Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: ibm

#444148 kelvin Előzmény: #444140

Ja azt hittem a mai pluszra gondolsz, meg is lepődtem.

Elég sokat fejlesztettek és beruháztak úgy olvastam valami cikkben nem is olyan régen.

Re: ibm

#444140 Kissherceg Előzmény: #444131

nézd már meg az elmúlt két évben mit emelkedett. Ehhez nincs köze buffetnak. Ismerem az IBM piacát, kicsit túl árazott szvsz

Úgy néz ki Tengerentúli …

#443950 Fornit

Úgy néz ki Tengerentúli Barátaink nekiállnak a pénteki Bank Hol alatti felhúzás után realizálgatni.

Re: nincs cím

#443305 Mancs Előzmény: #443301

Az eurusd-nél még lehet magyarázattal szolgálni: nemcsak az eurózóna küzd súlyos gondokkal, hanem az iusa is. Hatalmas államadósság, államok mennek csődbe vagy már abban is vannak, magas munkanélküliség, lassuló nemzetgazdaság...

A mérleg egyik sepenyőjébe beletették a gyatra eurózónát, a másikba a gyatra amerikát és a mérleg kiad egy egyensúlyi árfolyamot az euró/dollárnak, a két régiós piac gazdasági teljesítményét illetően. Csakhogy Európának pllusz ott van még a hitelválság is. Amikor a mérleg megbillen a dollár felé, az mindig az euróválság újabb negatív fejleményeinek "köszönhető". Ha csak Európa küzködne súlyos gazdasági gondokkal, az euró rég a pincében lenne, de az, hogy Amerika is bajban van, a gyengülést jelentősen gátolja. Szvsz az euró a mostani szintekről csak akkor gyengűlne jelentősen tovább, ha jelenlegi formájában felbomlana az euróövezet, de akkor ugyebár euró kampeca.

#443301 TrendMan Előzmény: #443300

Az EUR/USD sem normális, ugyanott áll, mint egy évvel ezelőtt vagy a válság kitörése előtt.

Teljesen irracionális.

#443300 Mancs Előzmény: #443297

2012-13-ban recesszió lesz Usában és Ny-Európában is. Csak most senki nem ezzel foglalkozik. Sajnos... Pedig állítólag a piac előre áraz.

#443297 blackmarket Előzmény: #443251

ahoz kepest hogy bank holi van, nem gyenget teptek a piacokon minden 2% folott...

csak arra, hogy az olaszok es a gorogok egyideig meg vergodnek

ha ezek normalisak...

Nem sokat kellett várni …

#443296 Donoo

Nem sokat kellett várni a visszarántásra...

All Day USD Bank…

#443251 Fornit

All Day USD Bank Holiday

Ilyenkor minek kell kinyitni...

Hétfői zárójuknál járnak ők is.

#442280 BudFox Előzmény: #442254

Soros megint itt van pánikoltatni ? :D

bírom ezt a palit.. kár hogy 2008 -ban még nem vettem komolyan.. amit mond az lesz..az világos..hisz ő és a haverjai irányítják az egész világot...

#442279 BudFox Előzmény: #442277

wazze mi történt most ?

most is úgy zuhan tovább mint a kő....

itt nézem a futurest..és csak azt látom hogy megindult még lefele..