Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: MSZP ellenzék ingatlanadó miatt

#43728 Zabás Előzmény: #43723

És a munkáját meg nem szeretné elveszteni, mert lassan semmi szükségük nincs a bakoknak rá!

Szerk:

269 15:33 Atesz11 (Tag):

Mert akkor Őket keresték meg, tömegével!

#43727 Atesz11 Előzmény: #43723

Persze,de azért másfél éve nem volt ennyire feltűnő!:)

#43723 Hathor Előzmény: #43721

A hitelt mindig nyomják... nem azért mert gebasz van :)

azért mert a hitelügyintéző szeretné zsebre tenni a jutalékát ;-)

#43721 Atesz11 Előzmény: #43714

Egy ideje mikor bemegyek a bankba valamit intézni,mindig próbálnak rám tukmálni valamilyen hitelt stb!Legutóbb lakáshitelt!Nagyon látszik,hogy gebasz van!

#43714 Hathor Előzmény: #43707

vannak variációk.. kölcsön lehet kérni valakitől pár hónapra. Lehet dolgozni többet.

El lehet adni és kisebbe költözni. El lehet adni, albérletbe menni, (a pénzt behozni a tőzsdére :) ), betenni bankbetétbe, ami hoz neki 10milkán 1.3MFt-ot. Ha benne ül akkor pont annyit veszít most rajta.. soroljam?

#43707 Atesz11 Előzmény: #43704

Hány ember rághatja most a körmét a lakáshitele miatt!.pfffff

Veszélyes a forint miatt.

#43704 Atesz11 Előzmény: #43697

Ez már néhány éve volt!Akkor szerencsére változtattak ezen!

#43698 Zabás Előzmény: #43683

Ezért kéne ezt is a neten intézni, kizáródna a maffia manipulációja! APEH árverésekhez hasonlóan!

#43697 Hathor Előzmény: #43683

Ez a licites ingatlan árverés. Ez az APEHnál volt, már az is elektronikus formában megy.

Nálam úgy megy.. társirodáimnak van egy listája.. el kell menni személyesen megtekinteni, ezért fizetni nem kell. Titoktartásit kell aláírni. Kaptok az orrotok elé egy listát, amiben van 695db. Mo-i ingatlan. Ebből lehet mazsolázni. Ha tetszik valamelyik megveheted. Le kell rakni közel 15%foglalót, amiben benne van a végrehajtás kezelő cég pénze is. 5napon belűl teljes összeg és fél évet kell várni az ingatlanra, a hivatalos kilakoltatás miatt, amit intéz a cég.

#43683 Atesz11 Előzmény: #43657

Ajaj!Hallottam olyat,hogy akik ebben utaznak lefizetik akit kell,pl aki a licitet tartja;hogy jóformán fel se vigye az árat a kikiáltásinál magasabbra.

Aki meg próbálná felemelni a kezét,hogy többet adna érte ránéz pár izomagyú akik direkt ezért vannak elvegyülve a tömegben.Egyből meg sem nyikkan!

Egyik ismerősöm volt árverésen és látta ezt a saját szemével!

Potom pénzért kel el az ingatlan.Akik meg benne laktak előtte sírtak-rítak egész végig.

#43682 Zabás Előzmény: #43666

Ebben igazad van, de legalább elővásárlási joguk lenne a saját lakásukra, így legalább kötelező lenne értesíteni a Tulajt hogy mi a szándéka a banknak!

http://www.rtlhirek.hu/video/53502

a reklám után kezdődik!!!

#43678 Hathor Előzmény: #43672

mindenképpen eladják.. nincs ebben semmi gusztustalan.

Én társirodákkal állok kapcsolatban, akiknek vannak bankos listájuk. Nincs licit.. nincs kirakás.. fél évet kap az adós, hogy fizessen!

Re: bérbeadás

#43676 BudFox Előzmény: #43607

20 bérlőd van egy üzletházban ?

az szép..nekünk volt egy üzletünk,ahol 5 üzlethelyiségünk volt...de már átalakítottuk, most csak 1 bérlőnk van, meg a többiben mi vagyunk..

Én aztmondom mindig haveromnak..kuplerájt kell csinálni...az bombabiztos üzlet :-))) neki játékterme van,,még passzol is hozzá...nekem csak volt..már bezártam.

#43675 Hathor Előzmény: #43662

Nem a tudtuk nélkül! fel vannak szólítva, és haladékot kapnak.. van 180 napjuk a rendezésre.

Ha már 2-3hónap tartozást kiköhögnek, akkor nem veszik el a lakást

#43673 gentlemanus Előzmény: #43665

Én nem vennék elárverezett lakást....

Nem akarok hányni saját magamtól..

#43672 matgab Előzmény: #43663

és hol vagy?

Én csak akkor kapom meg az ingatlant, ha én fizetek érte a legtöbbet.

Ergo, ha nem akarnék ilyet venni, akkor ugyanúgy eladnák a fejük fölül -hiszen az árverés meg van hírdetve- csak egy általam kínált árnál alacsonyabb áron...Nem?

#43666 Hathor Előzmény: #43657

ha nem tudja fizetni, akkor tök mindegy.. nem mi kértünk hitelt!

valaki így is úgy is viszi.. vagy eladhatja maga nyomott áron