nekik a legyek hordják össze...
pénzük van de cserébe szikkadt és ronda a lelkük.,..büdösek..csúnyák..
nekik a legyek hordják össze...
pénzük van de cserébe szikkadt és ronda a lelkük.,..büdösek..csúnyák..
Ez pontosan így van. Tegnap megnéztem a WS2-t és rájöttem, hiába keresek én sokat bármennyi $-t zsebretehetek akkor is kispályás vagyok "Gekkóhoz" képet. A háttér tele van Gekkókkal és pont tőlünk kisemberektől szedik össze a pénzt.
Eszméletlen, míg mi örülünk 1-2 millio Ftnak ezek 100 MRD $okkal játszanak. És a World is not enough a jelmondatuk.
nálam sosincsen Stop :-) csak ha nap közben el kell mennem a gép elől hoszabb időre..de az ritka.
Igen tényleg..ma Görög probléma van megint....Görögöket ki fogják zárni az Euróból, országcsőd lesz..ez szerintem már biztos.
Figyelitek egyébként ezt a negatív hírfolyamot ami megy a világban ?
ez egy globális összeesküvés tényleg...
akik a pénzt tartják a markukban, irányítják a világot, pénzügyi érdekből csinálják ezt...
akik a FED mögött állnak és az egész világot uralják, hogy kamatért nyomtatják a dollár száz-milliárdokat....
végülis kik a FED tulajdonosai ?
lehet, de nem :)
:D megint kezded?
Csak hogy ráerősítsek, nincsnek stoppok ugye, mert korlátozták átmenetileg. De itt jön akkor a kérdés, vajon véletlen vagy nem véletlen a pénteki záró leöntés a múlt heti oti hirtelen 300k-s beöntés?
csődbement az MF Global, az egyik legnagyobb online brókercég
nincs tuti nap fiatalok... lehet reggel megugorjuk egyből a 3napot..utána fel..
úgynézem ma is vérfürdő lesz USA -ban.. németek, franciák 5 % felett esnek. angolok is 3.5 % -kal...szóval holnap -1000 ponton is kinyithatunk...
ha kevesebben akkor az optimista.
én ráadok...ha full akkor legyen full.
szerintem új aljra megyünk ..14700 volt az alja eddig...az alá megyünk.
Nem nőhetnek az égig. Eléggé adta magát, hogy lassan el kéne indulni lefelé. Főleg itthon fogyott el a lendület.
Sajnos rányitni már nem akartam, mert így is tetemes volt az eddigi bukta és 4 napra mégis kockázatos lett volna full pozira bővíteni és beleülni.
A régieket tartom, remélem lesz hatása szerdán és visszajön valami az októberi felfelé vágtában elszórt korábbi nyerőkből.
azért ráadni még rálehet. :)
Holnap olyan minuszba nyitunk hogy ne merjél ráadni illetve belevenni se meg van egy ilyen hír:
Holnap kíváncsi vagyok, hogy nyit a magyar piac :D
BUX - 1000 pont, OTP - 5; 6; 7%?
Jajj istenem...
A Ft-ért aggódom, a zsidók Angliából kinyírnak minket.
IMF HITEL kell a magyarnak, állandóan ezt mondják. NEM NYUGSZANAK!
Adósodjunk el 500 évre feléjük, ezt szeretnék. Orbán bácsi nem hagyja. Széllel szemben pisilünk, majd meglátjuk megéri-e?
nagy kockázat volt shortban maradni..de gondoltam..ez már a 20. ilyen megmentő találkozás...ennek sem lesz eredménye..
ki is fulladt hétvégére az EU csúcs hatása...
forint 306
Es.futures -1 %
csúnya lesz a szerdai nap :/
Hurrá magyar piac, ezért is kerülöm.
csak hogy Bud-nak jó kedve legyen most -1% a futi azért érdekes hogy bét-et beverték pénteken valakik már megint tudtak előre mindent!
jaja :)