Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: gd

#441860 Hathor Előzmény: #441853

Egyébként érdekes, hogy 2008as nehéz napokon is sűrűn járkált hozzánk IMF.

Sok mindent úgy sem tudunk meg, mi van a háttérben.

#441859 Előzmény: #441845

"És igen..sokkal kevesebb a végtörlesztők végleges száma."

Minél lenne kevesebb? Még két hónap hátra van és akkor a Karácsony-December 30 közötti rohamról szót sem ejtettünk. Szerintem éppen az várható, hogy jóval TÖBB lesz a végtörlesztő, mint amit várnak.

Re: nincs cím

#441858 Hathor Előzmény: #441850

lassan fel kell ismernünk, hogy USA egy másik kontinensen helyezkedik el.

Mi beletartozunk abba a kontinensbe, aminek államai igen nagy bajban vannak, vegyük ki ebből a németeket. Magyarországon meg egyelőre semmi pozitív fejlemény. Csúszunk a lejtőn, az tény. Borzasztóan zavar engem a gázolaj emelkedés is, ami kihat a szállítókra, a fogyasztói árak emelkedésére. Fogyasztói árak szedik ki a pénzt a zsebünkből, mellette elgyengül a forintunk is, ami szintén nem túl bíztató. 2008ban 315ös EUR/HUF szintnél tiszta para volt, Államcsőd, bankcsőd vízionálások.

Most 308as szinten elég kellemesen elvagyunk.

Csökken ingatlanjaink értéke, szívják a vérünket. Mellette emelkedő hitelek, álló kamatkörnyezet, álló gazdaság, csökkenő fogyasztás.

örömre nincs ok. Max egy nemzetközi hangulatot lehetne követni fel.

#441853 Ibiza Előzmény: #441845

ja és tán ma tárgyalunk imf-el..

kötünk velük egy nagyon nagyon elővigyázatossági hitelkeret megállapodást..nekik nem lesz presztizs veszteség..- nem hajtjuk el őket -nekünk meg garancia.

#441852 Frontin Előzmény: #441843

Ennél azért nagyobb izmozásra számítottam reggelre. Talán azért is bizonytalanodtak el kint is egy picit, mert Usa olyan fontos szinteknél van, hogy egy mai esetleges emelkedés, és annak megtartása a napokban a kritikus szintek fölött, már komolyan veszélyeztetné a bear piacot, és azt nem sokan hiszik el egyelőre, hogy ez bekövetkezhet, többek között én sem. Én is lefordulásra számítok ma kint, előtte persze még megszivathatnak minket a jó öreg futilövéssel. Azért ez szánalmas, hogy ezzel az apró kis "játékkal" tulajdonképpen szét szivatják amcsik európát.

#441850 Bluebalu Előzmény: #441801

na jó csak usa szinte éves csúcsai alatt...mi meg? szóval mit szabályoz...röhej az egész...

#441845 Ibiza Előzmény: #441841

mert olcsó..ha eurban számolod..az sem biztos leminősítenek minket...sőt..

gyenge hazai valuta kifejti kedvező hatását.. az nem érdekes 200mrd-ot bukik lakosság rajta.

És igen..sokkal kevesebb a végtörlesztők végleges száma.

#441843 BudFox Előzmény: #441841

ahhoz képest ami tegnap ment USA -ban ez egy phos....azthiszem ráadok ma is..had zuhanjon be.

ma berneki pásztor beszé…

#441838 Ibiza

ma berneki pásztor beszél..fontos usa adat nem lesz.. felmehetünk kicsit..

ma berneki pásztor beszé…

#441835 Ibiza

ma berneki pásztor beszél..fontos usa adat nem lesz.. felmehetünk kicsit..

#441834 Hathor Előzmény: #441828

Forint elgyengült 309.3ra eur-val szemben.

Futik csökkenőben még. KT negatív, a promptosok miatt

#441830 Csilla76 Előzmény: #441814

jaj de megszívtam a tegnapi longot..most kapcsoltam be, és nyitóban szépen el is adtam...-70pont.

#441828 Frontin Előzmény: #441823

Tegnap 700 alatt zártakat én már rá is dobtam, lehet hogy kicsit korán, majd elválik.