Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: bulvár

#443124 _pda_ Előzmény: #443101

tegnap kanyarodnék ki egy parkból a főútra, nézem egy lepukkant figura egy ujságpapírból hajtogatott tokból, valami port szór egy teli piásüvegbe

kíváncsi lennék, miféle gyorsító lehetett :(

#443120 kerikoma Előzmény: #443113

Hol van itt már a jó kis borok ízlelgetéséről szó! Vagy 2-3 fajta gyümölcspálesz kóstolásról bammeg. Katasztrófa.

Kulturált alkohol fogyasztás mi?

Épp akartam GáborGábor-tól kérdezni, hogy állnak a borai, de már el is ment a kedvem tőle:(

#443113 Bendeguz Előzmény: #443101

Jobbszem Paul-ról nem hallottatok még? Angolul asszem Eyeball Paul. A Kevin és Perry csúcsra tör című trash vígjátékban volt a DJ és úgy rúgott be, hogy a szemébe löttyentett egy kicsit a vodkásüvegből :D

bulvár

#443101 Fornit

Lehet hogy én vaskalapos maradi vagyok, de maradnék a jó öreg felespohárnál...

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/vaginajukon-es-fenekukon-at-rugnak-be-a-tinik-2071466

Rendőrök és orvosok hívták fel a közvélemény figyelmét az Egyesült Államokban arra, hogy a tinédszerek fenekükbe és vaginájukba vodkás tampont nyomnak, és ezzel a hatékony módszerrel rúgnak be.

Bazz ilyen nincs...

Az igazi alkeszok egyszerre tölthetik magukba a szeszt felül-alul :S

Re: forralt bor

#440920 Kezdolap Előzmény: #440917

Kösz, nekem is eszembe jutott, már le is cseteltem az ikeás ügyfelessel, h kapható az Örsön:-)

#440917 Előzmény: #440714

Próbáljad ki ezt, ha van a közledben: Ikea glögg :)

#440702 Arsene Lupin Előzmény: #440699

A piacok és vásárcsarnokok büféiben általában már nyitáskor is van. A minőség azonban nem garantált.

#440694 kelvin Előzmény: #440693

Ha szabad kérdeznem, hol? Eddig sajnos nem még csak a környéken voltam ilyen vásárokon. Saját motivációs tényező a legjobb forralt bor megtalálása. :)

#440693 Arsene Lupin Előzmény: #440687

A kisebb városok karácsonyi vásárain adják a legjobbat. Ott jobban vigyáznak a minőségre. Én egy francia kisvárosban ittam az eddigi legjobbat.

#440687 kelvin Előzmény: #440685

Az igazi jó forralt bor egy karácsonyi vásáron mérik, legyen az Bécs. Pozsony, Prága, vagy Budapest.

forralt bor

#440680 Kezdolap

Tudom, nem túl szimpatikus hozzáállás, de...

Hol lehet palackozott bekevert forralt (forralni való) bort kapni? Tapasztalatok?

Kellene kb. 3-4 liter és nincs kedvem ezzel pacsmagolni.. Ill ha én készítem, elfogy a célállomás előtt... :-)

Re: nincs cím

#423715 kerikoma Előzmény: #423169

Nem vagyok neves:-) Palackba szoktunk rakni, de én nem cimkézem, mert baráti kör és családon belül fogyasztunk. Eladni a cimboráim szoktak.

Re: nincs cím

#423164 kerikoma Előzmény: #423154

Sajnos muszáj rosé-t készíteni, mert haladni kell a korral és nagyon divatos lett mostanába. Tehát ha jönnek vendégek, a pincédbe kell legyen rosé és kész. A saját szőlőmet nem is áldozom be, hanem úgy veszek erre a célra. Ma du. 1-re hozzák ládába és már rakom is be a bogyózóba.

Cabernet franc és még barique hordóból!!! Két hét múlva veszem azt a szőlőt is ha minden igaz:-))

Mentem, sziasztok!