Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bringások

Re: Bringások

#444011 _pda_ Előzmény: #443819

háj, én szórólapoztam a businesst, tekertem 32Km-t a kerületben, meg Ecseren de sötédetéskor befejeztem

a ruházatról annyit, h Bendegúznak igaza van, nem véletlenül vannak ezek a ruhák szintetikus anyagokból, pont azért, h NE tartsa magában a nedvességet, mert rádfagy.

amikor vettem a térdmelegítőt, vettem egy spéci sapkát is a sisak alá, pont erre varrják, takarja a fület, és a vékonysága ellenére tökéletes megoldás

szóval az eddig szokásos cuccomban voltam (thermo gatya, thermo térdvédő, bringás mez, polar pulcsi, GoreTex kabát) egész nap, pedig reggel még éppen kiengedett a fagy amikor elkezdtem

van nekem is snowboard ruhám de ezek a cuccok nem kerékpározásra valók

nem elég teshezálllók, a dzseki még hagyján de a nadrág végképp nem erre való

a térd fázás nem megszokás kérdése, ha kihűtöd az izületeidet, akkor reumás leszel, ezt tapasztalatból mondom

15 év motorozás, majd 10 év szörfözés a legjobb megoldás mellet is komoly nyomokat hagy a szervezeten

és amikor elkezdtem motorozni (70') a farmergatyán kívül nem nagyon volt más "motoros ruházat"

meg is van az eredménye

nem kívánom senkinek 3 nap fetrengés után a szteroid injekciót az izületbe

szóval csak okosan ;-)

#443947 Hathor Előzmény: #443835

Nem didergek, ah folyamatosan tekerek. Egyébként bementem a belvárosba 12KM-re volt a célpont addig megizzadtam, ameddigre megmutattam a lakást teljesen rendben éreztem magam. Utána mentem még és amikor hazajöttem, akkor voltam tiszta víz, mert meghajtottam magam fel, mert Gellért heggyel egy magasságban lakunk fent, és hazafele, mindig keményen megtolom a végét. Utána lekaptam a cuccost és megfürödtem. Lényeg: ha mész egy órást kört tök mindegy. Kaptam sieléshez valami nylon alsó ruhát izzadásgátlásnak, meg hogy így meg úgy melegít, olyan mint a nylonzacskó nem bírtam egyszer sem felvenni, csak pamutot bírok elviselni magamon.

#443819 Hathor Előzmény: #442794

Tegnap este voltam bent a Belvárosba bringával Este 5kor indultam, akkor 4.5fok volt, 8ra értem haza, addigra már csak 1.2fok volt. Iszonyat jól esett. Nagyon jót tekertem. Felvettem sínadrágomat, túrabakancsomat, felül 3réteg vékony poló, egyik garbo volt a nyakam védelmében. Felszereltem a bringámat a lámpákkal, elővettem a szekrényből, sosem használtam, mert nem szeretem a kerácsonyfa jellegű bringát, ami tele van kütyükkel, táskákkal, kulacsokkal, sárvédőkkel, egyéb hasznos cuccokkal. Mindegy, lámpa kell, ha akarok este tekerni. NAgyon nagy volt. Üres volt az utca, a bringás utak is üresek voltak, jó volt a friss levegőt harapni. bemutattam közbe egy körúti befekteésemet, amire kaptam egy vételi ajánlatot is, így dupla löketet adott a jókedvben.

Volt síkesztyűm, pufi kabátom, meg baseball sapka, mert a kötöttektől végem van, viszket a fejem benne, meg nagyon izzad. A baseball segész jó volt, csak a fülem fázott néha, de nem volt vészes. Megérkezve a polóimból csavarni lehetett a vizet, kesztyűmből is.Sínadrág pont jó volt, szellőző van rajta, kinyitottam az nagyon jó volt. Nekem térdem sosem fázott. Motorozni is szoktam, így talán megszoktam. Ajánlom mindenkinek, hogy egy csöndes esti időben lámpafényben bringázzon jó harapos időben. Nagyon jó!

