Ja azt hittem a mai pluszra gondolsz, meg is lepődtem.
Elég sokat fejlesztettek és beruháztak úgy olvastam valami cikkben nem is olyan régen.
Ja azt hittem a mai pluszra gondolsz, meg is lepődtem.
Elég sokat fejlesztettek és beruháztak úgy olvastam valami cikkben nem is olyan régen.
nézd már meg az elmúlt két évben mit emelkedett. Ehhez nincs köze buffetnak. Ismerem az IBM piacát, kicsit túl árazott szvsz
stabilak,válság alatt is beruháztak,bővítettek,munkásokat vettek fel.Ahogy most is.
http://finviz.com/quote.ashx?t=IBM&ty=c&ta=0&p=m ez erősen meglep
Úgy néz ki Tengerentúli Barátaink nekiállnak a pénteki Bank Hol alatti felhúzás után realizálgatni.
Az eurusd-nél még lehet magyarázattal szolgálni: nemcsak az eurózóna küzd súlyos gondokkal, hanem az iusa is. Hatalmas államadósság, államok mennek csődbe vagy már abban is vannak, magas munkanélküliség, lassuló nemzetgazdaság...
A mérleg egyik sepenyőjébe beletették a gyatra eurózónát, a másikba a gyatra amerikát és a mérleg kiad egy egyensúlyi árfolyamot az euró/dollárnak, a két régiós piac gazdasági teljesítményét illetően. Csakhogy Európának pllusz ott van még a hitelválság is. Amikor a mérleg megbillen a dollár felé, az mindig az euróválság újabb negatív fejleményeinek "köszönhető". Ha csak Európa küzködne súlyos gazdasági gondokkal, az euró rég a pincében lenne, de az, hogy Amerika is bajban van, a gyengülést jelentősen gátolja. Szvsz az euró a mostani szintekről csak akkor gyengűlne jelentősen tovább, ha jelenlegi formájában felbomlana az euróövezet, de akkor ugyebár euró kampeca.
Az EUR/USD sem normális, ugyanott áll, mint egy évvel ezelőtt vagy a válság kitörése előtt.
Teljesen irracionális.
2012-13-ban recesszió lesz Usában és Ny-Európában is. Csak most senki nem ezzel foglalkozik. Sajnos... Pedig állítólag a piac előre áraz.
ahoz kepest hogy bank holi van, nem gyenget teptek a piacokon minden 2% folott...
csak arra, hogy az olaszok es a gorogok egyideig meg vergodnek
ha ezek normalisak...
All Day USD Bank Holiday
Ilyenkor minek kell kinyitni...
Hétfői zárójuknál járnak ők is.
Lehet, hogy nem volt véletlen. Mint a Tanú című filmben, az ítélet előre meg volt írva.
Ez is érdekes:
Véletlenül egy tévedés folytán a S&P leminősitette Franciaországot (de már korrigáltak).
áááá pont a fontos szinten zártak...
Soros megint itt van pánikoltatni ? :D
bírom ezt a palit.. kár hogy 2008 -ban még nem vettem komolyan.. amit mond az lesz..az világos..hisz ő és a haverjai irányítják az egész világot...