pfff...banyek. És még van is rá esély.
pfff...banyek. És még van is rá esély.
legalább meglesz az indokuk, hogy mire mennek fel újabb 10-20%ot
14:30 USD Advance GDP q/q 2.5% 2.4% 1.3%
14:30 USD Unemployment Claims 402K 400K 403K
14:30 USD Advance GDP Price Index q/q 2.5% 2.4% 2.5%
nem akarok shortolni, mert azokat már 3 éve csak kicsinálják, inkább vennék olcsóbban :), de amúgy is semmivel nem tudom alátámasztani ezt a gigarallyt, amit megint csináltak októberben...
Akkor miért akarsz lekonyult szájakat látni?
Cashből shortot építgetnél?
Csak nem shortban tetszik lenni?
Nem akarok rosszindulatú lenni, de remélem a GDP adat letörli a mosolyt az arcukról...
Mobilon kereskedni? Könnyű félrenyomni valamit szerintem, én nem játszanék ezzel, ha pénzről van szó.
Fogadjunk "vállalkozó" vagy :-) (a személyeskedést félre téve)
Aki vállalatnál már dolgozik/dolgozott (pláne mostanában) annak nem nézik jó szemmel, ha privát notebookkal intézi privát ügyeit (mintha tábla lenne kirakva rá, hogy tojok a melóra) mint beosztott (középvezetőtől kezdve lefele).
2. 3. műszakban ez megoldható esetleg, de főmunkaidőben nem. Hamar repülne az illető.
Ebben teljesen igazad van, saját gép nem jáccik, esetleg okos telefon, bár lehet abba is belekötnének.
Amennyiben ez lenne a hatékony kereskedés elsődleges kerékkötője, akkor természetesen megérné ezt az irányt választani.
Valószínű a céges IT policy nem engedi, hogy új eszközt/programot telepítsen a céges gépre a user. Vállalatoknál rendszergazda jogosultság kell ezek telepítéséhez. Nem lehet csak úgy dugdosni :-)
nem ér meg 2k-ért 1GB mobilnetet a téma?
akkor mindíg helyzetbe lehetsz
Nem tudom követni ezeket a rángatásokat az indexben, munka mellett és korlátozott sávszélességű céges hozzáféréssel bukásra lennék most itélve.
A tegnapi nap remek példa volt, kiszúrtam a csúcsot 6140 körül, de épp akkor értekezletre kellett mennem.
Amikor visszaértem elmúlt a kedvező pillanat....
és ehhez még hozzá kell adni, hogy egyes napokon 5 percig tölt le egy oldalt.
Egy olyan piacon, ahol naponta vagy akár 20 percenként változik az irány ez most kerülendő helyzet.
Az dollár-forint longot tartom, úgy gondolom jelenleg minél inkább leegyszerüsítem a porftoliómat, annál jobb.
Jaja. Mi a helyzet veled? (DAX) shortok? likvidálva?
A piacok jelenleg olyan állapotban vannak, mint a depressziós, aki épp a pszichológusnál ül:
Még nem omlik össze!
Jó ez a kis rajzfilm, köszi.