tkp per db 110.000 Ft nem. És van belőle 4 db.
Jah, ilyeneket néztem, itt Pécelen is van egy 2006-os 1.67M irányáron. Ok, a porlasztóról olvastam, de nem olyan vészes az ára tkp..
van.
A fenntartásilag legjobbank az 1,8 tdci 115 vagy 125 le (a lóerő nem pontos) ezek még régebbi motorok.
A korábbi nagylámpás mondeókban hamar kimennek a porlasztó csúcsok.
Már aminek ilyen lámpája van...
VW elment, úgyhogy nem rontja itt nekem az utcaképet. Sógor Mondeo Tdci-t nézett magának többet, viszonylag jó az áruk vmiért, most olyat hajkurászok 1,5 körül. Vkinek tapasztalat vele?
Előre hozom, mert fontos lenne..))
Urak.
Még a nyáron kérdeztem, tud e valaki okosba vizsgáztatást.
Egy usa rendszerű utánfutót kéne forgalomba helyezni, rendszám, még nem volt rajta.
Akkor páran írtak lehetőségeket, de eltüntek a gépemről, vagy nem találom.
Köszönöm!
Hogy ez mennyire így van...)))
az okos dolgok általában ilyenek... eltűnnek... a felesleges megmarad :)
Urak.
Még a nyáron kérdeztem, tud e valaki okosba vizsgáztatást.
Egy usa rendszerű utánfutót kéne forgalomba helyezni, rendszám, még nem volt rajta.
Akkor páran írtak lehetőségeket, de eltüntek a gépemről, vagy nem találom.
Köszönöm!
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/alcazason_kapott_volvo_v30-6085
volvo c30-ból lesz kombi is,v30 néven...
meg egyébként szellem szinten kurta kemény energiák kavaroghatnak abban a fenyőmerciben...
a hideg is rázna benne..
sok ilyen sztorit hallottam már babonás vok,még autonál is..
pl. egy sztori..
kihoztak egy ladát a 70-es évek végén a merkurtól itt a faluban,gyönyörű volt,paff tulaj karambol meghalt,kocsi megcsinál rokonság falun belül még többért eladta,mint az uj ára......2.tulaj rá 1 év karambol ,meghalt....asszem ez után nem csinálták meg többé...
de van saját sztorim is:)
volt egy kombi franciám szintén 2004-ben zsirként kihoztam szalonból...
nem is nagyon figyelgettem én a rendszámát....
de jött egy kis fekete buksza ismerős és egyfolytában azzal szorakozott,hogy 22-es van a rendszámában -az szerencsétlenséget hoz...ez az auto igy meg úgy...röhögtem rajta:)
erre talán rá egy fél évre- évre felboritottam az autót...
a kis boszorkány megrontotta szegény kombit:)
nagyon nekem se kellene....gatyát ráköltő tipus...
ugyan ez horror áron szép..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/s_420/mercedes-benz_s_420_l_automata-5143306
nem sokáig touaregeztél akkor...mondjuk nem kértél sokat...:)
Épp most volt vki, aki ilyen W140-est (Fenyő féle) adott volna cserébe telekért. Mondtam anyámnak, h ingyen se kéne.. :-)
Touareg-et lefoglalózták, remélem elmegy, s akkor megint az ezüst nyíl állhat a ház előtt..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/s_600/mercedes-benz_s_600_l_automata_designo-4780472
(A hozzáértőknek: mindkét trafósor új, darabja 300.000.-ért tandempumpa 500.000.-ért ABC szintszabályozó szelep első-hátsó darabja 300.000.-ért, generátor 400.000.-ért stb. Ezek az alkatrészek kivétel nélkül tipushibásak, kb. 100.000 km-nél tönkremennek, de ebbe az autóba már új cikkszámos eredeti alkatrészek kerültek. )
hát ez barátok között is 2misi felett van,amit ráköltött hirtelen....ennyit költ rá ,akkor a faxnak adja el már...
mondjuk ezt a 2002-es s600-at kb. a mesében fogja eladni 7 miskáért,akármilyen jó is...
na milyen egy reklám a kocsinak....
ebben a mergában lőtték le Fenyő Jánost,most eladó
nem túl jó ómen,ami azt illeti.....
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/s_600/mercedes-benz_s_600_sel-4785165
nekem is vmi "nyalják ki" kaliberű szójáték ugrik be egyébként:)
ezek hülyék-ennyire hiányzik a létszám a börtrönökben-igy is teltház van mindenhol...
azon agyaltam...hogy nálam volt-e ilyen...de nem...olyanom megesett,hogy 3 éven belül 2szer elvették a jogsimat gyorshajtásért 2honapokra,plusz pénz bünti.....de ki sem lehet néha védeni őket...
ezért lehet a szőrmentén érintettségem mondatja velem,de haragudnék rájuk asszem nagyon,ha ez törvény lenne:))
kell a létszám a börtönökbe is..))
Igazából enyhe túlzás, nem is értem.
És nem fogházat ír, börtönt...
ha ez igy lesz,akkor elég sokan fognak ülni...