Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-STAR kitekintő elemzésem.

Re: nincs cím

#447936 Hathor Előzmény: #447894

ja és fentről tartja a 20napos mozgóátlag, az fölé nem tud menni. Ugye ez a 20napos átlag egyben a bollinger szalag közepe is.

Re: nincs cím

#446301 Hathor Előzmény: #446286

Így van.

Alkalmankénti elemzésekhez tatoznak a topikok, akárcsak a sok Bux topik.

nincs jelentősége, a fő topkikok futnak.

Re: nincs cím

#446286 Bendeguz Előzmény: #446222

Miért nem érted meg, hogy a BLOG bejegyzéshez tartozik és egy konkrét témakör kibeszélésére szolgál? Ha nem írtál volna, szépen eltűnt volta jó mélyen, ahogy minden blog-topic.

Re: nincs cím

#446222 rbbj11 Előzmény: #443707

ezt figyeljétek: ezen a fórumon már kb. harminc e-star topic van!!!!hihetetlen, nem volt türelmem még megszámolni se őket!!

Re: nincs cím

#443691 AntiKapi Előzmény: #443555

Pepének igaza lehet. A megérzés nem csak a nők sajátja...Ha nem lennék lekötve, 5500 körül erőteljesen beszálltam volna...

Re: nincs cím

#443555 pepe01 Előzmény: #442391

Szia

Továbbra is azt látom, hogy ez 1 szuper beszálló volt 5500-nál! Ez nem mond ellent a Te állításodnak sem, miszerint továbbra sincs fordulós jel.

Azért azt látni kell, hogy 1 hét alatt akár 3X is lehetett adni 5950-en, aki megelégszik ennyi idő alatt 8% (mínusz broki díj) haszonnal, az egy nagyon jó hozam/kockázatú befektetést választott.

Ahogy a topikomban is írtam, már nem akarok mindenkit meggyőzni, talán veled még próbálkozom:D

Szuper dolog a Technikai elemzés, de egy ilyen illikvid mid cap esetén sokszor kevés. Ugyan ez igaz önmagában a fundára is.

A jó funda (ökölszabály) közép és hosszú távon biztosan megmutatkozik az árfolyamban.

Ahogyan már többször leírtam egy stabil tulajdonosi háttérrel rendelkező cég esetén, mikor látszólag "túlságosan leverik" az árfolyamot, ideális esetben fibo-ról fordulva néhány nagyobb kötés (átkötés) mellett meg van az esélye a fordulatnak.

Természetesen a stop kötelező.

Hogy miért vagyok ilyen magabiztos?

Nézd meg miért kampányoltam a Zwack mellett, miért találtam el tickre a fordulót és miért tudtam kiszállni a lokális csúcstól 2%-on belül (az utolsó pakkommal).

Természetesen nem bíztatok senkit a logikai sorom lekereskedésére, mondjuk úgy hangosan gondolkodom és leírtam mi alapján szálltam be a tőkém nagy %-ával.

Re: nincs cím

#442487 hAliG Előzmény: #442463

Egyetértek..

És valahogy mindig talpra áll az a "g.c." magyar!

Na szerintem ezt nem tudják lenyelni...

Re: nincs cím

#442479 Bendeguz Előzmény: #442463

Annyi megjegyzésem van most hirtelen a hozzászólásodhoz, hogy már gyerek korom óta nézem a híradókat, kb 1990 óta. Nem szól másról a politika, mint elvonásról, újabb adókról, megszorításokról, privatizált haszonról és államosított veszteségről. Nézzük csak az ezredforduló környékét. Azóta nagyon sok ezer milliárdnyi megszorítást léptettek életbe. Napról-napra jönnek az újabb sarcok. Hogy lehet, hogy akkoriban mégis jól (jobban?) működött a rendszer, volt pénz mindenre, csökkent az államadósság? Azon is érdemes elgondolkodni, hogy mennyit lehet még kivonni ebből a rendszerből? Hány ezer milliárdot lehet még adóként beszedni? Mivel a lakosság 15%-a tartja el a másik 85%-ot (ennyien dolgoznak kb. a magán szektorban), feltételezem már nem sokat.

Re: nincs cím

#442463 matgab Előzmény: #442423

Én is azon gondolkodtam ma reggel, hogy vajon nem Magyarországot használta-e 2008-ban a pénzügyi háttérhatalom arra a célra, hogy teszteljék élesben azt, hogy milyen hatásai vannak egy ilyen pénzügyi manipulációnak egy ország ellen, hogy reagál a közvélemény és hogy lehet minél nagyobb nyereséggel kiszállni az üzletből.

Azóta ha megnézzük egyre nagyobb és nagyobb országokat "támadnak be" ugyanazzal a módszerrel... A média és a hitelminősitők segitségével elkezdenek sipákolni, pánikot gerjeszteni, meggyengitik az ország devizáját felemeltetik a kamatokat és utána kihelyeznek rá egy "mentőcsomagot", ami semmi más, mint hogy az adott kormány az országra nézve kötelezően elismer egy soha meg nem kapott adósságot.

Ezek után meg lehet agyba főbe elvonni az adott ország társadalmától a jogokat, és a megszoritások miatt az a megtámadott ország az előállitott értének egyre nagyobb és nagyobb hányadát transzferálja át a nemzetközi pénzügyi világnak...

Mo. többször volt már kisérleti nyúl, 1919-ben és 1956-ban is. Gyakorlatilag a nemzetközi liberál-bolsevikok előszeretettel tesztelgetik Magyarországgal a kifosztórendszereiket...

Re: nincs cím

#442423 Bendeguz Előzmény: #442391

Mindenki lebeszélő, illetve felbeszélő valamilyen szinten. Semleges álláspont nincs. Ki-ki másképp kommunikálja. Valaki CSUPA NAGY BETŰVEL ORDÍTJA HOGY FELLLL!!!, vagy híreket linkel álláspontja megerősítésére, valaki elemzi a céget, esetleg kisebb esszéket ír a pszichológiáról, morálról és a világról. Mindenki a saját pozíciója felé próbálja befolyásolni az arctalan tömegeket.

Kezdem elhinni és megvalósulni látni azt az összeesküvés elméletet, miszerint a bilderberg csoport indította a válság első hullámát, majd a jó beszállóra minél több embert beinvitálnak a nagy tőzsde pilótajátékba, végül egy w alakzattal mindenkitől elveszik az összes megtakarítását és ezzel taszítják rabszolgasorba. Tőlem csak azt a pénzt tudják elvenni, amiből lakást akartam venni, rabszolga nem leszek. De ez is fájna. Nagyon.