Régen volt már ilyen shortos a topik :D
Régen volt már ilyen shortos a topik :D
mint tudjuk a pozi határozza meg a tudatot..
nyissál kettőt barátom :-)) akkor dupla élvezet lesz :D
azért szerintem kiszállás lesz a hét vége előtt...még küzdenek a bikával..nem adja meg magát olyan könnyen....
csak még a többség nem ismerte be a tengeren túlon...
Psssszi, bontottam egy sört magamnak, ezzel tegnap is sikerült megwoodooznom hogy lekössék záróban.
Jah,ezt összefoglaltad szépen...minden volt a héten,oszt gyakorlatilag meg se rezdültünk,ez nem túl esős trend,vagy csak tartják amíg bírák,aztán borítják seperc alatt,de előtte gondolom még felrángatják,ez egy phos.
Az utolsó töltényig küzdenek, ha bele döglenek is.
Hihetetlen.
Azért az beszarás lesz, ha 2 hét masszív emelkedés után így kibekkeljük egy helyben járva, nulla eséssel az elmaradt eu ülések, kacsa mentőcsomag növelések, görög balhék és úgy általában a a rossz hírek hetét... Melyikből volt több a héten eddig? Leminősítésből vagy munkanapból?
ja persze elmarad az EU csúcs..mint mikor a Szlovákok is elhalasztották a szavazást...beszaribb népséget mint a politikus még nem hordott a hátán a Föld..vagyis inkább a saját pénzüket féltik csak..
most viszont megint fell...
A hír arra vonatkozik, hogy nem zárják ki az EU csúcs elmaradását. Tehát ez még egyenlőre egy lehetőség...
Nem akarom elkiabálni, de talán a ma nyitott pozik is beérnek nap végére, nem srácok?
Csókolom a kezit az SP rángatóknak. ...enné jobban nem tudják rángatni az indexeket ? én kérem hogy jobban rángattassák :D
Csodálatos ez a tökölés,el sem hiszem hogy le tudunk törni még ezen a héten...
Futik adatra nézve elindultak fel, majd gondoltak egyet és inkább azt mondták, sebaj TA lefele mutat, nem kockáztatunk egy makro adatra, bizonytalanságra, így lefele mennek.
Most írtuk, hogy elmarad az EUcsúcs, ez megint bizonytalanságban tartja a piacot, amit nem szeret a piac.
Én is holnapra esést várok..mivel két hetes rally után vagyunk...1.most már látszik hogy megvolt a teteje. 2. hétvégén EU csúcs lesz aminek a tétje az Euró, és a Görögök, 3. nem szeretnek pozícióban maradni az emberek hogyha ilyen nagy mozgások várhatóak.
szóval tartom én is...legfeljebb hétfőn nagyot fogunk csodálkozni..de ahhoz már hozzászoktunk..
Mindjárt jön PMI..
Nagyon le kéne már törni ebből a fej-vállból, most megadhatná a letörési irányt.
igen én is holnapra várom a nagyobb zuttyot.
Ha csak amcsik nem kezdenek hirtelen örülni 4 után v.minek, akkor bux-ot zárásra lerakják 50 naposra. Bár én inkább holnapra várom az igazi zuttyot, igaz akkor sokkal nagyobbat.
E-star mint indikátorom 6550re öntve. Minden nap jut egy ilyen gyöngyszem.
Tegnap CIG, ma ez.
Inkább emiatt izgulnak:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/elhalaszthatjak_a_vasarnapi_eu-csucsot.157194.html