Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Egy kis shortot csak vis…

#437798 Fornit

Egy kis shortot csak visszanyitottam én is.

Re: df

#437797 Kitano Előzmény: #437788

:-) Olvasd el, még zárójelben oda is írta, hogy nem elírás az 1.800. Egyébként napos és hetes felbontásra írta.

#437796 Hathor Előzmény: #437783

Véletlen első sorba Buxot írtam 1800as célárral, de utána a szövegben lejött hogy OTPről beszélek, csak gyorsan írok ,-)

bocsi..

#437783 Kitano Előzmény: #437772

Ne bántsátok Egont, jó gyerek, csak most a pozi beszél belőle. Biztos ő is hatit shortol...

Nem akarom magam fényezni, de amit HUF-fal kapcsolatban az utóbbi pár napban írtam, az bejött. Legutóbb az állami bank ötlete. Egonnak abban nincs igaza, hogy ha a kormány kitakarítja a külföldi bankokat az országból, az otinak hosszú távon jó. Persze előtte padlózzon be, hogy olcsón bele tudjunk venni...

#437780 Hathor Előzmény: #437766

Margarette, ezzel a chartoddal megint nem értek egyet.

Ezen képen ez nem emelkdeő háromszög ebben a formában!

Teljesen más dolgok vannak ebben.

Elliott és dupla alj, meg fordított fej-váll, szerintem.

Nagyon gyenge az az emelkedő háromszög, nincs benne ping-pong, egyszer támadta a képenm az emelkedő háromszöget, így én ezt nem tudom figyelembe venni.

Az más dolog, hogy ott egy fordított fej-váll van ,-)

#437778 Frontin Előzmény: #437695

Üdv Tomko! Az engulfing bearish már megvan (tegnap előtt már elkészült), én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy a szeptember végi kialakulásakor, és a mostani alkalommal mennyire fognak az alakzat előtti ill. utáni gyertyák hasonlóságot mutatni. Az alakzatot megelőzőek kísértetiesen hasonlítanak, és az utána következő első gyertya is, ezért várom kíváncsian mi lesz a folytatás. Egyébként a szeptember végi formációnál picivel korábban is volt több ilyen alakzat, és igaz csak közepes megbízhatóságú fordulós alakzatnak tartják, az esetek nagy százalékában fordultak is.

#437772 Hathor Előzmény: #437754

Egon megint bedobta magát. 1800as célárat adott Buxban elliott 4-5között.

Hát nem semmi az ember, felezi a papír magát egy 4-5ös ponttal?? Nem mondom hogy nem lehet soha OTP 1800, na de ne elliott egy pontjával felezze már magát, amikor ahármas hullám a leghosszabb többnyire, és 1-2-3-4alatt felezett már. Na mindegy. Főleg, hogy nálam kijött Buxban a lefele futó 5hullám már.

Mindegy, muszáj átállnom Dax figyelésre egyelőre. Itthon hatalmas kockázat van a piacban.

És tényleg semmi értelme. Most a napos gyertya alapján úgy elrondították a képet, hogy longba nem lépek, de kint egyelőre felfele mutató erők vannak, mint azt írtam eddig is zászlók, fülescsésze alapján. Elválhatunk tremészetesen a piactól, de az nekem nem pálya, hogy futik, meg minden zöld, én meg adom a magyar piacot, így mást kell kitalánom.

EUR/HUF 301FT! pfff

ds

#437769 Waszeitung

Emelkedni nem tudunk mert nincs vételi erő,esni meg nem tudunk (tegnapit kivéve) mert akkor aláállnak...ennek most így mi értelme...ez a tökéletes egyensúlyban lévő piac?

#437762 kelvin Előzmény: #437748

minden csoda 3 napig tart :)

De te már sosem fogsz örülni az emelkedésnek? Megrögzött shortos. :))

#437761 kelvin Előzmény: #437748

#437759 kelvin Előzmény: #437748

#437758 Csilla76 Előzmény: #437746

én annak örülök, hogy nem bukom el az összes pénzem, és nullán ki tudok szállni a poziból. itt kereskedni életveszély, meg időpocsékolás. 17701en nyitottam a shortot, és tegnap nem zártam. én hülye. nem voltam itthon.

#437754 Waszeitung Előzmény: #437749

Lehet örökre az is marad...csodapiac.

Az lesz még közröhej ha eddig felhúzták a piacokat és most kori jön,nah akkor tökéletesen működött a 18e ellenállás...véletlen.

#437752 Frontin Előzmény: #437748

Nekem mostanság nagyon megy a piaccal szemben vizelés, úgyhogy nyitottam itt 800 körül újra shortokat.