ha holnap is 2 % fölött esnek akkor felőlem nyugodtan :-)
ha holnap is 2 % fölött esnek akkor felőlem nyugodtan :-)
lereagáljuk akkor is max rögtön zárni kell shortot
szerda reggel, majd +0,2% lesz... :D
Egyelőre szép a mozgás kint, de önmagában még kevés
lehet hogy nem volt őrültség shortokat vinni a hétvégére ?
SP futures már -0.87 % on áll
1300 még jöhet, talán.
Kíváncsi vagyok, mikor kezdik el a görög kitettségben lévő bankok nem kicsi haircut miatti leminősítéseit.
Korrekcióóó....!
Kérdés melyik nap kezdik el?
Nagyon sokat emelkedett az S&P, lehetetlen, hogy korrekció ne legyen!
Kérdés mikor kezdjem shortoni. Sztem még húzhatják felfelé, attól függ milyen hangulat lesz európában hétfőn.
A dax iszonyat jól ment pénteken, és nem szálltam be, hanem S&P-t próbáltam, holott a német index 7%-ot ment majdnem. Áh, na mind1...
igen..olvastam én is....őrültek ezek....ilyen hangulatban..még mindig ilyen őrültségekre képesek....meglesz ennek is a böjtje egyszer majd..
Az S&P minden idők legnagyobb havi növekedést produkálta.
https://www.facebook.com/alessiorastani
http://kepviselofunky.blog.hu/2011/10/28/orban_albrokerrel_riogat
A Képviselőfunky álbrókerezik, de úgy tűnik, Rastani barátunk elég komolyan tolja. :)
Azért összejött még egy kis plusz... kár is lett volna, ha ez bennük marad :))
http://blogs.marketwatch.com/thetell/2011/10/28/38-5-chance-of-another-u-s-downgrade/
De ez nekem is feltünt, hogy a folyamatok mostanában nem futnak le.
Van 3 nagy világgazdasági övezet, és ők egymás között lejátsszák, hogy egyik se járjon rosszabbul, mint a másik.
ráadásul technikailag már a medve piacban voltak...(addig, amíg a marketwatchon nagybetűkkel kiírták)... Berni papa most örülhet, helyette most az EU lépett... Egyszer a FED, egyszer az EU, sztem ezt megbeszélték :) és így tovább a végtelenbe...
jó, mondjuk ez így tényleg okoskodás, meg szánalmas :) Akkor szóljak, ha 6 számjegyű a számlám, $-ban :)
De az biztos, hogy jobban működik a TA, mint forex-en.
Srác azt én is tudom mondani hogy tartsad ne parázz...aztán vagy bejön vagy nem,de köszönjük! :D
srácok, nem hittétek el, hogy paráztatás és kirázás megy 10600-nál dow-ban :)
Kb. :-)
De jól értem, hogy végül is nem mondták ki a csődöt, csak egy haircutot, ami lehet hogy csak a bankokra lesz kötelező érvényű, illetve a tőkeáttételes verzióban esetlegesen talán a magánbefektetőket is "bevonnák", de nem minden esetben. Ebben az esetben, ha nekem van kötvényem, és mivel Görögország "nem ment" csődbe, ki kell, hogy fizessenek, hisz velem nem ültek le. (ugye Zsiday erről írt)
Hogy ebből mekkora kalamajka lesz. Egy csőd tisztább lett volna, mindenkire érvényes haircuttal, amit korábban írtál. De ugye a legfontosabb, hogy a tőkepiac kokszolt izmai ne ernyedjenek el.
Azt a tanácsadót akit említettél tuti hogy Bernanke küldte :-) Tényleg ők nagyon csendben vannak.
Ezt a részt szerintem Merkel és Sárközy sem érti, csupán kommunikálja.
Van nekik pénzügyi tanácsadójuk és az azt mondta, hogy igy jó lesz.
Az első módszerről az jut eszembe, mint a Black Jack asztalnál egy kötelező biztositás a bank Black Jack-je esetére.
A másodikról a pisztolycső jut eszembe a hátam mögött, amivel invitálnak, hogy üljek már le játszani kicsit.