Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#440462 Mancs Előzmény: #440445

A tegnapi rali pont arra volt jó, hogy kiüssék a shortokat. Remélem, a görögök megkapják a pénzt, és most már előtérbe kerűlnek a nemzetgazdasági fundamentumok, amik nem igazán bíztatóak, és így az irány: potty...

Fontos jelentés a piacon…

#440445 TrendMan

Fontos jelentés a piacon:

Az Average Hourly Earning-em októberben visszaesett:-(

#440161 BudFox Előzmény: #440121

annyira sejtettem hogy megpróbálkoznak egy rallyval..látták hogy egész Európa ma emelkedett...akkor ők sem eshetnek..nosza utánuk :-))

#440139 sbbacsi Előzmény: #440047

Arra senki nem figyel. Az árszintek már nincsenek a realitás talaján. Csak irányt mutat a piac. Ha esik 10-20%-ot 2 hét alatt akkor csúnya rossz dolgokat lehet várni, ha ugyanez fel akkor minden jó. Nyilvánvaló, hogy a fundamentális értékekhez semmi köze ilyen pár napos mozgásoknak.

#440121 Donoo Előzmény: #440078

s&p napon belül 43 pötty aljról... elgurult megint valakinek a gyógyszere

#440078 Előzmény: #440010

Most már lesz, mert ehhez fogják kötni az újabb részletek utalását. Szerintem, meg persze, ha van egy csöpp eszük.

#440071 TrendMan Előzmény: #440047

A piac mindig előre áraz:

Most éppen azt árazza, hogy a görögök kiváltak az EU-ból, rendbetették a házuk táját és erős gazdaságot épitettek, nagy fegyelemmel, szorgalommal és aztán újra csatlakoztak az EU-hoz.

Ezt az okos piac mind tudja előre és máris árazza.

#440047 Mancs Előzmény: #440010

Draghi: év végi enyhe recesszió irányába halad az euróövezet

"Az euróövezet év végi enyhe recesszió irányába halad - mondta Mario Draghi, az Európai Központi Bank (EKB) november elsejével kinevezett új elnöke a szervezet kormányzótanácsának kamatdöntő ülését követő sajtótájékoztatón csütörtökön."

http://www.elemzeskozpont.hu/content/draghi-%C3%A9v-v%C3%A9gi-enyhe-recesszi%C3%B3-ir%C3%A1ny%C3%A1ba-halad-az-eur%C3%B3%C3%B6vezet

A gazdasági fundamentumokra nem figyel senki csak a görögökre??! Várom, mikor kapnak már fejükhöz az európai befektetők, hogy hát tényleg!!

kamatot vág az ECB ráadá…

#439998 shortos

kamatot vág az ECB ráadásul úgy, hogy nem is várták. a kötvényhozamok emelkednek. görögéknél áll a bál. Euró meg rakétázik, természetesen felll. mi ez valami gyengécske saskabaré?

Re: jk

#439992 Mancs Előzmény: #439961

De jó kis 100 pipes órás gyertya eurusd-ben. Nem számít a kamatcsökkentés, happy van, mert bukik a gonosz görög kormány, amely miatt nem emelkedhettek a világ tőzsdéi amikor azok most emelkedésre vannak beprogramozva. :)

#439972 Előzmény: #439949

"Kö kemény megszorításokat akarnak rájuk sózni"

Baromi lightot... és akkor még a 100 milliárd(!) EUR leírásáról nem is beszéltem, amelyet ugyebár már feléltek. Szerintem egy demokrácia éppen arról (is) szól, hogy felelőséget vállalsz a közügyekből (ezt különösen a görögöknek kellene tudnia, hiszen ez volt a görög demokrácia egyik alapja), és felelőséget a döntésekért. Márpedig a hibás döntések, a hazugságok mind az ő döntéseik voltak, most őszintén, ezért miért egy szlovák, német, vagy francia adófizetőnek kellene fizetnie?!

Ha jobban belegondolsz, te most azt mondod, hogy "egy népnek legyen joga azt mondani, hogy az eldorbézolt(!!!) pénzt nem fizeti vissza". Namármost, ha van államforma, ha valaha volt államforma, amiben ezt nem lehet kérdésnek feltenni, az pont a demokrácia. Mert ott, a nagykorú és felelős választópolgárok döntének feltételezése alapján ez nem is lehet kérdés.

"Bár én inkább hívnám ezt az egészet lassan Francia- Német uniónak, mint Európai uniónak, de ne menjünk bele..."

Ne is menjünk bele, hiszen ez teljesen nyilvánvaló volt az első perctől kezdve. Mármint a NÉMET UNIÓ, a franciák csak szokásosan eveznek a farvizen, hogy ne tűnjön fel, hogy ők is szirtakiztak azért éppen eleget.

Ettől függetlenül, én tényleg úgy vélem, hogy a "kőkemény megszorítások" legfeljebb egy teljesen eltunyult és beképzelt nép szempontjából nevezhetőek kőkeménynek, hiszen valójában olyan nevetséges osztogatások eltörléséről beszélhetünk EGYELŐRE(!) és MÉG MINDIG, amin egy magyar adófizetőnek eleve csak a ledöbbenés lehetne a reakciója, nem az, hogy ez lenne a "megszorítás"... nálunk nagyobb a megszorítás, pedig hol vagyunk mi attól, amit ők művelnek.

Tehát, én már a siránkozásukat is pofátlannak tartom, azt meg, hogy mások fizessenek helyettük, és hogy erről szavazhassanak, azt rossz viccnek.

Egyetlen szavazás van: Akarnak benn maradni és rendbetenni a gazdaságukat, megfelelni annak, amit korábban ÍRÁSBAN VÁLLALTAK ÉS NÉPSZAVAZÁSON MEGERŐSÍTETTEK, vagy sem. NINCS miről beszélni, mert szemmel látható, hogy egyszerűen nem fogják fel, de leginkább nem akarják felfogni azt, hogy mekkora bajban vannak.

Mellesleg - ha már demokrácia és népszavazás - akkor az miért nem jut eszedbe, hogy ha az EUR zóna tagjainak lakosságát megkérdeznék, hogy a görögöknek leírják-e a tartozásukat, meg hogy segítsék őket a semmire, arra mi lenne a válasz? Mert kb 90%-ban az az eredmény születne, hogy azonnal kivágni őket az EUR zónából és talán még 50% feletti jönne arra is, hogy az EU-ból is vágják ki őket, és 100% arra, hogy nehogy már leírjanak egyetlen EUR-t is a tartozásukból. Ha már demokrácia. Másik oldal nem számít?

#439967 Donoo Előzmény: #439961

nem is értem ezeket, állandóan azt rinyálják, hogy eltűnt a bizalom... egy index nem így néz ki, ha nincs bizalom :)

#439961 Waszeitung Előzmény: #439958

0-ba kerültek fél óra alatt....legalább addig tartották volna fenn míg Eu nyitva van,ááá,ezek is már öregszenek!

#439958 Donoo Előzmény: #439955

mindjárt fordulnak, aztán sikerül mindenkit becumiztatni... innen egy -2%os záró csinos lenne