Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Bringások

Hathor Előzmény: #442794

Tegnap este voltam bent a Belvárosba bringával Este 5kor indultam, akkor 4.5fok volt, 8ra értem haza, addigra már csak 1.2fok volt. Iszonyat jól esett. Nagyon jót tekertem. Felvettem sínadrágomat, túrabakancsomat, felül 3réteg vékony poló, egyik garbo volt a nyakam védelmében. Felszereltem a bringámat a lámpákkal, elővettem a szekrényből, sosem használtam, mert nem szeretem a kerácsonyfa jellegű bringát, ami tele van kütyükkel, táskákkal, kulacsokkal, sárvédőkkel, egyéb hasznos cuccokkal. Mindegy, lámpa kell, ha akarok este tekerni. NAgyon nagy volt. Üres volt az utca, a bringás utak is üresek voltak, jó volt a friss levegőt harapni. bemutattam közbe egy körúti befekteésemet, amire kaptam egy vételi ajánlatot is, így dupla löketet adott a jókedvben.

Volt síkesztyűm, pufi kabátom, meg baseball sapka, mert a kötöttektől végem van, viszket a fejem benne, meg nagyon izzad. A baseball segész jó volt, csak a fülem fázott néha, de nem volt vészes. Megérkezve a polóimból csavarni lehetett a vizet, kesztyűmből is.Sínadrág pont jó volt, szellőző van rajta, kinyitottam az nagyon jó volt. Nekem térdem sosem fázott. Motorozni is szoktam, így talán megszoktam. Ajánlom mindenkinek, hogy egy csöndes esti időben lámpafényben bringázzon jó harapos időben. Nagyon jó!