Téves.
És a munkáját meg nem szeretné elveszteni, mert lassan semmi szükségük nincs a bakoknak rá!
Szerk:
269 15:33 Atesz11 (Tag):
Mert akkor Őket keresték meg, tömegével!
Persze,de azért másfél éve nem volt ennyire feltűnő!:)
A hitelt mindig nyomják... nem azért mert gebasz van :)
azért mert a hitelügyintéző szeretné zsebre tenni a jutalékát ;-)
Egy ideje mikor bemegyek a bankba valamit intézni,mindig próbálnak rám tukmálni valamilyen hitelt stb!Legutóbb lakáshitelt!Nagyon látszik,hogy gebasz van!
vannak variációk.. kölcsön lehet kérni valakitől pár hónapra. Lehet dolgozni többet.
El lehet adni és kisebbe költözni. El lehet adni, albérletbe menni, (a pénzt behozni a tőzsdére :) ), betenni bankbetétbe, ami hoz neki 10milkán 1.3MFt-ot. Ha benne ül akkor pont annyit veszít most rajta.. soroljam?
Hány ember rághatja most a körmét a lakáshitele miatt!.pfffff
Veszélyes a forint miatt.
Ez már néhány éve volt!Akkor szerencsére változtattak ezen!
Ezért kéne ezt is a neten intézni, kizáródna a maffia manipulációja! APEH árverésekhez hasonlóan!
Ez a licites ingatlan árverés. Ez az APEHnál volt, már az is elektronikus formában megy.
Nálam úgy megy.. társirodáimnak van egy listája.. el kell menni személyesen megtekinteni, ezért fizetni nem kell. Titoktartásit kell aláírni. Kaptok az orrotok elé egy listát, amiben van 695db. Mo-i ingatlan. Ebből lehet mazsolázni. Ha tetszik valamelyik megveheted. Le kell rakni közel 15%foglalót, amiben benne van a végrehajtás kezelő cég pénze is. 5napon belűl teljes összeg és fél évet kell várni az ingatlanra, a hivatalos kilakoltatás miatt, amit intéz a cég.
Ajaj!Hallottam olyat,hogy akik ebben utaznak lefizetik akit kell,pl aki a licitet tartja;hogy jóformán fel se vigye az árat a kikiáltásinál magasabbra.
Aki meg próbálná felemelni a kezét,hogy többet adna érte ránéz pár izomagyú akik direkt ezért vannak elvegyülve a tömegben.Egyből meg sem nyikkan!
Egyik ismerősöm volt árverésen és látta ezt a saját szemével!
Potom pénzért kel el az ingatlan.Akik meg benne laktak előtte sírtak-rítak egész végig.
Ebben igazad van, de legalább elővásárlási joguk lenne a saját lakásukra, így legalább kötelező lenne értesíteni a Tulajt hogy mi a szándéka a banknak!
http://www.rtlhirek.hu/video/53502
a reklám után kezdődik!!!
mindenképpen eladják.. nincs ebben semmi gusztustalan.
Én társirodákkal állok kapcsolatban, akiknek vannak bankos listájuk. Nincs licit.. nincs kirakás.. fél évet kap az adós, hogy fizessen!
20 bérlőd van egy üzletházban ?
az szép..nekünk volt egy üzletünk,ahol 5 üzlethelyiségünk volt...de már átalakítottuk, most csak 1 bérlőnk van, meg a többiben mi vagyunk..
Én aztmondom mindig haveromnak..kuplerájt kell csinálni...az bombabiztos üzlet :-))) neki játékterme van,,még passzol is hozzá...nekem csak volt..már bezártam.
Nem a tudtuk nélkül! fel vannak szólítva, és haladékot kapnak.. van 180 napjuk a rendezésre.
Ha már 2-3hónap tartozást kiköhögnek, akkor nem veszik el a lakást
Én nem vennék elárverezett lakást....
Nem akarok hányni saját magamtól..
és hol vagy?
Én csak akkor kapom meg az ingatlant, ha én fizetek érte a legtöbbet.
Ergo, ha nem akarnék ilyet venni, akkor ugyanúgy eladnák a fejük fölül -hiszen az árverés meg van hírdetve- csak egy általam kínált árnál alacsonyabb áron...Nem?
ha nem tudja fizetni, akkor tök mindegy.. nem mi kértünk hitelt!
valaki így is úgy is viszi.. vagy eladhatja maga nyomott áron
Hát Matgab Tesó, olvasgass egy kicsit... mondjuk mondjuk itt: