Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#439199 hosszhuszár Előzmény: #439197

gyuribá mondatait illik fenntartással kezelni, minden szentnek maga felé hajlik a keze, de neki különösképpen....még ha félig ki is szállt már....fiai malmára hajtja a vizet, így még jobban használható...nem egy hülye gyerek, az biztos....

#439197 BudFox Előzmény: #439176

Gondolod hogy Soros -t azért "küldték" hogy vészmadárkodjon hogy elterelje addig is USA ról a figyelmet ?

szerintem most nem.....már félig-meddig kiszállt az üzletből...fiai viszik tovább ugyebár a tőzsdézést...ő meg a CNN -nek stb ad interjúkat... az előző válságra is figyelmeztetett.csak akkor nem vette senki komolyan. Szerintem csak amit lát, kielemzett azt mondja. Görögök csődbe mennek. Euró felbomolhat.

#439196 BudFox Előzmény: #439176

Az lenne a jó, mint a "Brilliáns csapda" című filmben....csak gondolok egy számra..és a"nagy" bankból az én számlámra utalok akármennyi pénzt .-))) minden milyen egyszerű volna :D

#439176 kelvin Előzmény: #439172

unokáink sajnos

Igaz biztos azért mert friss az élmény de megintcsak a WS2 jut eszembe, amikor a Churchil bank is bajba kerül. Összeülnek a nagyok és mondanak egy számot. Ennyi pénz kell, nem érdekel hogyan és honnan. Azt tesznek kvázi amit akarnak. Ez a legszomorúbb. Életeket tettek tesznek tönkre.

Az eus balhé, meg tuti jól jön nekik. Nem hiába Sorost küldték vészmadárnak közülük. Mondja a rémhíreket eura amcsi meg közben a háttérben próbál valamit ügyködni. Majd utólag kiderül mi. A legkíváncsibb viszont arra leszek Obi helyett ki lesz majd az új bábkirály.

#439172 BudFox Előzmény: #439169

Mondjuk amerikaiaknak is kapóra jött most nagyon hogy az Euró gyengélkedik...mert a világ addig is Európára figyel, és nem a dollárra...

meg lehet nézni milyen cirkusz volt mielőtt a kongresszus megszavazta volna az adósságplafont...

annyira örülnek szerintem az EU krízisnek mint majom a farkának...nem kell minden nap a Word trade centernél magasabb dollár adósságot magyarázni..sajtónak, embereknek prédikálni stb...

aztán majd ha ennek vége, csinálnak egy újabb háborút hogy a világ arra figyeljen..

de ez se mehet a végletekig...ki fogja azt a sok pénzt visszafizetni ?

#439169 kelvin Előzmény: #439164

Hidd el nekem nem fog összeomlani a dollár, mert akkor a világ irányítóinak elértéktelenedik a pénze. Ha mégis akkor figyelni, kell, mikbe teszik a lóvét. Véleményem szerint euro hamarabb lesz 0, mint a dodó.

Egy szónak is 100 a vége a markukban voltunk, vagyunk, leszünk. Lassan az az érték amit megeszel és magadnak megtermelsz.

#439164 BudFox Előzmény: #439151

...miután összeomlott a dollár..mert ez lesz a vége hidd el...a dollárnak is csak addig van "ereje" amig a vásárlói, akik vettek belőle elhiszik hogy a gazdaság ami a dollárra épül stabil.

egyszer elfogy valamelyik nagy hitelezőnek , pl. Kínának a türelme és átveszi az irányítást..úgy hogy a dollár összeomlik.

#439151 kelvin Előzmény: #439150

FED beszüntetése eléggé érdekes lenne, mivel a nemzeti banknak van kikiáltva USAban. Rángatnak bennünket halandókat kötélen, pont mint WS2-ben volt.

#439150 BudFox Előzmény: #439146

jó volt az a rajzfilm.... ennek a válságnak hidd el az lesz a vége hogy beszüntetik a FED magánbank jellegét, és újra állami kézbe kerül a pénznyomtatás.....miután "új dollár" néven egy új pénzt hoznak létre... és egyesítik az Euróval..

akkor januárig megint le…

#439142 Donoo

akkor januárig megint lehet paráztatni :)

#439137 BudFox Előzmény: #439119

valaki berakott egy rajzfilmet a múlt héten , a FED -ről meg a hitelről, pénzekről..stb...

végülis tudja -e valaki hogy kik a FED tulajdonosai ?

#439130 Ibiza Előzmény: #439119

mondtam a római társadalom mintája..rabszolgatartók és rabszolgák..és a kevésszámú szabad..aki adóval váltja meg látszólagos szabadságát.. kidolgoztam a valódi szabadság mintáját.. nem sokan élnek úgy..de létezik..