Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Ma

#438214 Arsene Lupin

Érdekes napunk lesz. A futik alapján Európa jórészt pluszban nyit. Nyilván lesznek profit realizáló visszaszórások, főleg az elején, de a végére ma is legalább egy százalékos emelkedést várok.

Nálunk megy a f*sás és a riogatás a leminősítéssel kapcsolatban. Szerintem az már rég be van árazva, a tegnapi besült kötvénykibocsátásra sem estünk be. Ugyanakkor az international financial gang részéről pofátlan személyes bosszú lenne a leminősítés most, amikor Európa nagy része haladékot kapott a sz*ros palacsinta benyelésére. Azt nem mondom, hogy az ország jól áll, és a kerály nem érdemel meg egy kosár kokit meg sallert, de ez most nem lenne fair play. Arról nem is szólva, hogy hatalmas adukártyát adnának a kerályi propaganda-hadosztály kezébe: emberek, bántják a magyart!

Természetesen kaszinó lesz ez a négy napos zárva tartás. Szerintem viszont az esetleges leminősítés utáni beesés jóval kisebb lesz, mint az elmaradása utáni megugrás, mindkettő esélyét meg 50 %-ra veszem, úgyhogy a várható érték nálam pozitív. Tehát BUX longban fogom végigülni a négy napot. Odakint nem várok közben nagy visszaesést, a DAX menetel vissza a 7000-es szint fölé.

Ha egyes nagyfiúk is így gondolják, lehet egy szép kis emelkedés ma. Ha nem, akkor szöttyögünk a tegnapi zárószintek körül.

Holnap

#438140 Arsene Lupin

A jenkik rakétáznak, a DAX futi továbbra is emelkedik, az EURHUF 298 alatt. Szerintem ilyen hangulatban ordító személyes bosszú lenne egy leminősítés. Tekintettel arra, hogy péntek után csak szerdán lesz kereskedés a BÉT-en, ha nem jön közbe valami rendkívüli, holnap lázas shortzárások indulnak be itthon is.

Re: Deutsche Bank

#438055 Arsene Lupin Előzmény: #438050

Gondolom az, hogy a forintban kapott törlesztésnek legyen azért még valami értéke euróban. Mert gondolom, azzal akarnak hazamenekülni.

Re: Deutsche Bank

#438050 Halex Előzmény: #438017

Azon gondolkoztam, hogy amennyiben átváltotta mindenki a devizahitelét forintra (középosztály + önkormányzatok), és a bankok addig rá lesznek kényszerülve hogy szinten tartsák a forintot, de legalábbis ne döntsék be... (gondolok itt 300-320 közötti árfolyamra)

.. mi gátolja meg utána a forintot a gátlástalan zuhanásban? (320 fölé)

Re: Ma

#438029 Rozsdáskilincs Előzmény: #437988

"Egyértelmű volt, hogy többen is közgáz pénzügy szakon végeztek."

Talán emiatt olyan frusztrált arrafelé a hangulat:-) Nehezen viseli az ember hogy amit a fejébe vertek az oskolába, nem mindig tükröződik a piacon:-)

Milyen nyugis ez a topic öröm olvasni:-) Sok uriember beszélget ott mi gond lenne:-)

Deutsche Bank

#438017 Arsene Lupin

A DB mai +15 %-a azért nem semmi. Ha a forint alapú f*sás véget ér, az OTP is mehet felfele még bőven.

Re: Gyurka ma is

#438014 Arsene Lupin Előzmény: #438008

Most nyomja le a kerály az önkormányzatok bődületes nagyságú devizahitelét is a bankok torkán. Innentől védjék meg ők a forintot.

#438008 lagwagoner Előzmény: #438003

Hmm. erre nem is gondoltam. Ezt akkor számításba veszem. Pedig már készültem a 350-es Hufra.

#438005 lagwagoner Előzmény: #437999

Nem. Munkahelyemen (ipari) vannak hőtechnikai berendezések.

"Több ész is kell hozzá." Így van, ezért se értem az összeegyeztethetetlenséget egy induló alappal.

#438003 Arsene Lupin Előzmény: #437998

Az international financial gang rájuk fog morogni. Jó kerályunk miatt a külföldi bankok itteni leányainak virtuális töke most harapófogóban van. Ha bedől a forint, az nagyon fog nekik fájni.

#437999 Arsene Lupin Előzmény: #437990

"A traderkedéshez amúgy több kell, mint egy hőálló kopólemez kiválasztása egy forgószárítónál?"

Nofene, egy mezőgazdasági gépész? Az százszor többet ér egy tradernél. Több ész is kell hozzá.

#437998 lagwagoner Előzmény: #437996

És ha nem normális, perverz, szexmániás emberek akarják megerőszakolni a leányzót (védtelen vad effektus)? A fő spekulánsok nem ilyenek lennének?

Gyurka ma is

#437996 Arsene Lupin

http://www.portfolio.hu/gazdasag/haborut_vizional_es_megahurrikanrol_beszel_matolcsy.157547.html

Egyértelmű, hogy előre megírt szerepet játszik. Azt mondja, hogy nem akarjuk megvédeni a forintot. akkor pedig betámadni se nagyon érdemes. Alapvetően ugyanis a külföldi leánybankok szívnának a rájuk kent devizahitel miatt.

Ki van ez ügyesen ki van ez találva. Normális ember elkerüli a buliban az olyan csajt, aki részegen azt kiabálja, hogy nyugodtan dugják meg, de nem akar védekezni.

#437991 lagwagoner Előzmény: #437988

Így van. Azt az alapot én is sokszor hozom fel példának. Zsiday szerint is kb 10 000 zuggazdászból lesz max 3-4 jo trader.

#437990 lagwagoner Előzmény: #437985

Tehát ha alapra vetíteném kb. másfél év telt el a régi és az új pénzügy vagyoni ATH-ja között. Az nem katasztrófa.

A sok tanulmányi papír meg csak a berögzüléseket fejlesztené. Na meg esetleg az Egot.

A traderkedéshez amúgy több kell, mint egy hőálló kopólemez kiválasztása egy forgószárítónál?