Felébredtek, de még szédelegnek és ráestek a buy gombra.
Komolyan... legalább ne 5 perc alatt emelkednének 0.5%-okat.
Felébredtek, de még szédelegnek és ráestek a buy gombra.
Komolyan... legalább ne 5 perc alatt emelkednének 0.5%-okat.
Bakker kinn nem tréfálnak...
Nálunk meginditják mindjárt Mollyt v Rg-t oszt repcsi lesz itt is.
Amúgy az jó ha már Németeknél is stagnálást valószínűsítenek,mint Eu legerősebb gazdaságában,mert akkor egész Eu recesszióba kerül.
Köszi a híreket...
DE én nem látok ebben semmi újat...végeredményben semmi sincs a nyilatkozatban...bravó..erre várt a fél világ... legnagyobb mutyisták a politikusok.
KT 165 remek....
USA -t meg már megint ész nélkül akarják felfelé rángatni...tegnap -2 % ma nyitás előt már +0.9 % is volt...ezek se komplettek.
A német kancellár, Angela Merkel gyors változásokat sürget az eurózóna stabilizálását célzó európai szerzödéseket illetöen. Az Európai Tanács elnöke, Herman von Rompuy decemberig tehet javaslatokat ezzel kapcsolatban. Fontos, hogy beavatkozhassanak olyan országokban is, ahol vétenek a stabilitási paktum ellen. Az eurózóna konstrukciós hiányosságait meg kell szüntetni. Merkel megerösítette: síkra fog szállni a tözsdei pénzügyi tranzakciókkal kapcsolatos adó bevezetéséért. Az EU-s pénzügyminiszterek november elején vitatják meg a javaslatot. Az EFSF-mentöernyö kibövítésével kapcsolatban úgy véli Merkel: nincs jobb lehetöség, azonban nem szabad elfeledkezni az ebböl adódó felelösségvállalási kockázatokról. Nem szabad hagyni, hogy Európa kudarcot valljon. A 2. világháború óta nem volt ilyen nehéz helyzetben Európa.
meg kéne már mondaniuk hogy mi lesz ezzel a döntéssel..csak vár mindenki..
Most nem is figyeltem. Ma chartilag melankolikus állapotban vagyok. Elalszom, töprengek, sok dolgom van de nem végzek vele, meg nehezen fogok hozzá, el kellett volna ügyet intéznem nem mentem. Nyomom inkább a rizsát.
Azért most, hogy írtad ránéztem futira, és látom, hogy volt egy felszúrás majd, le. Ki van éhezve a speki világ. éles késekkel felálltak ugranak a vadra ha kell, mint egy keselyű, csak jusson nekik is valami cafat a tetemből, vagy az esetleges vergődő vadból.
Vételi, eladási stopok be lettek helyezve, ami egy kipattanást hoz majd a beszűkülő bollingereknek. Csapás jobbra, csapás balra, majd péntekre letisztulás, és pénteki adatra irány kapás, na de mögötte ott lesz a 4napos ünnep.
Hoppáré..
Molly stopok kellettek vajon? Milyen jó dolog is hogy kt egy pillanat alatt ki tud tágulni +150 pontra...
1 adat zöld lett egy meg piros :-)) de semlegesnek van feltüntetve..
A lényeg a plusz. A bukót meg kivártad, amíg nullába jött. Ültetsz árvácskát, akkor a csigáid már megfagytak gondolom, vagy melegebb éghajlatar költöztek, netalántán a tűzbe, mint kinyíró szerkezetbe ,-)
További jó szemlélődést, megyek árvácskákat ültetni.
A múltkori emelkedő háromszög illetve a te duplaaljaid alapján számolt céláraim élnek még. Most nincs nyitva semmim, mert már délelőtt zártam a Mercket, új pozit meg ma semmiképp nem nyitok.
Így fejből: hati 19200, oti 4030. Aztán a daxra számoltam egy 7020-at. Meg a tréderszoba is tegnap javasolt egy longot a dax futuresra.
Már zártam egy 17200-18050-es hati longot a bukók közül. Még visszavan egy 18580-as longom, meg egy 4280-as otim is.
Érdekes, hogy a Daimlerrel is ültem sokáig bukóban, de azt 72k-s nyerővel zártam. Utánna meg nyertem egy jót a bmw-vel meg a Merck-kel.
