Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

14:30 USD Advanc…

#437992 Fornit

14:30 USD Advance GDP q/q 2.5% 2.4% 1.3%

14:30 USD Unemployment Claims 402K 400K 403K

14:30 USD Advance GDP Price Index q/q 2.5% 2.4% 2.5%

Re: nincs cím

#437986 Donoo Előzmény: #437984

nem akarok shortolni, mert azokat már 3 éve csak kicsinálják, inkább vennék olcsóbban :), de amúgy is semmivel nem tudom alátámasztani ezt a gigarallyt, amit megint csináltak októberben...

Nem akarok rosszindulatú…

#437965 Donoo

Nem akarok rosszindulatú lenni, de remélem a GDP adat letörli a mosolyt az arcukról...

#437892 lagwagoner Előzmény: #437851

Mobilon kereskedni? Könnyű félrenyomni valamit szerintem, én nem játszanék ezzel, ha pénzről van szó.

#437890 lagwagoner Előzmény: #437730

Fogadjunk "vállalkozó" vagy :-) (a személyeskedést félre téve)

Aki vállalatnál már dolgozik/dolgozott (pláne mostanában) annak nem nézik jó szemmel, ha privát notebookkal intézi privát ügyeit (mintha tábla lenne kirakva rá, hogy tojok a melóra) mint beosztott (középvezetőtől kezdve lefele).

2. 3. műszakban ez megoldható esetleg, de főmunkaidőben nem. Hamar repülne az illető.

#437851 TrendMan Előzmény: #437728

Ebben teljesen igazad van, saját gép nem jáccik, esetleg okos telefon, bár lehet abba is belekötnének.

Amennyiben ez lenne a hatékony kereskedés elsődleges kerékkötője, akkor természetesen megérné ezt az irányt választani.

#437728 lagwagoner Előzmény: #437716

Valószínű a céges IT policy nem engedi, hogy új eszközt/programot telepítsen a céges gépre a user. Vállalatoknál rendszergazda jogosultság kell ezek telepítéséhez. Nem lehet csak úgy dugdosni :-)

#437712 TrendMan Előzmény: #437704

Nem tudom követni ezeket a rángatásokat az indexben, munka mellett és korlátozott sávszélességű céges hozzáféréssel bukásra lennék most itélve.

A tegnapi nap remek példa volt, kiszúrtam a csúcsot 6140 körül, de épp akkor értekezletre kellett mennem.

Amikor visszaértem elmúlt a kedvező pillanat....

és ehhez még hozzá kell adni, hogy egyes napokon 5 percig tölt le egy oldalt.

Egy olyan piacon, ahol naponta vagy akár 20 percenként változik az irány ez most kerülendő helyzet.

Az dollár-forint longot tartom, úgy gondolom jelenleg minél inkább leegyszerüsítem a porftoliómat, annál jobb.

A piacok jelenleg olyan …

#437699 TrendMan

A piacok jelenleg olyan állapotban vannak, mint a depressziós, aki épp a pszichológusnál ül:

Még nem omlik össze!