Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-STAR kitekintő elemzésem.

Re: nincs cím

#442391 Hathor Előzmény: #440676

Szia!

Olvastam írásodat RFV topikban. Nagyon optimista vagy. Toborzás jelleget érzek megint nálad, hogy mögéd álljanak vétellel. Látom a topikodban is írtad, mekkora vételi lehetőség volt 5500 a fibo, ezt így kell csinálni írtad.

Én mint mondtam továbbra sincs fordulós jel. Mai nyitó 5503on lesz.

Apró öröm az csak, ha záróban 200pontos spreare beállnak feljebb állni 200darabbal, vagy limittel, ettől vevő még nem volt a papírban, tegnapi gyertya is piros.

Idézlek, amire értettem a toborzást.

"Gyerekek ti nem látjátok?

Az utolsó birka is tudja, hogy Fibo szerinti ideális fordulat + nagy forgalom bla-bla-bla esetén érdemes belecsípni a részvénybe. Természetesen utána emelkedtünk 6000-ig, ekkor már szórták vissza a pakkokat a remegők. Ahogy várható volt, visszateszteltük az 5500-as szintet kis forgalommal, aki itt eladta a letörés reményében, azt jól palira vették!

Nem nem arra akarok kilyukadni, hogy nyitott az út 10000-ig, max. a 6200-as résig."

#440676 pepe01

Akkor egyetértünk:D

Nem lehet minden negyed évben bejelenteni egy nagy projectet.

#440675 zeeh_ Előzmény: #440674

Köszi Hathor az elemzést!

Remélhetőleg Patakinak lesz némi szerepe a finanszírozási aggodalmak eloszlatásában. Ha ez meglesz, szerintem a nyugdíjpakk miatt nem kell aggódni, de talán már most se. Valaki keményen felporszívózta 2 napja 5500-on a pakkokat. Jó lenne tudni, ki vette. Ha a CC, akkor sanszos, hogy egyúttal zártak egy adag shortot.

#440674 Bendeguz Előzmény: #440643

Tegyük fel, hogy megnyugtató hírek jönnek a finanszírozásról, a kötvényeket vissza tudják fizetni, kamatokat szintén. Előre lefogadom, hogy újra elkezdődik az aggódás a nyugdíjpakk miatt.

#440643 matgab

jól látod...Sztem ezzel (fínanszírozás) kapcsolatban is lesz új info a KGY-n, vagy a Q3-nál.

#440621 GáborGábor Előzmény: #440619

Nono ...

Mutatnék neked 30 féle kalapácsot, aminek a magyar megnevezését még én sem ismerem csak az eredeti, németet ...

:)

#440619 Bendeguz Előzmény: #440618

a dolgos munkásosztály ismeri a kalapácsot, a többi kuláknak meg értelmiséginek volna mit tanulni!

#440615 Hathor Előzmény: #440567

nem az volt a cel, hogy nagy elemzest rakjak ki, csak hogy hanyadan allunk az arfolyammal, erdemes e mar venni?? Aztan ezt megvitatjuk, rfv topikba ugyanis nem irok.

Egy kérdés

#440575 Lxrose

Ha mindenki úgy gondolná, hogy csak vételi jelre vesz egy részvényt, akkor mikor emelkedne?

Akinek komolyabb mennyiség kell és egy adott szinten szerinte már megéri, akkor venni fogja és ő majd csinál vételi jelet. Ennyi az egész technikai elemzés erre a részvényre, mert nagyjából egy vevő vagy eladó el tudja most dönteni a trendfordulót, vagy a további esést.

#440564 Bendeguz Előzmény: #440551

Jó hétvégét! Hathor, kösz még egyszer. Ha holnap éjjel fehér nyakkendős részeg sihedereket láttok a belvárosban (Bp.), akkor azok mi leszünk legénybúcsúnak álcázva :)

#440520 pepe01

Hitel van bőven, csak itt kötvénynek nevezik.

Valóban vicces, hogy a cég kapitalizációja akár a kibocsájtott kötvények értékénél is kevesebb lehet. Mondhatni morbid.

#440519 Hathor

Én optimizmust nem látok bennetek, max reményt, meg elcsapjátok itt az időt!

Minek itt bámulni a fórumot, ha úgy is beragadt az ember és mást nem tud csinálni mint várni? Pihenjél, élvezd addig az életet, próbálj a családdal együtt élni, nehogy még kidobjanak otthonról is. ,-)

Tényleg! Kitartás, most lehet egy kis fogodzó, mint mondtam.. de jel még nincs, de napokon belül akár lehet is.