Egy kis shortot csak visszanyitottam én is.
:-) Olvasd el, még zárójelben oda is írta, hogy nem elírás az 1.800. Egyébként napos és hetes felbontásra írta.
Véletlen első sorba Buxot írtam 1800as célárral, de utána a szövegben lejött hogy OTPről beszélek, csak gyorsan írok ,-)
bocsi..
Lehet éves havi chartot néz. Nem hinném, hogy 60 percesre gondolt :)
Lehet éves havi chartot néz. Nem hinném, hogy 60 percesre gondolt :)
Bocs, ez lemaradt:
http://kepfeltoltes.hu/111027/S_P_500_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/111027/DOW_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Csak azért raktam be mégegyszer, nehogy v.ki a nagy bebullozódás közepette nap végén keserű szájízzel feküdjön le. Ez is csak egy eshetőség, egyelőre persze a fölfelének nagyobb az esélye, de nem árt az óvatosság.
Otit veszik Mollyt adják...mindent az egyensúlyért :D
Ne bántsátok Egont, jó gyerek, csak most a pozi beszél belőle. Biztos ő is hatit shortol...
Nem akarom magam fényezni, de amit HUF-fal kapcsolatban az utóbbi pár napban írtam, az bejött. Legutóbb az állami bank ötlete. Egonnak abban nincs igaza, hogy ha a kormány kitakarítja a külföldi bankokat az országból, az otinak hosszú távon jó. Persze előtte padlózzon be, hogy olcsón bele tudjunk venni...
Margarette, ezzel a chartoddal megint nem értek egyet.
Ezen képen ez nem emelkdeő háromszög ebben a formában!
Teljesen más dolgok vannak ebben.
Elliott és dupla alj, meg fordított fej-váll, szerintem.
Nagyon gyenge az az emelkedő háromszög, nincs benne ping-pong, egyszer támadta a képenm az emelkedő háromszöget, így én ezt nem tudom figyelembe venni.
Az más dolog, hogy ott egy fordított fej-váll van ,-)
Üdv Tomko! Az engulfing bearish már megvan (tegnap előtt már elkészült), én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy a szeptember végi kialakulásakor, és a mostani alkalommal mennyire fognak az alakzat előtti ill. utáni gyertyák hasonlóságot mutatni. Az alakzatot megelőzőek kísértetiesen hasonlítanak, és az utána következő első gyertya is, ezért várom kíváncsian mi lesz a folytatás. Egyébként a szeptember végi formációnál picivel korábban is volt több ilyen alakzat, és igaz csak közepes megbízhatóságú fordulós alakzatnak tartják, az esetek nagy százalékában fordultak is.
Egon megint bedobta magát. 1800as célárat adott Buxban elliott 4-5között.
Hát nem semmi az ember, felezi a papír magát egy 4-5ös ponttal?? Nem mondom hogy nem lehet soha OTP 1800, na de ne elliott egy pontjával felezze már magát, amikor ahármas hullám a leghosszabb többnyire, és 1-2-3-4alatt felezett már. Na mindegy. Főleg, hogy nálam kijött Buxban a lefele futó 5hullám már.
Mindegy, muszáj átállnom Dax figyelésre egyelőre. Itthon hatalmas kockázat van a piacban.
És tényleg semmi értelme. Most a napos gyertya alapján úgy elrondították a képet, hogy longba nem lépek, de kint egyelőre felfele mutató erők vannak, mint azt írtam eddig is zászlók, fülescsésze alapján. Elválhatunk tremészetesen a piactól, de az nekem nem pálya, hogy futik, meg minden zöld, én meg adom a magyar piacot, így mást kell kitalánom.
EUR/HUF 301FT! pfff
Emelkedni nem tudunk mert nincs vételi erő,esni meg nem tudunk (tegnapit kivéve) mert akkor aláállnak...ennek most így mi értelme...ez a tökéletes egyensúlyban lévő piac?
Mint tegnap már írtam, az emelkedő háromszög még megvan. (...és még a hívogató rések is :)
http://kepfeltoltes.hu/view/111027/BUX1112_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
minden csoda 3 napig tart :)
De te már sosem fogsz örülni az emelkedésnek? Megrögzött shortos. :))
én annak örülök, hogy nem bukom el az összes pénzem, és nullán ki tudok szállni a poziból. itt kereskedni életveszély, meg időpocsékolás. 17701en nyitottam a shortot, és tegnap nem zártam. én hülye. nem voltam itthon.
Lehet örökre az is marad...csodapiac.
Az lesz még közröhej ha eddig felhúzták a piacokat és most kori jön,nah akkor tökéletesen működött a 18e ellenállás...véletlen.