Regisztráció Elfelejtett jelszó

TV maci

Re: nincs cím

#44056 Mercurius Előzmény: #44044

A poénokra értettem az intellektualitást... a mélységükre. Nem szeretem a pofáraesős, fingós, böfögős, stb. poénokat.

#44044 Ozzy_ Előzmény: #44040

Az ilyen filmeket nem az intellektualitásuk miatt nézem, de jó filmek az tény =)

#44031 Ozzy_ Előzmény: #43969

Azt én is imádom. Akár hányszor megnézem szakadok a röhögéstől. Pedig egy-két poén véletlenül került bele. Pl nem tudtak lovat szerezni, ezért lett a gyaloglós kővel trappolós poén, De a Brian élete is legalább ekkora sikert aratott nálam.

#43969 Amatoregy Előzmény: #38115

alapmű szerintem a gyaloggalopp.

És ha megtudod mondani, hogy milyen gyorsan repül a fecske akkor az otp-t is sikeresen kereskeded.

Ha meg nem akkor kiegyezünk egy döntetlenben.

Egyszer nálunk aludt egy régi barátom és a német adón néztük közben folyamatosan röhögtünk. A feleségem nem értette, hogy min, mert egyikünk se tud egy szót se németül...

Füst

#43968 Mercurius

22:55, Péntek (május 15.), m1

Füst

(Smoke)

Érdekes, nem szokványos, szerethető sztorizgatós hangulatos film, szerintem...

szereplő:

William Hurt (Paul Benjamin)

Harvey Keitel (Auggie Wren)

Forest Whitaker (Cyrus Cole)

Harold Perrineau (Thomas Cole)

Victor Argo (Vinnie)

Ashley Judd (Felicity)

Stockard Channing (Ruby)

Giancarlo Esposito (Tommy)

#38262 Mercurius Előzmény: #38115

Amikor először láttam szénné röhögtem magam, másodszor már nem volt annyira vicces... harmadszorra lehet bealszom rajta... :-(

RTL Klub: Ma, 21:10, Dum…

#38115 Csusza

RTL Klub: Ma, 21:10, Dumb és Dumber - Dilibogyók (am. vígj., 1994)

Alapmű! :-)

Gl

#32244 Waszeitung

Eurosport 22.30 KO Tv,jóféle küzdősport...nem tévesztendő össze az előtte lévő pankrációval (brrr)

Re: Oti

#31677 kelvin Előzmény: #31592

igen legalább olyan sokat mint, ha az ember egész hétvégén a monitor előtt ül és irkál ebbe a fórumba (nem bántásként )

:-D