Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: User irtás

Formerplayer Előzmény: #438117

Nem, nem hülyézlek le.Csak minden gondolatod beteges--ohh,pardon--logikátlan, s láthatólag fogalmad sincs mi és hogyan történik a tőkepiacon,minek mi a következménye. Ha meg valótlant állítasz--tudatosan vagy butaságból-- a nyilvánosság előtt,az lehet megmosolyogtató vagy röhejes.Mindegy is. De ha ezt felhasználod lelkileg ingatagabb emberek győzködésére, az már bűn. Legalábbis etikailag, de ezzel magadnak kell elszámolni. Nézzük a "tényeidet":

1. Honnan tudod, Pataki/Lantos miért jön? Fogalmad sincs,mi motiválhatja őket, de kiindulsz a saját kis világodból. "Nem üveggyöngyökért"..Szóval akkor innen akarják megszedni magukat?Láthatólag fogalmad sincs a nagyságrendekről,de elárulom:ezek a emberek 10 milliárdot meghaladó vagyonnal rendelkeznek.Egyenként. Lefordítom neked:a vagyonuk meghaladja a cég teljes kapitalizációját.Értelmezem neked:nem tudsz akkora részvénymennyiséget nekik felkínálni, hogy csak az anyagiak motiválják őket.....

Valószínűleg lesz opciójuk vagy vásárolni fognak a piacon, de nem fogják a nevüket ahhoz adni, hogy árfolyam-manipulációval jussanak 2 forinthoz...Ja és akitől nagyobb tételt vehetnének, azt nem érdekli a piaci ár, pláne nem érdeke lenyomni azt.

Egyébként csak megjegyzem, hogy az első 5-10.000 darabos vétel után egymás sarkára fognak taposni a befektetők, nem lehet majd tételt venni, ha megindul egyszer..Csorda effektus...

2. Szerény kijelentés:érzelmi kötődésem van,persze neked nincs, hiszen a profik csak a számlájuknak hisznek. Ugyan már,nekem csak az általános emberi butasághoz van érzelmi kötődésem.De ahhoz elég negatív...HA látnám, hogy valami megroppant a cégben, hülyeséget csinálnak, stratégiai hibát vétenének, én lennék az első, aki dobná a papírjait...Ha azonban azt látom--és engedd meg, hogy talán kicsit mélyebben látva az összefüggéseket,mint te--, hogy méltánytalanul támadnak meg egy céget, csak azért,mert az nem a"kutyájuk kölyke" és nem a Dohány utcába járnak hetente rapportra, ráadásul közel 1%-nyi tulajdonosa vagyok az adott cégnek, jobban védjem az igazam, mint egy hozzád hasonló"profi"befektető, aki ugye csak a számlájának hisz....Éveket dolgoztam-dolgozom közöttük, pontosan látom milyen módszereik vannak, mennyire gyűlölnek bennünket.De ez messzire vezet....

3. A cég kommunikációjáról: mi az öregistent kommunikáljanak még?Végzik a dolgukat,elmondják az irányt, bejelentik a projekteket, akvirálnak húzóneveket..mit kéne még kommunikálni?Hogy ejnye-bejnye de alacsony az árfolyam...kezdjék el felbeszélni?Akkor meg az lenne a baj..Aki olyan hülye, hogy itt eladja, az úgyis megszívja....

4. Kötvényekért mit kaptak cserébe? Egy Eeteket, mindössze....

5.Projektekről semmit sem tudunk? Akkor sorolom:Zilah,MVásárhely,Lengyelország.Gyergyó..Elég vagy mondjam még?

6.Határidők:itt igazad van. De az üzletben fontos a kiszámíthatóság is. A banki környezet manapság minden, csak nem kiszámítható....