Én 0 pozival megyek át,elegem van a 7végi kasziónókból (is).
Én 0 pozival megyek át,elegem van a 7végi kasziónókból (is).
Ha 5000-nél járna akkor hinnék neki. Napi 3-400 pontokkal akármikor úgy átrepültetnek vele bármilyen szintet ahogy akarnak.
Vicc az egész.
Nagyon úgy néz ki hogy én is viszem tovább, és nem azért mert telhetetlen vagyok. Egyszerűen nem látom mit tudnának még előhúzni Angéláék a varázskalapból. Ellenben a lefelé mutató kockázatok sokkal nagyobbak. A hazai tőzsde élén a Mol-Otp párossal pedig olyannyira harmat gyönge, hogy.....
Érdekes mozgások,kinti indexek 2% körül mozognak naponta néha + néha - ,teljes lutri...nekünk meg van egy 300 pontos sávunk,bár tegnap alászúrtunk pár percre oszt ennyi,köszönjük meg kamattartalomnak a kítűnő kereskedési lehetőséget!
Aki emelkedésben negatív,esésben pozitív,most 100 pont feletti.
Közben talán Daxlinak is nyekk, egyelőre nagyon úgy fest 6000 alá lecsapva.
én még viszem tovább...ha vesztek is picit...már nagy nyerő van a shortokon...és adok egy esélyt a jövö heti újabb lejtmenetnek is..
jó hogy USA előbb kezdett kinyitni..jobban tudunk reagálni a dolgokra..
Talán most az olaszok fognak bekavarni úgy tűnik a hírek alapján. Na az lenne még csak földindulás.
Érdemes zárni a shortokat. Szerintem ennyi volt benne lefele. A DAX 6000 körül kezdődik most a bunyó. A végén még fel is ránthatják az indexeket.
innentől kezdve USA vagy együtt megyünk..csak a reggeli csapkodás az mikor külön vagyunk egy picit.
Otp-vel nem tudom mi lesz, de szvsz a Mol-t csúnyán fejbecsapják a végén.
szerintem a 9 % os munkanélküliségi szintről mindenki tudja már hogy egy meghamisított adat..valójában 12-13-15 % is lehet az... ezért nem is reagáltak arra..
csak a frissen létrehozott munkahelyekre..mert azt könnyebb lereagálni.
A fallikus jeleket a chartokról még az igen kezdő lányoknak sem tudná már beadni
hát nagy a gyengeség, pedig az adatok vegyesek és mégiscsak kevesebb a munkanélküli (-1,1%-al)
Fogalmam sincs mi lesz. A görögök mindenre képesek. És ott lebeg még a leminősítés is. Cash is King.
Hello :-)
hát itt már korán elkezdték a kiszórást :-)) mivel nincsen Stop lehetőség..sokkal kevesebben ülnek a gépek előtt...nincsenek bennt ajánlatok...hirtelen tudunk nagyokat esni...
pl. mint az előbb is....Okosok ezek a tőzsdei főfelügyelőségen :_))) 2 hónapig tart kivizsgálni a 3400 -Ft os OTP leöntést ? :D
Ön tán tovább görgetné jövő hétre? Egyelőre úgy tűnik jómagam viszem tovább, bár óriási a kockázat, el kell ismerni. Más.
A görögökkel kapcsolatos különböző végkimenetelekre van v.kinek v.mi elképzelése, lehetséges forgatókönyve, hogyan reagálna a piac egyik eshetőségre, másik eshetőségre?
Pontosítva:
1. Marad a jelenlegi kormány miután meglesz az elegendő többségük ehhez, és lesz népszavazás. (talán ez már lefutott dolog, felejtős)
2. Marad a kormány, de csak az ellenzékkel megállapodva sikerül ez neki, nem lesz népszavazás, végrehajtják a megszorításokat.
3. Megbukik a jelenlegi miniszterelnök a bizalmi szavazáson, és ideiglenes kormány áll munkába, ebben az esetben sem lesz népszavazás.
Van még több eshetőség? Lehet hogy kihagytam v.mit.
Ötletek?
Dejó hogy még 950 magasságában kivágtam a longot...és milyen csodálatosan hősködtünk 17e-nél,egyem ezt az imádnivaló,hős bétet!
Kérdés hogy most a háromszög alsó szárára megyünk pattani vagy leves lesz..
jó lett volna a short, a fene essen bele. mindegy, lesz még lehetőség rá.
ráadtam 1 kontit 16901-en lement 900 alá.
Ráér 5-kor zárni, már ha feltétlenül akarja. A jenkik még el sem kezdtek realizálni.