http://www.hirado.hu/Hirek/2011/10/28/08/Orban_eltoroljuk_az_adosrabszolgasagot.aspx
Beindult a verbális bunyó az international financial ganggel szemben.
http://www.hirado.hu/Hirek/2011/10/28/08/Orban_eltoroljuk_az_adosrabszolgasagot.aspx
Beindult a verbális bunyó az international financial ganggel szemben.
Érdekes napunk lesz. A futik alapján Európa jórészt pluszban nyit. Nyilván lesznek profit realizáló visszaszórások, főleg az elején, de a végére ma is legalább egy százalékos emelkedést várok.
Nálunk megy a f*sás és a riogatás a leminősítéssel kapcsolatban. Szerintem az már rég be van árazva, a tegnapi besült kötvénykibocsátásra sem estünk be. Ugyanakkor az international financial gang részéről pofátlan személyes bosszú lenne a leminősítés most, amikor Európa nagy része haladékot kapott a sz*ros palacsinta benyelésére. Azt nem mondom, hogy az ország jól áll, és a kerály nem érdemel meg egy kosár kokit meg sallert, de ez most nem lenne fair play. Arról nem is szólva, hogy hatalmas adukártyát adnának a kerályi propaganda-hadosztály kezébe: emberek, bántják a magyart!
Természetesen kaszinó lesz ez a négy napos zárva tartás. Szerintem viszont az esetleges leminősítés utáni beesés jóval kisebb lesz, mint az elmaradása utáni megugrás, mindkettő esélyét meg 50 %-ra veszem, úgyhogy a várható érték nálam pozitív. Tehát BUX longban fogom végigülni a négy napot. Odakint nem várok közben nagy visszaesést, a DAX menetel vissza a 7000-es szint fölé.
Ha egyes nagyfiúk is így gondolják, lehet egy szép kis emelkedés ma. Ha nem, akkor szöttyögünk a tegnapi zárószintek körül.
A jenkik rakétáznak, a DAX futi továbbra is emelkedik, az EURHUF 298 alatt. Szerintem ilyen hangulatban ordító személyes bosszú lenne egy leminősítés. Tekintettel arra, hogy péntek után csak szerdán lesz kereskedés a BÉT-en, ha nem jön közbe valami rendkívüli, holnap lázas shortzárások indulnak be itthon is.
Gondolom az, hogy a forintban kapott törlesztésnek legyen azért még valami értéke euróban. Mert gondolom, azzal akarnak hazamenekülni.
Azon gondolkoztam, hogy amennyiben átváltotta mindenki a devizahitelét forintra (középosztály + önkormányzatok), és a bankok addig rá lesznek kényszerülve hogy szinten tartsák a forintot, de legalábbis ne döntsék be... (gondolok itt 300-320 közötti árfolyamra)
.. mi gátolja meg utána a forintot a gátlástalan zuhanásban? (320 fölé)
Ahogy Fábry mondaná: mindegy csak perverz legyen.
Konczhoz szeretne jutni vagy konchoz? Nem mindegy. A Zsuzsi vagy Gábor sem. Bár ízlés dolga.
"Egyértelmű volt, hogy többen is közgáz pénzügy szakon végeztek."
Talán emiatt olyan frusztrált arrafelé a hangulat:-) Nehezen viseli az ember hogy amit a fejébe vertek az oskolába, nem mindig tükröződik a piacon:-)
Milyen nyugis ez a topic öröm olvasni:-) Sok uriember beszélget ott mi gond lenne:-)
Vagy mire véget ér, addigra kint már megint lefele megy minden... csak, hogy nehogy konczhoz jussunk :)
A DB mai +15 %-a azért nem semmi. Ha a forint alapú f*sás véget ér, az OTP is mehet felfele még bőven.
Okos, és az Ön magyarázatával logikus is. hm....
Most nyomja le a kerály az önkormányzatok bődületes nagyságú devizahitelét is a bankok torkán. Innentől védjék meg ők a forintot.
Hmm. erre nem is gondoltam. Ezt akkor számításba veszem. Pedig már készültem a 350-es Hufra.
Nem. Munkahelyemen (ipari) vannak hőtechnikai berendezések.
"Több ész is kell hozzá." Így van, ezért se értem az összeegyeztethetetlenséget egy induló alappal.
Az international financial gang rájuk fog morogni. Jó kerályunk miatt a külföldi bankok itteni leányainak virtuális töke most harapófogóban van. Ha bedől a forint, az nagyon fog nekik fájni.
"A traderkedéshez amúgy több kell, mint egy hőálló kopólemez kiválasztása egy forgószárítónál?"
Nofene, egy mezőgazdasági gépész? Az százszor többet ér egy tradernél. Több ész is kell hozzá.
És ha nem normális, perverz, szexmániás emberek akarják megerőszakolni a leányzót (védtelen vad effektus)? A fő spekulánsok nem ilyenek lennének?
http://www.portfolio.hu/gazdasag/haborut_vizional_es_megahurrikanrol_beszel_matolcsy.157547.html
Egyértelmű, hogy előre megírt szerepet játszik. Azt mondja, hogy nem akarjuk megvédeni a forintot. akkor pedig betámadni se nagyon érdemes. Alapvetően ugyanis a külföldi leánybankok szívnának a rájuk kent devizahitel miatt.
Ki van ez ügyesen ki van ez találva. Normális ember elkerüli a buliban az olyan csajt, aki részegen azt kiabálja, hogy nyugodtan dugják meg, de nem akar védekezni.
Így van. Azt az alapot én is sokszor hozom fel példának. Zsiday szerint is kb 10 000 zuggazdászból lesz max 3-4 jo trader.
Tehát ha alapra vetíteném kb. másfél év telt el a régi és az új pénzügy vagyoni ATH-ja között. Az nem katasztrófa.
A sok tanulmányi papír meg csak a berögzüléseket fejlesztené. Na meg esetleg az Egot.
A traderkedéshez amúgy több kell, mint egy hőálló kopólemez kiválasztása egy forgószárítónál?