Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: User irtás

#438174 taresz Előzmény: #438141

A legközelebbi ATH-n nem leszek rest és jövök elnézést kérni a szkepticizmusomért.

#438169 Sumerologo Előzmény: #438149

Mivel nem tudta nekem adni a milliárdjait, így saját pénzből kellett vennem ma is.

.

Mert haver vagyok....:))

#438168 taresz Előzmény: #438165

Mint ahogy én sem. Nem is arról szólt a mondanivalóm. Én már egy hónapja felfele várom, de a bóvliba hajítástól most tartok.

#438165 susnye Előzmény: #438117

"Ha elfogadjuk, hogy Pataki/Lantos duett nem "üveggyöngyökért" mennek IT-be akkor tulajdoni hányadot is szeretnének kapni részvény formájában mondjuk."

node, akkor ők sem lefele várják az árfolyamot.. ;)

#438150 Mancs Előzmény: #438144

Biztosan többen észrevettétek már, de gondoltam szólok, hogy a stooq-on végre látható az e-star.

#438149 Gump1 Előzmény: #438124

Te ott voltál akkor, amikor Soós úr mit is mondott, vagy csak hallottad?

Tudod mit mondott Soós úr a 2. sör után? Kért még egyet.

És mit mondott a 12. után? Be volt baszva, nem emlékszik...

De mivel a haveroknak kellett a részvény kivett a zsebéből 6-7 milliárd forintot.

Neked akarta adni, de nem volt meg a számod!

#438144 taresz Előzmény: #438141

Ilyen, vagy legalábbis ehhez hasonló választ vártam.

Egy mondatot azért kiragadnék:

"De ha ezt felhasználod lelkileg ingatagabb emberek győzködésére, az már bűn. Legalábbis etikailag, de ezzel magadnak kell elszámolni."

#438141 Formerplayer Előzmény: #438117

Nem, nem hülyézlek le.Csak minden gondolatod beteges--ohh,pardon--logikátlan, s láthatólag fogalmad sincs mi és hogyan történik a tőkepiacon,minek mi a következménye. Ha meg valótlant állítasz--tudatosan vagy butaságból-- a nyilvánosság előtt,az lehet megmosolyogtató vagy röhejes.Mindegy is. De ha ezt felhasználod lelkileg ingatagabb emberek győzködésére, az már bűn. Legalábbis etikailag, de ezzel magadnak kell elszámolni. Nézzük a "tényeidet":

1. Honnan tudod, Pataki/Lantos miért jön? Fogalmad sincs,mi motiválhatja őket, de kiindulsz a saját kis világodból. "Nem üveggyöngyökért"..Szóval akkor innen akarják megszedni magukat?Láthatólag fogalmad sincs a nagyságrendekről,de elárulom:ezek a emberek 10 milliárdot meghaladó vagyonnal rendelkeznek.Egyenként. Lefordítom neked:a vagyonuk meghaladja a cég teljes kapitalizációját.Értelmezem neked:nem tudsz akkora részvénymennyiséget nekik felkínálni, hogy csak az anyagiak motiválják őket.....

Valószínűleg lesz opciójuk vagy vásárolni fognak a piacon, de nem fogják a nevüket ahhoz adni, hogy árfolyam-manipulációval jussanak 2 forinthoz...Ja és akitől nagyobb tételt vehetnének, azt nem érdekli a piaci ár, pláne nem érdeke lenyomni azt.

Egyébként csak megjegyzem, hogy az első 5-10.000 darabos vétel után egymás sarkára fognak taposni a befektetők, nem lehet majd tételt venni, ha megindul egyszer..Csorda effektus...