#442794 _pda_ Előzmény: #442774

persze, nekem most jutott rá idő, 10 fok alatt már meggondolandó a történet, bár vettem egy térdmelegítőt a gatyára

HA valaki nem ismerné őket, magyar ruházat, minőségi anyagokból:

http://www.elastic.hu/index.php?page=termekek&a=1

van egy csomó cuccuk, ami megmaradt a külföldre gyártott szériákból, (céges mez, stb...) kabátgomb áron

#442774 Hathor Előzmény: #442766

Sajnos nekem azt este kavar be leginkább. Nem vagyok felszerelve lámpákkal, sötét a kinti kerület a XVI.ban. Hűl le a levegő is.. meg gyerekek most már akkor érkeznek haza a suliból, így velük foglalkozom, napközben meg gép mellett vagyok.

#442766 _pda_ Előzmény: #442754

pont 2 hónapja kezdtem az intenzív tekerést, most megnéztem 1130Km :))

34000 kalória -7kg

2 nap maradt ki eddig a hónapból, talán 1x esett az elején, meg időhiány, sajnos erősen szűkülnek a lehetőségek az időjárás miatt

DE eddig gyönyörű délutánok voltak

#442754 Hathor Előzmény: #438706

Tegnap voltam, gyönyörű idő volt napközben, egy órát tekertem intenzíven.

Bringások

#438706 _pda_

volt ma valaki? nekem 30-ra futotta az időből

még 2 bónusz nap lesz az ünnepek alatt, ha hinni lehet a meteurológusoknak :))

Re: nincs cím

#435607 _pda_ Előzmény: #435225

üdv, mentem ma is

most viszont szakad az eső, holnapra nem fog felszáradni, vagy elállni azt hiszem

marad a görgő

más, nagyon nyomják a bringautakat mindenfelé, legutóbb az Albertirsai úton láttam, a BNV mögött

a vasút alatt a Kolozsvári utcánál akarják áthozni ha jól látom, a gyalogos átjárón

de utánna merre viszik azt nem tudom

#435225 Szika Előzmény: #433670

hali, most regisztráltam, meglepve látom, hogy tőzsdei oldalon bringások vannak. :) no hát én is mindkét kategóriát gyarapítom. Idén 2600 kilcsi, napi használat télen-nyáron, hóban-szélben. Semmi nem számít. :)

#433817 _pda_ Előzmény: #433680

szép idő volt még du. 2-3 körül mindkét nap, valami térdmelegentartót azért kell néznem

#433680 Hathor Előzmény: #433678

Engem nem zavar az idő, megyek -5fokban is. Síruha, sapka sál, bakancs, síkesztyű.

Tavaly is mentem hóban is. Még a fiam is. Jégen csúszkáltunk az utcában, jókat lehet farolgatni.

#433678 _pda_ Előzmény: #433672

kezd nagyon lehülni :(

http://www.idokep.hu/elorejelzes

10 °C alatt nem nagyon fogok menni, szvsz

kell a térdemre valami, mert nagyon kihül

sapka az kell, mert kapsz egy olyan homlok/arcüreg gyulladást, h belegebedsz

én egy snowboard sapkát húzok a sisak alá, elég tuti :))

#433672 Hathor Előzmény: #433670

Én tegnap reggel mentem 7-8között 15KMt, ébredés után

Nagyon jól esett. imádom nyesni a friss levegőt. Sapka nélkül mentem, füleim lefagytak, de kesztyűm volt. Ma nem értem rá, de hétvégén biztos megint megyek, ahogy szabadidőm engedi.

teker még valaki? én le…

#433670 _pda_

teker még valaki?

én lenyomtam ma is a napi penzumot, már 700Km körül mentem az új géppel :)

#433655 hosszhuszár Előzmény: #433654

Kivételesen, rozsda, az nincs rajta:))

egyéb javítások igen, de ha a korát nézem, jól tartja magát:))

Sokba nem került idáig, "csak"a munkám...

#433654 _pda_ Előzmény: #433601

bagoly mondja verébnek, spórolj :))))

Te minek reszeled hónapok óta azt a rozsdaboglyát ???? :DDDD