Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#440481 sbbacsi Előzmény: #440468

Ha 5000-nél járna akkor hinnék neki. Napi 3-400 pontokkal akármikor úgy átrepültetnek vele bármilyen szintet ahogy akarnak.

Vicc az egész.

#440476 Frontin Előzmény: #440465

Nagyon úgy néz ki hogy én is viszem tovább, és nem azért mert telhetetlen vagyok. Egyszerűen nem látom mit tudnának még előhúzni Angéláék a varázskalapból. Ellenben a lefelé mutató kockázatok sokkal nagyobbak. A hazai tőzsde élén a Mol-Otp párossal pedig olyannyira harmat gyönge, hogy.....

#440473 Waszeitung Előzmény: #440468

Érdekes mozgások,kinti indexek 2% körül mozognak naponta néha + néha - ,teljes lutri...nekünk meg van egy 300 pontos sávunk,bár tegnap alászúrtunk pár percre oszt ennyi,köszönjük meg kamattartalomnak a kítűnő kereskedési lehetőséget!

Aki emelkedésben negatív,esésben pozitív,most 100 pont feletti.

#440465 BudFox Előzmény: #440441

én még viszem tovább...ha vesztek is picit...már nagy nyerő van a shortokon...és adok egy esélyt a jövö heti újabb lejtmenetnek is..

jó hogy USA előbb kezdett kinyitni..jobban tudunk reagálni a dolgokra..

#440457 Frontin Előzmény: #440441

Talán most az olaszok fognak bekavarni úgy tűnik a hírek alapján. Na az lenne még csak földindulás.

Érdemes zárni a shortoka…

#440441 Arsene Lupin

Érdemes zárni a shortokat. Szerintem ennyi volt benne lefele. A DAX 6000 körül kezdődik most a bunyó. A végén még fel is ránthatják az indexeket.

Re: fd

#440436 BudFox Előzmény: #440432

innentől kezdve USA vagy együtt megyünk..csak a reggeli csapkodás az mikor külön vagyunk egy picit.

#440425 BudFox Előzmény: #440416

szerintem a 9 % os munkanélküliségi szintről mindenki tudja már hogy egy meghamisított adat..valójában 12-13-15 % is lehet az... ezért nem is reagáltak arra..

csak a frissen létrehozott munkahelyekre..mert azt könnyebb lereagálni.

#440410 BudFox Előzmény: #440394

Hello :-)

hát itt már korán elkezdték a kiszórást :-)) mivel nincsen Stop lehetőség..sokkal kevesebben ülnek a gépek előtt...nincsenek bennt ajánlatok...hirtelen tudunk nagyokat esni...

pl. mint az előbb is....Okosok ezek a tőzsdei főfelügyelőségen :_))) 2 hónapig tart kivizsgálni a 3400 -Ft os OTP leöntést ? :D

#440407 Frontin Előzmény: #440394

Ön tán tovább görgetné jövő hétre? Egyelőre úgy tűnik jómagam viszem tovább, bár óriási a kockázat, el kell ismerni. Más.

A görögökkel kapcsolatos különböző végkimenetelekre van v.kinek v.mi elképzelése, lehetséges forgatókönyve, hogyan reagálna a piac egyik eshetőségre, másik eshetőségre?

Pontosítva:

1. Marad a jelenlegi kormány miután meglesz az elegendő többségük ehhez, és lesz népszavazás. (talán ez már lefutott dolog, felejtős)

2. Marad a kormány, de csak az ellenzékkel megállapodva sikerül ez neki, nem lesz népszavazás, végrehajtják a megszorításokat.

3. Megbukik a jelenlegi miniszterelnök a bizalmi szavazáson, és ideiglenes kormány áll munkába, ebben az esetben sem lesz népszavazás.

Van még több eshetőség? Lehet hogy kihagytam v.mit.

Ötletek?

sd

#440406 Waszeitung

Dejó hogy még 950 magasságában kivágtam a longot...és milyen csodálatosan hősködtünk 17e-nél,egyem ezt az imádnivaló,hős bétet!

Kérdés hogy most a háromszög alsó szárára megyünk pattani vagy leves lesz..

#440403 Csilla76 Előzmény: #440391

jó lett volna a short, a fene essen bele. mindegy, lesz még lehetőség rá.

ráadtam 1 kontit 16901-en lement 900 alá.