Amennyiben a tegnapi napos gyertyát Te nem kalapácsnak látod akkor nem tudok egyebet elmondani.
Ui: köszi az elemzést!
Amennyiben a tegnapi napos gyertyát Te nem kalapácsnak látod akkor nem tudok egyebet elmondani.
Ui: köszi az elemzést!
Nincs is baj ezzel. én nem látok kalapács gyertyát.
Ellenben megértem azt, aki itt belevesz, és max kistoppolja magát lejjebb. Ezt a lehetőséget én is vázoltam, de vételi jelet nem adott a papír. Neked lehet igen. Ezért különbözünk.
Nekem a hetes MACD érdekes egyelőre..
A tegnapi gyertyát Én kalapácsnak látom, a mélypontról szépen elrugaszkodott megjött a vételi erő.
A legfontosabb neked szánt mondandóm a forgalom és a pakkok figyelése.
Véletlenül nem jönne be a tervem bukok 2%-ot és semmi gond nincs.
És nem érzek véleménykülönbséget, csak Én egy picit másképp látom jelenleg.
Pepe!
nem tudom milyen kalapács fordulós gyertyát láttál tegnap.
Berakom a benagyított tegnapi gyertyát, illetve a fordított fülescsésze jelleget, ami letört 6200körüli nyakvonallal.
http://postimage.org/image/9cz0vw0qv/full/
szerintem sem a forgalomban, sem a gyretyában nincs fordulós jelzés, és ma nem zártunk még be. de ha ma lenne egy zöld gyertya, az sem forduló, mert egyszer egy fibora lehet zöld gyertya is. Ennek ellenére ha ma doji lesz, és hetekig lépeget fel zöld gyertyával minden nap, akkor elhiszem, akkor látom jelét.
Ahogy valaki írta: más amit tervezel, és más ami megvalósul. 2015 nagyon távoli. Lehet a tőzsde előre áraz, de nem ennyit. Én tegnap kiírtam magamból a feszt. Jól esett.:) Szerintem többünkben megfogalmazódott dolog került elő. Kár, hogy ez lett a vége.
Nem tudom miről beszélsz, nem olvasom a topikot, sem E-star híreket. tegnapi napot megnéztem a topikban, mert érdekelt a befektetők véleménye, ők mit látnak a papírban az esésre..
Engem csak a chart érdekel. Ha lesz hírre kilövés, azt a chart mutatja, irányát is, mértékét is.
Ellenben ha nagyon előre nézünk, és valamilyen oknál fogva elkezdeni emelkedni innen a papír, és élesen megy fel.. ledolgozva ATHt, akkor elliott 3at fogok keresni benne (ha...egyszer...)
Nem ebben a csökkenő csatornában fog mindvégig lefelé haladni. Előbb-utóbb kihullik belőle.
Ez lesz, vagy fordul. De még ha fordul is, lehet, pusztán csak szélesíteni lesz képes az eső csatornát és immár abban fog lefelé haladni. Valódi, hosszabbtávra szóló fordulatra egyelőre semmi jel.
Szia
Na akkor nézzük a tényeket:
Ahogy már többször leírtam a Fibo szerinti ideális korrekciós szint elérése átlagnál magasabb forgalommal már vételre okot adó momentum.
Ezzel lehet vitatkozni, nem is erőltetném tovább.
Továbbá tegnap jött egy kalapács gyertya ami általában csökkenő trendben bekövetkező fordulatot jelez előre.
Erre vártam a megerősítő zöld gyertyát ami körvonalazódik is.
A legfőbb momentum ami bizakodásra ad okot, hogy prezentációs céllal nem csak 20-50 db-os vételi ajánlatok vannak a könyvben, hanem van ott 1000-es pakk is.
Mire valódi fordulós jelzést kapnál, már emelkedünk 20%-ot.
Mert ügye ott figyel a napos charton egy méretes rés kb. 6200 felett, addig nagy valószínűséggel el fogunk menni.
Ami a mai napra szólt, csúnyán kipottyant az árfolyam a bollingerből a napos charton, legalább Ma20-ig várom fel.
A kis papíroknál sokkal nagyobb súllyal kell figyelembe venni a forgalom adta jeleket.
Tehát vételi jel volt, trendforduló nem.
2-3%-os stoppal merem bárkinek ajánlani a papírt (mondtam ezt tegnap a haveromnak).
Ja igen volt ott egy Ék is a napos charton (ami nagyobb felbontásban egy dupla aljnak látszik) amiből letört, szerintem annak is teljesült a célára.
Hogyne! Ezt mondtam 10Kn is! Eladja az ember és visszaveszi lejjebb, amikor lát vételi aktivítást, például itt 5500n, vagy menet közben 8200on, amit néztem első elemzésemben, tök mindegy.. minden százalék ajándék!
Ellenben itt már azt mondtam a 10K feletti beragadtaknak, hogy ezen a szinten ne adják már el, ha eddig nem adták el.
5400letörése, lehet még gáz szerintem.
De tartom, hogy én vételi jelet nem kaptam a papírban még mai napig!
500 milliós kapitalizáció mellett (ha összejön) milyen részvény árfolyam várható?
Nincs mit!
ja és Bence!
Tedd félre a topikban ezeket a 15-20-50Ks célár poénokat szerintem ,-)
felesleges erről beszélni poén szintjén is, még akkor is, ha az ember kínjában nevet rajta.
Köszönjük a kitekintőt :)
Én úgy gondolom, hogyha nagy világégés nem kezdődik újra, erről a szintről illene fordulnia.
Múltkor kiszórtam egy jó adagot, sikerült többet visszavennem 5.5k-n, ~10% bukó ledolgozva, ha úgy nézzük (virtuálisan) :)
Nekem ez most öröm :D