Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#435781 Lxrose Előzmény: #435762

Nem értem, hogy ez most változott meg, eddig nem volt gond? 500 lej valakinek a nyugdíja és 3-400 lej csak a fűtés? Ezek az emberek hogyan éltek eddig? Vagy kamuszaga van, vagy én nem értek valamit. Elvileg a cég hatékonyságot javít, vagyis nem kellene emelkedni a számlának. Most a nyugdíj kamu, vagy a számla? Ha ennyi 500 lejes nyugdíjas van és ez csak ennyit ér, akkor a romániai nyugdíjasok már régen kihaltak volna.

#435772 Grizzly Géza Előzmény: #435762

Aki nem tud fizetni,az váljon is le vagy költözzön el... Állítólag fával fognak tüzelni a panelban. Gyönyörű látvány lesz. Füstölgő paneldzsungel,szénpor,az égő fa illata :))) Örülni fognak a szomszédok :)) Miért nem fűtenek egyből lófejjel vagy kecskecsontokkal,az büdösebb lenne :))

Re: Estar-TA

#435667 matgab Előzmény: #435658

Tripla, dupla aljakkal kapcsolatban pedig arra emlékszem, hogy mi volt az első 10-k-ról történő esés idején: legalább 3, de inkább 4-szer nyalta meg a 7300 körüli aljat és persze az utolsó után adtam el, utána robbantott az árfolyam.

Nem lennék meglepve, ha ezt a múltkori 6300-at még megérintenénk vagy 2-szer...

Re: Estar-TA

#435658 matgab Előzmény: #435307

Gorcsevnek:

A Freesoft és az Estar között egyetlenegy hasonlóságot látok, hogy mind a kettőben iszonyat magasról be vagyok ragadva. De ez elmondható az Orco-ról is sajnos.

Több hasonlóságot én nem is látok.

Taresznak:

mire költenék a befolyt a kötvényekből és a részvénykibocsátásból befolyt lóvét?

Ember a román projekteket erősen gatyába kellene rázni! Ha nincs gatyába rázás, akkor sokkal kisebb lesz a profitabilitás. Pont az előbb linkelt valaki egy cikket Gyergyóról, ami még az egyik legjobb román projekt.

Ezért is nagyon fontos üzenet lehet Lantos csaba beválasztása az IT-be, mert gondolom a hazai bankszektorban nem elhanyagolható kapcsolatrendszere van.

A sakkjátszmában megvan Pataki szerepe is nyilván. Ő a külföldi befektetők és hitelezők előtt nyithatja ki a kaput.

Új projektet szerintem 2012 első feléig kár várnunk, mert azt azért már lehet előre tudni ennyivel (legalábbis pl az új román projekteket is jó néhány hónapig vártuk, hogy "mikor jön már ki a közlemény, mikor írják már alá") de ez nem is gond, hiszen a cég hatalmasat terjeszkedett az elmúlt időszakban.

Jelenleg a meglévő projekteket kellene integrálni, beruházásokkal azokat sokkal nyereségesebbé tenni, és az egész cégcsoportot egy cégrendszerbe integrálni, megtalálni a szinergia forrásokat.

Ettől függetlenül kizártnak tartom hogy ennél az árszintnél sokkal lejjebb menjünk, hacsak nem lesz globális összeomlás, de akkor úgyis lesz nagyobb gondunk is ennél.

#435644 Kissherceg Előzmény: #435639

az nem újdonság, régen is így voltam, sokára is így lesz. A légyeg, hogy ha valaki nem tetszik privátban hord el annak, aminek akarod, csak ne a fórumot szemeteljük. Mindenki számára ott a lehetőség.

#435639 pepe01 Előzmény: #435636

Rendicsek Főnök, természetesen nem Bendegúzra gondoltam. Akinek van egy kis tőkéje könnyen fejébe száll a dicsőség, ennyi.

#435636 Kissherceg Előzmény: #435634

személyesen ismerem Bendegúzt és róla az arcoskodás nem mondható el, ritka szerény gyerek. Nyugodj le és ne csinálj ámokfutást a népek között. Former is régi harcos volt már pf-en, lehet előttem kezdte ott az ipart, passz... Nyugalom.

#435634 pepe01 Előzmény: #435630

Végszónak az arcoskodással volt gond mindig is, nem a szakmaisággal.

Kérem kapcsoajanak ki!

#435630 Bendeguz Előzmény: #435627

Tudod hány éve van jelen Formerplayer különböző fórumokon? Több, mint gondolnád. És végig megőrizte a hitelét.

Ha félsz személyesen vitatkozni vele, akkor ott a skype. A végeredmény nagyon érdekel!

#435627 pepe01 Előzmény: #435625

Amennyiben két év múlva is itt leszel szívesen találkozok veled.

Az oldal készítőjére való tekintettel, nem mondom el többet a véleményem (rólad).

#435625 Formerplayer Előzmény: #435612

Már múltkor is megígérted lúzerkém, aztán a hír után csak visszavettél egy kicsit, folyamatosan játszottad a megtért jófiút....

Egyetlen komoly érved, hogy "farmer"...tudod mit, csak hogy megkíméljük a többieket: tisztázzuk személyesen az eddigi félreértéseket,mert név-és arctalanul mindenki igen könnyen mond súlytalan dolgokat.

Ha valóban komolyan gondolod az elmondottakat,találkozzunk.

Az eredményről számoljunk csak be a többieknek. Helyszínt és időpontot válaszd te.....

Re: Szomorú hová juttattátok ezt a topikot!

#435624 Kissherceg Előzmény: #435566

Aki nem viselkedik repül az oldalról kommentár és figyelmeztetés nélkül.

#435622 Bendeguz Előzmény: #435612

Te hívod még mindig Farmernak, pedig megkért hogy ne tedd. Nem a barátom, nem ismerem, de tőle már hallottam értelmes dolgokat, tőled sajnos még nem. Ezért szeretném inkább, ha ő maradna, mint a sok hangulatfelelős meg a hamis próféta.

A fórumos kereskedésről már elmondtam a véleményem, de a kedvedért leírom újra: aki ismeretlen emberek szavára hallgat és kereskedik, az megérdemli a sorsát.

Re: Szomorú hová juttattátok ezt a topikot!

#435614 rbbj11 Előzmény: #435587

ne haragudjatok, de szerintem is színvonaltalanná vált. Hozzáteszem a többi topic is sokat zuhant minőségben. Ennek sok oka van, de valóban az egyik oka, hogy mindenféle kezdő és kevéssé tőzsdéhez értő elárasztotta az egész oldalt, és valóban egy nyugdíjas pletyiplatformmá változtatta az egészet. Akik ezt csinálják, nyilván nem zavarja őket, csak mindenki mást...mert engem is érdekelne a részvény, de sem időm, sem kedvem napi x oldalból keresgélni a használható infót, véleményt stb. A Blikkben is könnyebb és gyorsabb megtalálni a tartalmat, mint itt és a többi agyonírt topicban.

Félreértés ne essen, már más topicocban is céloztam az életrajzíróknak, hogy inkább könyvet írjon, és adja ki, és akkor legalább meghagyja ezt a teret azoknak, akik valóban érdemben akarnak hozzászólni a témákhoz.