Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: ds

#437350 Waszeitung Előzmény: #437345

15-20 sáv között vagyunk középen akkor még mehetünk felfelé is,nemcsak lefelé...bár ha lefelé tartó elliot korrekcióban vagyunk akkor felfelé mégsem...bakker értem hogy mit mondasz,de kicsit sok az alakzat.

Némileg érdekes hogy itt vagyunk 18e nél,felfelé nem tudunk menni...és lefelé sem enged.

#437349 Hathor Előzmény: #437345

Na sok fecsegés amit nyomtam eladó ingatlan topikban, itt meg máshol ránéztem Peti keresksedési rendszeremre. Azon a napi grafikonomon mintha egy zászló alakzatra ragadnánk fel, de ezt egy órás kereskedésre rámondani merész, de azt látok. Markersem még nincs nyitva, be kéne lépnem erstébe előtte, de nem sok kedvem van sms kódokat kapni, ütögetni vránio, nem szeretem ezt az erste rendszert még mindig.

Azért megnyitom lassan..

#437348 Előzmény: #437284

"Hathor: Ezt a leminősítést közel egy éve várjuk."

A portugálok és az írek is már részben a nem ajánlott kategóriában vannak, mégsem zavar ez senkit sem. Mondhatni, lehet, hogy egy leminősítés utáni "stabil" értékeléssel jobban járnánk, mint a jelenlegi bizonytalan, bármikor, bármennyivel leminősítés lehetőségével szemben. Egyébként, már most is jóval többe kerül az adósságfinanszírozásunk, mint a görögöknek, íreknek, portugáloknak, hát nem mindegy, hogy mire hivatkozva emelik az uzsoránkat, hogy arrafelé még egy rövid ideig fel lehessen tartani a látszatot?

#437345 Hathor Előzmény: #437341

Erre a gyönyörű P&F chartomra gondolsz, amiben még senkit nem láttam eddig elemezni??

"Jobb mint az a tegnapi szottyadt kutyapöcs"

ezt kapom erre a szép Bux fordított fej-váll rajzra? :D

http://postimage.org/image/9dutbqgpr/

elmondom ebben van a 3000es emelkedés lehetősége waszi kérdésére :DD

Jaj.. reménytelenek vagytok. 25Knál mondtam Batmaneket, Fej vállakat, dupla csúcsokat. '%knál Feltankoltam full longra, néztetek mire, most 15Kn vagyunk Mondtam Sáv váltás volt 25K-20K=5K, utána 20K-5K=15K, most a fentről lejövő 5ös elliott szerkezet korrekciós szakasza felhozta a sáv aljáról középre. Most felfele már nem mehet...

Hitetlen nép :DD

#437341 Frontin Előzmény: #437327

Jobb mint az a tegnapi szottyadt kutyapöcs. :-)

A Dax sanszos hogy kilép fölfelé, abban azonban nem nagyon hiszek, hogy az alakzatodból adódó célárat teljesíti.

#437339 Hathor Előzmény: #437330

Egy nagy elliott 1-2 után van hely 3-4-5pont emelkedésben 3000pontnak, ha már feljöttünk 1-2ponttal 3ezer pontot, de nekem 8. merre megy.

#437330 Waszeitung Előzmény: #437327

Közel 1000 pontot menne...az kicsit meleg,de hadd szóljon,amúgy szinte hihetetlen volna.Buxnak arányaiban akkor +3000 pontot kellene lépni.

Re: nincs cím

#437325 Kitano Előzmény: #436813

Mély tiszteletem! :-)

Szerintem nem ütik egymást, csak paradigmaváltás történt. Nem jött be a Matolcsy-féle délibábos belső fogyasztás vezérelt növekedés, és rájöttek, hogy a német vonat lassulásával (az erre való rákapaszkodásban bíztak még másodlagosan) az export sem rántja ki őket a kellő mértékben a sz@rból. Egyébként a gazdasági meglátás szerintem tökéletes, más kérdés, hogy ez már előre tudható lett volna és hogy politikailag hihetetlenül erodálhatja a kormány népszerűségét. Azért adósodtunk el korábban devizában, mert a forinthitel marha drága volt, a forint kamatokat folyamatosan magasan kellett tartani, hogy az államháztartás finanszírozható maradjon. Mellé még a másik két nagy makroszereplő is nettó hitelfelvevő...

Keynes alapelmélete, hogy az államnak bizonyos esetekben és mértékben nem szabad a piac önjavító mechanizmusára hagyni a gazdaságot, mert az nem működik. Monetáris és fiskális eszközökkel is be kell avatkoznia. A mértéken és az időhosszon a keynesiánusok is elvitatkozgatnak. :-) Erre Keynes sem adott pontos receptet, valószínűleg mert nem is lehet.

Egészen pontosan arra gondolok, hogy az állam létrehoz/vásárol magának egy saját bankot, ahonnan majd a jelenleginél olcsóbb forinthitellel kiváltja a lakosság és az önkormányzatok devizahiteleit. A forintot az ő bankja (MNB) csinálja, és annyit nyomtat belőle, amennyit csak akar. Nyilván ennek is vannak kockázatai, de végül is ezt is csinálják már mások is...

#437317 sbbacsi Előzmény: #437282

Akkor ez azt jelenti, hogy megmentenek mindenkit és minden rendben?

Akkor még csak most vagyunk nullán és most indulhat az emelkedés? :)

#437316 Frontin Előzmény: #437305

Én meg zártam, szerintem talán lesz lehetőségem magasabban rányitni még a mai v. holnapi nap folyamán vagy ha betöltjük a rést lefelé akkor nagyobb biztonsággal. Meglátjuk.

#437314 Waszeitung Előzmény: #437308

Tegnap beírtam hogy vettem hatit,be is verték... nem hoztam át semmit mára,zártam tegnap kis bukóban shortot.

Elég kemény dió ez a 18e,hányadszor fordulunk le?

#437312 Hathor Előzmény: #437310

mondjuk még egy sima fej-váll még kialakulhat..

4órás stoch belerondít a képbe picit a felfele menetbe

#437308 Hathor Előzmény: #437300

Waszi, segíts fórumtársaidon fordíts egyet.

Egyébként este azt írtad semmiképpen nem hozod át a shortot, mi lett?

OTP esésében lehetőség a 7777es jelnek köszönhetően, ami 3605ön volt, akkor annál olcsóbb lesz az árfolyam 24órán belül ,-DD

#437306 Hathor Előzmény: #437302

EUR/HUF chartom:

http://postimage.org/image/z2z8wheiz/full/

Fent pirossal dupla csúcs, jobb csúcsban egy fej-váll lehetőség, ami számomra forint erősőödés mutathat.

Amíg ez erősödést vetíthet elő, addig előre nem nyitunk shortot a piacra, megvárjuk mi lesz. 19Kig szabad az út, pont úgy mint 17Kig.