Regisztráció Elfelejtett jelszó

Állampapírok, kötvények, befektetési jegyek

Re: nincs cím

#443615 xmann Előzmény: #443614

továbbra is várom a pszáf határozat számát amivel a kibocsátást engedélyezte

#443614 xmann Előzmény: #443607

Nem kaptam meg priviben. és nem is tudok olyan vállalatról amelyiknek a kötvénykibocsátását jóváhagyta volna a pszáf ilyen feltételekkel. A nagyokon kívül idén tudtommal csak a btel és az rfv bocsátott ki vállalati kötvényt, és az előző években még ennyien sem.

Az az igazság hogy ekkora hozam gyakorlatilag nem létezik. vagy teljes átvverés vagy nagy becsapás

#443613 Fornit Előzmény: #429193

1.év 17%+8%=25%

2.év 17%+8%=25%

Total:50% két évre?

Nekem olyan gyanúsan hangzik. Ilyenek lennének már most "nyugdíjba" vonulhatnék, havi bontásban 208.000Ft rendszeres jövedelem mellett...

#443196 Alfredd Előzmény: #443028

Van egy tippem, hogy a Perfektum Consulting Zrt-é ez a remek ajánlat...

Pár hónappal ezelőtt megkeresték az irodánkat, hogy van 2-3 milliárdos ingatlan portfóliójuk, amit szeretnének értékesíteni, de végül nem lett belőle üzlet.

A tőke és hozamgaranciát úgy gondolják, hogy a kötvényért cserébe ugyanekkora összegben jelzálogot tesznek az ingatlanra...

Főtevékenységben egyébként életjáradékozással foglalkoznak. Ami ezek szerint akkora biznisz, hogy 26 % kamat kifizetése mellett is bőven megéri nekik a forrásbevonás.

Előrebocsátom, hogy ennél többet és sem tudok a cégről, de nekem valamiért nagyon Ilferro, Baumag szaga van a történetnek.

A bukó pedig ott lehet, hogy az ingatlanportfolió piaci értékét jóval meghaladó összegben kerül jelzálogbejegyzés az ingatlanokra, ami így érvényesíthetetlenné válik.

#443032 xmann Előzmény: #429193

Ha magyar kötvény akkor kellett hozza kibocsátási tájékoztatót készíteni. Nem találom a PSZÁF oldalán . Hol keressem?

#443028 xmann Előzmény: #442392

Persze, éves 17+8%. hagyjuk mar a hülyeséget. Ilyen hozamot csak jelentős kockazatvallalassal lehet elérni. Minden értelmes ember tudja hogy nincs ingyenebéd . De remelem jó sok jutalékot kapsz emberek behulyiteseert. Tokegarancia, mi? De csak priviben....hihető. Ha ilyen jó lehetőség akkor vajon miért nem nyilvános mindenki szamara????

#443027 xmann Előzmény: #442392

Persze, éves 17+8%. hagyjuk mar a hülyeséget. Ilyen hozamot csak jelentős kockazatvallalassal lehet elérni. Minden értelmes ember tudja hogy nincs ingyenebéd . De remelem jó sok jutalékot kapsz emberek behulyiteseert. Tokegarancia, mi? De csak priviben....hihető. Ha ilyen jó lehetőség akkor vajon miért nem nyilvános mindenki szamara????

Re: Hibaznak

#443014 Hibaz Előzmény: #442861

Most nézem,hogy mára 7,5%-al zuhant be az árfolyam,viszont nincs rajta még a hozam.Tegnap vettem még hozzá.Megkapom a kamatot,és mikor,vagy most mi a túró van ???

#442861 ikszf Előzmény: #442389

T+2

Egyébként a kamat teljesen lineárisan jár, 362 napi kamattal növelt árfolyamon tudnád megvenni, vagyis 3 nappal később 3 napi kamatot nyernél rajta.

#442392 kelvin Előzmény: #430083

Ha ismernéd nem mondanál ekkora baromságokat. Nyugodtan szólj a PSZÁFnek csak aztán meg ne lepődj. Magyarországi Zrt van mögötte és nem holmi szlovák kft. Piramisjátékról meg szó nincs.

#442389 Hibaz Előzmény: #429808

Egy olyan kérdésem lenne a szakértőkhöz,hogy a 2020/A jelű kötvény,amely 11.12-én fizet kamatot,meddig lehet megvenni a 7,5%-os idei hozamért ???

Van itt is valami T+3 elszámolás,vagy elég pénteken megvenni ???

#430083 xmann Előzmény: #429440

ezt a fajta befektetést ismerjük, úgyhívják piramisjáték. a kibocsátó feltételezhetően valami jóhangzású Züricher KantonBank de ha jobban belenézünk, akkor egy szlovák kft van mögötte. vagy valami hasonló. Magyarul lenyúlás. Priviben, mi? Jó vicc. A kibocsátási tájékoztatót is priviben tették közzé? PSZÁFnak szóljunk esetleg? Szerintem őket kifejezetten érdekelné

#429440 kelvin Előzmény: #429263

De mégis van és neked nem küldöm el mert ha megteszik és belevágsz akkor összeomlik a cég! :D

Ha kell z infó írj privit és megkapod a részleteket.

#429263 matgab Előzmény: #429193

Kelvin,

tényleg nem akarlak megbántani, de az ilyen ajánlatok leginkább csak a pénz utalásáig csillognak olyan szépen , mint az arany, és aztán ha a máz gyorsan lekopik ki szokott derülni, hogy a máz alatt bizony szar van...

Tőke és hozamgarantált? De ki garantálja a hozamot (és persze a tőkét)? Miért ad ekkora kamatfelárat egy garantált hozamért? Mibe fekteti be , ami kockázatmentes (hiszen tfh valóban valami komoly garancia lenne a háttérben) és annyi hozamot hoz, hogy neki megéri ez a kamatok kifizetése után....

És nincs egy hülyen bank, vagy befektetőcsoport, aki garantált hozamokért kölcsönadna, ha azok valóban biztos garanciák?

Szóval én azt mondom csak óvatosan az ilyen "belenyúlhatsz a tutiba" típusú befektetésekkel...