Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: User irtás

taresz Előzmény: #437993

Rivotril-al Én is váltottam talán 2 vagy 3 levelet.

Leírom a véleményemet, pedig tudom, hogy ezért fogok kapni hideget-meleget. Te konkrétan valószínű még lehülyézni is le fogsz.

Nem gondolnám, hogy más játszadozik az árfolyammal , mint maga a cég. Igen maga E-Star. Ha elfogadjuk, hogy Pataki/Lantos duett nem "üveggyöngyökért" mennek IT-be akkor tulajdoni hányadot is szeretnének kapni részvény formájában mondjuk. Ha a Makra-féle pakk karcsú, vagy ne adj Isten arra Soós Úr igényt tart rá, akkor ezt valahonnan be is kell szerezni. Értelem szerűen minél olcsóbb annál jobb. (Itt CD kapóra jött.) Természetesen ezt közvetve kell, hogy intézzék, de ez számunkra mindegy. Anno valamikor Te is utaltál rá, hogy nem lepődnél meg ha a cég vásárolná saját részvényeit.(Ha mégsem Te voltál akkor bocs) Ennek szerintem eljött az ideje.

Láthatóan érzelmi kötődésed IS van a papírhoz. Nekem nincs. Nekem a számlám szumma sorához van kötődésem, mint itt a társaság zömének. Sok a hitetlen? Nem csoda. Honnan jöttünk le? Magasról. A cég kommunikációja nullával egyenlő. F@szbúk-os kommunikációt nem tudom megítélni, mert én is úgy gondolom, hogy nem kellene, de azért csak a XXI. században vagyunk. Ez Nekem semleges, de a tartalma nulla. Nem hordoz érdemi infót, bár az fura is lenne ha ott tennének közzé valamit.

Kötvényekkel beszedték a pénzt, de mit kaptak érte cserébe? Még semmit. Projektekről nem tudunk semmit. A határidők csúsznak, pedig az üzleti életben az elsők között van a pontosság betartása.

Száz szónak is egy a vége, ez csak egy elmélet ami véleményem szerint megállja a helyét.