Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szomorú hová juttattátok ezt a topikot!

kelvin

Hát kedves Fórumozók ez reménytelen! Mint topik indító és egyben így moderátor is szerettem volna egy olyan fórumot indítani, ahol érdemben és értelmesen lehet egy részvényről, cégről, az azt érintő dolgokról beszélni. Ez az elején még ment is. Minden rendben volt. Nézzétek csak vissza az előzményeket.

Az utóbbi időben azonban elszabadult a pokol. Átalakult ez a topik egy olyan színvonaltalan egymásra mutogató és egymást bsz..lató hellyé amit nem érdemes látogatni.

Már ne is haragudjatok teljesen tönkretettétek. Persze kivételek mindig vannak. Egyszerűen nem értem meg, hogy miért egymással kell állandóan foglalkozni, meg összeesküvés elméleteket szőni. Miért nem lehet egy igazi fórumot végigvinni amiben tele van érdemi hozzászólással. Így az a gond hogy a sok maszlag között elveszik a lényeg.

Most ezt igazán nem értem, hogy minek köszönhető, de sajnálattal látom hogy ez lett az egész kezdeményezésemből. Az elején még próbáltam moderálni a nem ide illő dolgokat, de rájöttem felesleges. Csak ezzel tulajdonképpen azokat kergetitek el a topikból akik tesznek is a témához plusszot akár elemzéssel akár hasznos infókkal.

Igazából azt sem tudom miért írtam ezt ide, mert úgy sem fog változni semmi. Na mindegy!

Innentől nem érdekel ki mit csinál ki kivel személyeskedik. Ha ez kell akkor csináljátok!

További jó szórakozást.

üdv, Kelvin