Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#440565 Donoo Előzmény: #440550

ez eddig is volt, ejj ez a pszichológia :) nyíl egyenes emelkedés lesz akkor 18.órától...

#440547 hosszhuszár Előzmény: #440469

görögöknél, bizalmatlansági szavavzás..., esetleges új koalíciós kormány alakítás, akiknek lehet nem kell az eu-s mentőcsomag...

18-kor szavaznak, ha jól tudom.

ez a groupon sztori is v…

#440518 shortos

ez a groupon sztori is valami egészen zseniális

Szerintem nem teszik a p…

#440478 TrendMan

Szerintem nem teszik a piacnak a G20-ak azon terve, hogy erősebben szabályozzák a bankokat és pénzintézeteket.

Ez tulajdonképpen már fundamentum, egyfajta visszatérés a normalitásba - és elkerülhetetlen.

Én most csak USD-HUF relációban vagyok érdekelt, remélem kijön a kamatcsökkentés hatása és dodó irányba áll megint 1,30 felé...

#440462 Mancs Előzmény: #440445

A tegnapi rali pont arra volt jó, hogy kiüssék a shortokat. Remélem, a görögök megkapják a pénzt, és most már előtérbe kerűlnek a nemzetgazdasági fundamentumok, amik nem igazán bíztatóak, és így az irány: potty...

Fontos jelentés a piacon…

#440445 TrendMan

Fontos jelentés a piacon:

Az Average Hourly Earning-em októberben visszaesett:-(

#440161 BudFox Előzmény: #440121

annyira sejtettem hogy megpróbálkoznak egy rallyval..látták hogy egész Európa ma emelkedett...akkor ők sem eshetnek..nosza utánuk :-))

#440139 sbbacsi Előzmény: #440047

Arra senki nem figyel. Az árszintek már nincsenek a realitás talaján. Csak irányt mutat a piac. Ha esik 10-20%-ot 2 hét alatt akkor csúnya rossz dolgokat lehet várni, ha ugyanez fel akkor minden jó. Nyilvánvaló, hogy a fundamentális értékekhez semmi köze ilyen pár napos mozgásoknak.

#440121 Donoo Előzmény: #440078

s&p napon belül 43 pötty aljról... elgurult megint valakinek a gyógyszere

#440078 Előzmény: #440010

Most már lesz, mert ehhez fogják kötni az újabb részletek utalását. Szerintem, meg persze, ha van egy csöpp eszük.

#440071 TrendMan Előzmény: #440047

A piac mindig előre áraz:

Most éppen azt árazza, hogy a görögök kiváltak az EU-ból, rendbetették a házuk táját és erős gazdaságot épitettek, nagy fegyelemmel, szorgalommal és aztán újra csatlakoztak az EU-hoz.

Ezt az okos piac mind tudja előre és máris árazza.

#440047 Mancs Előzmény: #440010

Draghi: év végi enyhe recesszió irányába halad az euróövezet

"Az euróövezet év végi enyhe recesszió irányába halad - mondta Mario Draghi, az Európai Központi Bank (EKB) november elsejével kinevezett új elnöke a szervezet kormányzótanácsának kamatdöntő ülését követő sajtótájékoztatón csütörtökön."

http://www.elemzeskozpont.hu/content/draghi-%C3%A9v-v%C3%A9gi-enyhe-recesszi%C3%B3-ir%C3%A1ny%C3%A1ba-halad-az-eur%C3%B3%C3%B6vezet

A gazdasági fundamentumokra nem figyel senki csak a görögökre??! Várom, mikor kapnak már fejükhöz az európai befektetők, hogy hát tényleg!!