2. Szerény kijelentés:érzelmi kötődésem van,persze neked nincs, hiszen a profik csak a számlájuknak hisznek. Ugyan már,nekem csak az általános emberi butasághoz van érzelmi kötődésem.De ahhoz elég negatív...HA látnám, hogy valami megroppant a cégben, hülyeséget csinálnak, stratégiai hibát vétenének, én lennék az első, aki dobná a papírjait...Ha azonban azt látom--és engedd meg, hogy talán kicsit mélyebben látva az összefüggéseket,mint te--, hogy méltánytalanul támadnak meg egy céget, csak azért,mert az nem a"kutyájuk kölyke" és nem a Dohány utcába járnak hetente rapportra, ráadásul közel 1%-nyi tulajdonosa vagyok az adott cégnek, jobban védjem az igazam, mint egy hozzád hasonló"profi"befektető, aki ugye csak a számlájának hisz....Éveket dolgoztam-dolgozom közöttük, pontosan látom milyen módszereik vannak, mennyire gyűlölnek bennünket.De ez messzire vezet....

3. A cég kommunikációjáról: mi az öregistent kommunikáljanak még?Végzik a dolgukat,elmondják az irányt, bejelentik a projekteket, akvirálnak húzóneveket..mit kéne még kommunikálni?Hogy ejnye-bejnye de alacsony az árfolyam...kezdjék el felbeszélni?Akkor meg az lenne a baj..Aki olyan hülye, hogy itt eladja, az úgyis megszívja....

4. Kötvényekért mit kaptak cserébe? Egy Eeteket, mindössze....

5.Projektekről semmit sem tudunk? Akkor sorolom:Zilah,MVásárhely,Lengyelország.Gyergyó..Elég vagy mondjam még?

6.Határidők:itt igazad van. De az üzletben fontos a kiszámíthatóság is. A banki környezet manapság minden, csak nem kiszámítható....

#438139 taresz Előzmény: #438136

Nem Ők közvetlen intézik. Intéztetik, csak a financiális hátteret biztosít(hat)ja!

Megjött az első, de nem az utolsó hideg.

#438136 Muskatli Előzmény: #438117

Ne haragudj, de teljesen agyament amit írsz, ráadásul tele van tárgyi tévedéssel és ordító butaságokkal...

Csak szemezgetve, mert nincs időm most betűre cáfolni a hülyeséget:

- a cég játszik az árfolyammal????????? Neki,és a menedzsmentnek - minden nap BE KELL JELENTENI- mikor hallottál ilyet utoljára??????????? vagy gondolod, hogy kijátszák a hatóságokat??? gondolod, hogy Sós Úr akkor amikor 12400 Ft volt a részvény ára és ezzel a magánvagyona meghaladta a 12,1 MILLIÁRD Ft-ot, akkor inkább megfelezi az árfolyamot (ÉS A VAGYONÁT!!!!), átcseszi a hatóságokat hogy ne bukjon le, ezzel kockáztatja a börtönt, hogy vegyen még mondjuk 100-200 ezer plusz részvényt???!?!!!! ORDÍTÓ BAROMSÁGOT ÍRSZ, ekkora hülyeséget régen hallottam... ha ennyire irracionálisnak és hülyének nézed a menedzsmentet, akkor azt javasolom, hogy holnap add el a részvényedet!!!!! Teljesen komolyan mondom!

- elfelejted, hogy van 120 ezer saját részvény!!! az szerintem elég a részvényopciós programra...

- kötvényekkel beszedték a pénzt és nem csinálnak semmit???? javasolom, hogy mielőtt beírsz egy "szakmai" fórumba, legalább a cég nevét olvasd el, hogy tisztában legyél mivel foglalkozik a cég.... de előtte add el a részvényedet... mert ez így komolytalan...

#438131 taresz Előzmény: #438124

A véleménycsere azért van, hogy elősegítse az objektivitást. Semmit nem ér ha nem írod le/vagy mondod el. Nem akartam felesleges céltáblává válni, de megteszem. Elbírom, és ha más ebből építkezik vagy hasznot húz, akkor váljon egészségére.

#438124 Sumerologo Előzmény: #438117

Csak nem tudtad magadban tartani...:)

.

Annyit fűznék hozzá, mit is mondott Soós úr 12 000-nél?

.

"Kicsit elszaladt az árfolyam....."

.

Lefordítom: Ez azt jelenti, hogy ilyen magas áron nem kell a haveroknak részvény, olcsóbbá kell tenni.

.

