Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

egyik rokontól 3 hete BP…

#438736 Sumér harcos

egyik rokontól 3 hete BP. agglomerácioban...majdnem elloptak egy 2000-es benzines 3éves új Vitarát..

letette egy parkoloban,mire visszaér...5percre hagyta magára az autót....látja benne matatkázik vki...

rohan oda,az megijed 2 auto füstölve távozik,mindkét oldalról takarni beálltak 2 kocsival....

elvitték volna,csak trükkös rejtett inditása van....de szétbarmolták a vezetékeket már...ezt biztosan rendelésre akarták fújni...

sogoromtól meg kedden a háza elől 10 éves benzines klima sincs ,az asszony pestifutó Yarisát vitték el majdnem....csak szintén észrevették.....hát ez kinek kellett??eszem nincs...

hát most nemtom,de ilyen benzines talicskákat is lopnak...azt hittem sima utcai szériában csak a diesel...

Re: nincs cím

#438720 hosszhuszár Előzmény: #438713

Legközelebb ilyen rendszámos, vagy bármi autós, okmányirodás cucc van, szólj!

Kolos elintéz mindent, pikk, pakk!

#438713 KawaBazsy Előzmény: #437277

Tegnap láttam egy ilyet a forgalomban.

Véget ért az autóvásárlási saga a sógorral, ennyi szemét, széthajtott autót ritkán lát az ember. Az igény VW Passast 130 lovas TDI volt, faceliftes (2001 utáni), 1.5 M körül. Tudom, h ezt az autót a cégek és a taxisok is előszeretettel alkalmazzák, de a kínálat mindent alulmúlt. Sok szemét, visszapörgetett órás, itt-ott törött, nem szervizelt szar.. Aztán végre találtunk egy 9 éve 1 tulajnál lévő, biztató példányt, 248E valósnak tűnő kilométerrel. Tettem rá ajánlatot, 1.5-ért, gyerek 1.6-ért adja csak. Sógor rábólint. Erre a tulaj azt mondja, h nem adja még oda, mert egyedi rendszám van rá, szeretné azt elintézni. Másnap meg hív, h 3 hét az ügyintézése, addig nem tudja ideadni a kocsit, evvan.. aszittem berosálok.

Na, tegnap is elmentünk vadászni, kiírtam egy párat kereskedésekből. Elsőt nézem, még zárva a kocsi, erre látom, h semennyire nix megkopva a kormány..hoppá! Tovább nézegetve egyre biztosabbnak tűnik, h létezik diesel Passat 9 évesen 184 ezer kilométerrel.. comfortline felszereltség, minden lényeges extra benne van + 5 fokozatú tiptronic-os váltó (nekem nagyon tetszett ez), semmin nem látszik a használat, 1 tulaj, céges, ügyvezetői autó, végig szakszervizbe hordott (sógorom azóta kicserélte a kötelező kopó dolgokat, csak VW-Audi emblémás cuccot talált), s az ott kölcsön kapott rétegmérő szerint fényezésmentes.. 1.6 volt az ár, 1.5-öt mondtam, 1.55-ért adták volna. Bepróbálkoztam 1.525-el, de nem.. erre jön egy vidéki, nagyhangú, kalapos roma banda, rávetik magukat, kiderült, erre jöttek fel Pestre.. Mi elmentünk megnézni a következőt, szutyok volt, hívtuk ezt, h akkor 1.55.. azt mondta, h az új érdeklődő már fizetné az 1.57-et, de akkor inkább nekünk adja.. padlón vissza, mutatta az SMS-t, h 1.65-öt kínáltak ránk.. de megvan! :-) Csendes, precíz, jó kis kocsi, megtaláltuk az ország egyik legjobb vételét, mindig is nagy mákom volt a kocsikkal. :-)

A korábbiakkal csak 1 sztori: Nézzük a 198 ezerrel hirdetett kocsit Vácon. A váltószoknya szétkopva, kormány legyalulva, stb. Nézem a motorházat, erre ott egy matrica, h vmikor olajat cseréltek 355 ezernél.. mondtam a kereskedőnek, h ha már tekernek, akkor legalább ezt ne hagyják benne.. csak vigyorgott, h nem az övék, őket csak megbízták az eladással.. Már csak azt nem tudom, h az átlag hogy vesz jó autót. Vmennyire én is értek hozzá, de a sógorom profi, s kettőnknek is rengeteg járkálás volt. De egy amatőr hogy vitet el minden autót a szervízbe? Megőszül, mire használható gépet talál..

http://videa.hu/videok…

#436151 kápé

http://videa.hu/videok/jarmuvek/audi-s8-gyari-video-luxusauto-i90k04Z8bYY9bdRE

pici hangot lehet ráadni :)

Műszaki adatok

Motor, erőátvitel, fékek. Hengerűrtartalom: 3696 cm3. Hengerek/szelepek száma: 8/32. Teljesítmény: 382 kW (520 LE)/5800. Nyomaték: 650 Nm/1700-5500. Sebességváltó: nyolcfokozatú tiptronic kézzel is kapcsolható automata váltó.

Méretek, tömegek. Hosszúság/szélesség/magasság: 4250/1949/1458 mm. Tengelytáv: 2994 mm. Tömeg: 1975 kg. Csomagtartó térfogata: 550 l. Üzemanyagtartály térfogata: 80 l.

Menetteljesítmények, fogyasztás. Gyorsulás (0-100 km/óra): 4,2 mp. Végsebesség: 250 km/óra. Gyári átlagfogyasztás: 10,2 liter/100 km. Szén-dioxid-kibocsátás: 237 g/km.

#436088 _pda_ Előzmény: #436083

napi 100 kattal segítettem a számlálódat, egész jól pörög az oldal :))

a rocskát meg lassan bezacskózhatod :PPPPPP

Re: Törésteszt 192 km/órával - videó

#435599 Netmaster Előzmény: #435586

Nem törésteszt volt, hanem bemutató. Értelme az, amit a végén mondanak: akarod-e ezt kockáztatni.

#435591 hosszhuszár Előzmény: #435586

azért ennyire nem tömpörödne össze, mondjuk egy bmw..., mercit, meg ne is említsem....

#435589 Amatoregy Előzmény: #435588

" Össztömege 540 kg volt és egy négyhengeres 2879 cm³, 20LE vízhűtéses benzinmotor hajtotta. A fogyasztása 100km-en 10 liter volt, maximális sebessége 65-70km/h."

Gondolom a tiéd chip tuningos volt..

:DDDD

#435586 Amatoregy Előzmény: #435584

mutassatok már egy autót amiből ilyen ütközés után finoman mosolyogva kiszállsz,

megcsókolod az autóhoz legközelebb álló csinos hölgyet, majd interjút adsz utána..

:D

Tényleg ennek mi értelme van?