szemetet is és akkor jön az öklendező reflex. Pl. ittam kínai kígyós pálinkát, na az kemény volt.

Támogatom a kulturált borfogyasztást, és a fórumtalálkozó se a seggrészegre ivásról szól. Tehát ugyanazon az oldalon állunk e téren :)

#477907 GáborGábor Előzmény: #477906

Bocsánat, Bendegúz barátom, de tévedésben leledzel.

A meghívást illetően még támogatom is az 5leted, de az ivást illetően nem tehetem.

Aki inni akar, az tegye, jó módjával, mértékkel, a megfelelő időben.

Ezek mértékét a hely, a társaság igénye és a zsebedben lévő pénz mennyisége, egyenes arányban befolyásolja.

;)

Aki csak ara utazik, hogy ha nem megy a piálás tovább, akkor inkább hányni fog, az nem lesz jó szesztestvér. Arra ne bízd magad, mivel ha elhagyod magad, akkor nem tesz le a kapudban, vagy az ajtód elé, mielőtt megfagynál ...

;)

#477906 Bendeguz Előzmény: #477872

Balázs István Úr, jól mondod! Gyere el pénteken a fórumtalálkozóra, ihatunk jó magyar borokat és beszélgethetünk a magyar fajtákról, perspektívákról! Egyébként ahova nyaralni megyek, ott mindig megkóstolom a helyi jellegzetes italokat, néha a borokat is. Én inkább töményes vagyok, ha nem ismerem ki magam. Azt lehúzza az ember és mehet hányni, ha nagyon szar :D

#477872 Balázs István Előzmény: #477858

Ez az, sok hülye politizálás helyett inkább igyunk jó magyar borokat. Én például még se chileit, se dél.afrikait, se ausztrált, de még spanyolt se nagyon ittam, annál inkább a jóféle móri ezerjót, vagy ma este éppen Irsai Olivért! Echt magyar fajta, és milyen finom....!!! )

(Azért majd a cirfandelt is megkóstoljuk egyszer.)

#477858 Bendeguz Előzmény: #443364

Csak nem akar elkészülni részemről a történet, de addig is ajánlok figyelmetekbe egy borszaküzletet. Nem vásárlás miatt, hanem a Pannon Borrégió felderítése végett. Ha vásároltok, nekem nincs belőle osztalékom :)

http://www.pannonborbolt.hu/

Csoki! Az erdőbényei jég…

#458409 KawaBazsy

Csoki! Az erdőbényei jégbor a Vivamus pincészetből származik, s rohadt drága! :-) Jó ez, ismered?

#443330 KawaBazsy Előzmény: #443170

No de ott csak száraz borok vannak, nem? Amikor még Pécsen laktam, nem voltam borissza, úgyhogy ezt nem tudom. De remélem te csinálsz nekem minimum félédeset.. :-)

#443170 kerikoma Előzmény: #443145

Jöhet bármikor. Engem nagyon érdekel!!! Épp most készülünk valamikor nov. vagy dec hónapba Villány környékére valamelyik pincészetbe egy kis tanulmányi útra:D

#443145 Bendeguz Előzmény: #443120

Ráérős időmben készítek nektek egy toplistát a kedvenc pécsi borvidéki pincészeteimről és boraimról. Méltatlanul ismeretlen még az országban, de jövünk fel mint a talajvíz! Aki a szekszárdi borokat szereti, annak a pécsiek is ízleni fognak. Vannak saját fajtáink, pl. az eozinos fényű cirfandli. Majd írok :)