Ez a "technika" egyébként még pozitív is lehet, mert az olcsón vett papírok erős kezekbe kerülnek. Kérdés, hogy mikorra jön el a 15 000-es fair érték? Voltak itt nemrég még 100 000 000-os forgalmú napok is. Meg egy több, mint 1 000 000 000-os is......

#438117 taresz Előzmény: #437993

Rivotril-al Én is váltottam talán 2 vagy 3 levelet.

Leírom a véleményemet, pedig tudom, hogy ezért fogok kapni hideget-meleget. Te konkrétan valószínű még lehülyézni is le fogsz.

Nem gondolnám, hogy más játszadozik az árfolyammal , mint maga a cég. Igen maga E-Star. Ha elfogadjuk, hogy Pataki/Lantos duett nem "üveggyöngyökért" mennek IT-be akkor tulajdoni hányadot is szeretnének kapni részvény formájában mondjuk. Ha a Makra-féle pakk karcsú, vagy ne adj Isten arra Soós Úr igényt tart rá, akkor ezt valahonnan be is kell szerezni. Értelem szerűen minél olcsóbb annál jobb. (Itt CD kapóra jött.) Természetesen ezt közvetve kell, hogy intézzék, de ez számunkra mindegy. Anno valamikor Te is utaltál rá, hogy nem lepődnél meg ha a cég vásárolná saját részvényeit.(Ha mégsem Te voltál akkor bocs) Ennek szerintem eljött az ideje.

Láthatóan érzelmi kötődésed IS van a papírhoz. Nekem nincs. Nekem a számlám szumma sorához van kötődésem, mint itt a társaság zömének. Sok a hitetlen? Nem csoda. Honnan jöttünk le? Magasról. A cég kommunikációja nullával egyenlő. F@szbúk-os kommunikációt nem tudom megítélni, mert én is úgy gondolom, hogy nem kellene, de azért csak a XXI. században vagyunk. Ez Nekem semleges, de a tartalma nulla. Nem hordoz érdemi infót, bár az fura is lenne ha ott tennének közzé valamit.

Kötvényekkel beszedték a pénzt, de mit kaptak érte cserébe? Még semmit. Projektekről nem tudunk semmit. A határidők csúsznak, pedig az üzleti életben az elsők között van a pontosság betartása.

Száz szónak is egy a vége, ez csak egy elmélet ami véleményem szerint megállja a helyét.

Re: nincs cím

#438082 Fornit Előzmény: #438076

Néha mást ír a KBC, és mást Egon kb egyidőben (pl ÁNY).

Egon írt olyat is 10-12 k között h ennyi volt a menet, és írt olyasmit is (amit vadspeki linkelgetett folyamatosan 9600 körül) h visszamegy11???-re.

#438078 Formerplayer Előzmény: #438068

Majd ha bocsánatot kérsz a farmerezésért,akkor talán lesz miről beszélni--egyébként nem ezért hülyéztelek le,ha egyáltalán ilyet tettem-- hanem,mert lufinak,mutyinak nevezted a céget,érvekre,egyenes kérdésekre pedig sohasem reagáltál....

#438076 Szundi Előzmény: #438040

"Bárki bármit mond (ill. modott az elmúlt időszakban,) ez is egy buborék volt."

Ezt nem értem. Mert kb 2 hónapja a Fair értéket a KBC 14000 ft környékére tette. Akkor meg mit mondja h ez is buborék volt és ennyi van a papírban? Közben a cég stabil.

De lehet hogy én értem félre a dolgot. :)

#438068 pepe01 Előzmény: #438060

Tanult kollégáim akiknek a bróker súg vagy esetleg az üveggömbből jósolnak, megint hülyének fognak nézni :D

Napos charton szép ékelődés ? látszik, hamarosan kipottyan a csatornából és Egon örülhet majd a letört nyakvonalnak is. Amennyiben így lesz várom Former kolléga bocsánatkérését, aki lehülyézett még 6900-nál.

Chartot nem teszek fel, úgysem érdekel senkit:D

#438066 Lxrose Előzmény: #438040

Persze, a fej vállnak nem az lenne a lényege, hogy a középső csúcs fentebb van, mint a másik kettő? Ide azt húz, amit akar, de ez inkább oldalazás.