Nem gondoltam korábban, míg nem játszottam a dax-on, hogy ekkora különbség van az idegbajos béti és a nyugis daxi játék között.
Meglehet. Új dolgokat kell kitaláni. Légatlpas járműveket kell gyártani, űrsiklókat indítani a holdra, elektromos járműveket készíteni forgalmazni, energiatakarékos termékeket forgalmazni, forradalmi újításokkal lehet életben maradni. Ehető ruhát gyártani, amit először elhordasz utána megeszel, így kétszer jól jársz, mert nem kell külön kaját venned ,-)
Nem tudom, valamit ki kell találni, mert én nehezen tűröm a tétlenséget, a pénz állását, tőkém csökkenését!
Látom Te is csendes olvasó vagy akkor ,-)
Hiába ír az ember, mindenki csak beszél és minden perceben átírja magát. Mondtam, hogy egy poercesen nem kéne ennyire elliottott vizsgálni. Mondják Danerics is harmadszor írja felül SP célárát. Persze.. Nem tudom honnan akasztottak le ennyi bux szakértőt, szarvas, és cimbi számukra eredményes munkát végezhettek, mert kinőttek az elliottpalánták, akik perces grafkonokat elemezenk, és nem győzik felülírni a chartokat. Adnak megadtam a saját elliott gondolatomat, hétvégétől teljesen átfordította az összes chartját, amit lerajzoltam felrajzolta kiszerkesztve. Számomra jó, legalább ki van pontozva.
Az az érdekes, hogy elliotton felül alakzatokat nem ismernek a tagok, na mindegy.. lényeg hogy van egy hely, ahol én is találhatok új számomra ismeretlen értelmezést, ezt hiányolom minden más helyről, így csak gratulálni tudok nekik, de azt látom csak elliott kevés, de ezt a szakértői is megmondták, elliott önmagában kevés, de irányt ki tud jelőlni.
OFF:
Sajnos itt már más aspektusok is szóba jönnek, én ezért vagyok borúlátó. (De az pozitív, hogy legalább eljutottunk a reálgazdaság szintjére a piactól.)
Szóval termelésben szerintem kb. láttuk a maximumot, ott a nyersanyagok és az energia behatárolnak mindent. Előtte (bár egy része lufi volt annak is) azért látszott az árakon, hogy hol a határ. Egyszerűen olcsó és valódi tömegtermelésre (a main, ill. a 2006-7-esen túlmutatóra, hogy növekedésről beszélhessünk) nem nagyon látok reális esélyt.
(A másik felét sem látom, hogy erre hol lenne valós vásárlóerő, mivel a másik tanulsága meg ez volt a "hitel"válságnak... számomra. De ez már más kérdés...)
Szerintem hiányzik a technológia (vagy a korlátlanul olcsó nyersanyag, energia). Az autóipar vergődése a legszemléletesebb, de máshol sem látok nagy áttörést. Egyedül az IT szektorban a mobil/táblagépek és a mögé felállított mobilnet, clouding alapú szolgáltatások, azok amik masszívan menetelnek, de ott is vannak technológiai korlátok, ami miatt az eszközök még több sebből véreznek.
Szvsz.
Engem meg állandóan kiléptet a Netbroker, 30percig nem csinálok semmit kilép, jelentkezzen be újra, kód, felhasználói név, jelszó, sms várás, kód beüt belépés. Mondták nyissak új abalakot nyitottam a kis rublikával új ablakot ugyanaz. Prot nem tudom megszokni, meg nem is akarom, inkább előfizetek ezért KBC reálra is, meg Erstére is a Markers miatt.
Mi újs margaretta, mutass valami szép chartot, nagyon ritkán nyilatkozol, most már csak jó a longjaid, azóta jöttünk fel 2000pontot kb.
Mit látsz, amit én nem? ,-)
Egészségedre váljon a finom ebéd :)
Jól elvagyok itt magamban...
Szerintem akkor oldalazásról beszélünk.
Hogy merre megy? Valaki épp itt írta, hogy azt még a profi elemzők sem tudják :)
Ja.
A bétes pozijaim még mindig bukóban. Pedig elemzek, mint állat.
A dax-nál meg kinézem, hogy melyik papír van a legminuszabb-ban, veszek, várok picit, aztán nyerőben zárok. Most épp a Merck-el csináltam ezt.
Technikai elemzésképpen megnézem, hogy milyen messze van a 200-as mozgótól és az rsi hol van. Esetleg még azt sem.