Michael Jackson temetése élőben a reflektor tv-n.
Ismét Chico... Eduardo Rosa Floressel. Ma a tv2-n!
0:20, Kedd (június 9.), TV2
Chico
http://port.hu/chico/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=10352671&i_where=1&i_where_tv=1
A poénokra értettem az intellektualitást... a mélységükre. Nem szeretem a pofáraesős, fingós, böfögős, stb. poénokat.
Az ilyen filmeket nem az intellektualitásuk miatt nézem, de jó filmek az tény =)
A Brian élete nekem jobban tetszik, az intellektuálisabb.
Azt én is imádom. Akár hányszor megnézem szakadok a röhögéstől. Pedig egy-két poén véletlenül került bele. Pl nem tudtak lovat szerezni, ezért lett a gyaloglós kővel trappolós poén, De a Brian élete is legalább ekkora sikert aratott nálam.
alapmű szerintem a gyaloggalopp.
És ha megtudod mondani, hogy milyen gyorsan repül a fecske akkor az otp-t is sikeresen kereskeded.
Ha meg nem akkor kiegyezünk egy döntetlenben.
Egyszer nálunk aludt egy régi barátom és a német adón néztük közben folyamatosan röhögtünk. A feleségem nem értette, hogy min, mert egyikünk se tud egy szót se németül...
22:55, Péntek (május 15.), m1
Füst
(Smoke)
Érdekes, nem szokványos, szerethető sztorizgatós hangulatos film, szerintem...
szereplő:
William Hurt (Paul Benjamin)
Harvey Keitel (Auggie Wren)
Forest Whitaker (Cyrus Cole)
Harold Perrineau (Thomas Cole)
Victor Argo (Vinnie)
Ashley Judd (Felicity)
Stockard Channing (Ruby)
Giancarlo Esposito (Tommy)
Amikor először láttam szénné röhögtem magam, másodszor már nem volt annyira vicces... harmadszorra lehet bealszom rajta... :-(
RTL Klub: Ma, 21:10, Dumb és Dumber - Dilibogyók (am. vígj., 1994)
Alapmű! :-)
nézzük, köszi :) utána elemzés :D
Eurosport 22.30 KO Tv,jóféle küzdősport...nem tévesztendő össze az előtte lévő pankrációval (brrr)