sajna nekem a most péntek sem lesz jó,pedig nagyon szívesen mennék.. koccintanék Veled is :)
sajna nekem a most péntek sem lesz jó,pedig nagyon szívesen mennék.. koccintanék Veled is :)
Nem, nem, nem! Valamit félreértettél. Nem a hányás a cél sose, azt írtam, hogy néha kóstol az ember szemetet is és akkor jön az öklendező reflex. Pl. ittam kínai kígyós pálinkát, na az kemény volt.
Támogatom a kulturált borfogyasztást, és a fórumtalálkozó se a seggrészegre ivásról szól. Tehát ugyanazon az oldalon állunk e téren :)
Bocsánat, Bendegúz barátom, de tévedésben leledzel.
A meghívást illetően még támogatom is az 5leted, de az ivást illetően nem tehetem.
Aki inni akar, az tegye, jó módjával, mértékkel, a megfelelő időben.
Ezek mértékét a hely, a társaság igénye és a zsebedben lévő pénz mennyisége, egyenes arányban befolyásolja.
;)
Aki csak ara utazik, hogy ha nem megy a piálás tovább, akkor inkább hányni fog, az nem lesz jó szesztestvér. Arra ne bízd magad, mivel ha elhagyod magad, akkor nem tesz le a kapudban, vagy az ajtód elé, mielőtt megfagynál ...
;)
Balázs István Úr, jól mondod! Gyere el pénteken a fórumtalálkozóra, ihatunk jó magyar borokat és beszélgethetünk a magyar fajtákról, perspektívákról! Egyébként ahova nyaralni megyek, ott mindig megkóstolom a helyi jellegzetes italokat, néha a borokat is. Én inkább töményes vagyok, ha nem ismerem ki magam. Azt lehúzza az ember és mehet hányni, ha nagyon szar :D
Na jó, majd egyszer kipróbálom, de addig nem, amíg van magyar...!:))
A spanyol borok azért vannak olyan jók ... na!
:)
De a legjobbak azért a magyarok!
Ez az, sok hülye politizálás helyett inkább igyunk jó magyar borokat. Én például még se chileit, se dél.afrikait, se ausztrált, de még spanyolt se nagyon ittam, annál inkább a jóféle móri ezerjót, vagy ma este éppen Irsai Olivért! Echt magyar fajta, és milyen finom....!!! )
(Azért majd a cirfandelt is megkóstoljuk egyszer.)
Csak nem akar elkészülni részemről a történet, de addig is ajánlok figyelmetekbe egy borszaküzletet. Nem vásárlás miatt, hanem a Pannon Borrégió felderítése végett. Ha vásároltok, nekem nincs belőle osztalékom :)
Erről jut eszembe, a Lidl-ben kapható 3puttonyos tokaji is bényei, vivamus.
Csoki! Az erdőbényei jégbor a Vivamus pincészetből származik, s rohadt drága! :-) Jó ez, ismered?
Aki már kóstolta esetleg, melyik a kettő közül?
http://www.zsindelyes.hu/bazilita_termekcsalad
Bazilita keserű v Bazilita likőr?
Előbbitől azért tartanék hátha olyan rettenet-unicum ízű.
Egy jó kis találkozót szervezz oda...vevő vagyok rá!!! :)))
Na jó, nem bánom. De szerintem egy jó bor száraz legyen, mint most a torkom! Kivétel a jó tokaji... :)
Na jó, minimum félszárazat, abból is van már egész jó..
Félédeset? Brrr...
No de ott csak száraz borok vannak, nem? Amikor még Pécsen laktam, nem voltam borissza, úgyhogy ezt nem tudom. De remélem te csinálsz nekem minimum félédeset.. :-)
Jöhet bármikor. Engem nagyon érdekel!!! Épp most készülünk valamikor nov. vagy dec hónapba Villány környékére valamelyik pincészetbe egy kis tanulmányi útra:D
Ráérős időmben készítek nektek egy toplistát a kedvenc pécsi borvidéki pincészeteimről és boraimról. Méltatlanul ismeretlen még az országban, de jövünk fel mint a talajvíz! Aki a szekszárdi borokat szereti, annak a pécsiek is ízleni fognak. Vannak saját fajtáink, pl. az eozinos fényű cirfandli. Majd írok :)