Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: Technikai korrekció

#435478 BudFox Előzmény: #435475

nyissál kettőt barátom :-)) akkor dupla élvezet lesz :D

azért szerintem kiszállás lesz a hét vége előtt...még küzdenek a bikával..nem adja meg magát olyan könnyen....

csak még a többség nem ismerte be a tengeren túlon...

#435475 Frontin Előzmény: #435462

Psssszi, bontottam egy sört magamnak, ezzel tegnap is sikerült megwoodooznom hogy lekössék záróban.

#435469 Waszeitung Előzmény: #435464

Jah,ezt összefoglaltad szépen...minden volt a héten,oszt gyakorlatilag meg se rezdültünk,ez nem túl esős trend,vagy csak tartják amíg bírák,aztán borítják seperc alatt,de előtte gondolom még felrángatják,ez egy phos.

#435464 sbbacsi Előzmény: #435453

Hihetetlen.

Azért az beszarás lesz, ha 2 hét masszív emelkedés után így kibekkeljük egy helyben járva, nulla eséssel az elmaradt eu ülések, kacsa mentőcsomag növelések, görög balhék és úgy általában a a rossz hírek hetét... Melyikből volt több a héten eddig? Leminősítésből vagy munkanapból?

#435462 BudFox Előzmény: #435447

ja persze elmarad az EU csúcs..mint mikor a Szlovákok is elhalasztották a szavazást...beszaribb népséget mint a politikus még nem hordott a hátán a Föld..vagyis inkább a saját pénzüket féltik csak..

most viszont megint fell...

#435461 Joker Előzmény: #435447

A hír arra vonatkozik, hogy nem zárják ki az EU csúcs elmaradását. Tehát ez még egyenlőre egy lehetőség...

#435460 Frontin Előzmény: #435457

Nem akarom elkiabálni, de talán a ma nyitott pozik is beérnek nap végére, nem srácok?

#435457 BudFox Előzmény: #435453

Csókolom a kezit az SP rángatóknak. ...enné jobban nem tudják rángatni az indexeket ? én kérem hogy jobban rángattassák :D

#435450 Hathor Előzmény: #435447

Futik adatra nézve elindultak fel, majd gondoltak egyet és inkább azt mondták, sebaj TA lefele mutat, nem kockáztatunk egy makro adatra, bizonytalanságra, így lefele mennek.

#435447 Hathor Előzmény: #435445

Most írtuk, hogy elmarad az EUcsúcs, ez megint bizonytalanságban tartja a piacot, amit nem szeret a piac.

#435445 BudFox Előzmény: #435441

Én is holnapra esést várok..mivel két hetes rally után vagyunk...1.most már látszik hogy megvolt a teteje. 2. hétvégén EU csúcs lesz aminek a tétje az Euró, és a Görögök, 3. nem szeretnek pozícióban maradni az emberek hogyha ilyen nagy mozgások várhatóak.

szóval tartom én is...legfeljebb hétfőn nagyot fogunk csodálkozni..de ahhoz már hozzászoktunk..

#435443 Hathor Előzmény: #435441

Mindjárt jön PMI..

Nagyon le kéne már törni ebből a fej-vállból, most megadhatná a letörési irányt.

#435439 Frontin Előzmény: #435431

Ha csak amcsik nem kezdenek hirtelen örülni 4 után v.minek, akkor bux-ot zárásra lerakják 50 naposra. Bár én inkább holnapra várom az igazi zuttyot, igaz akkor sokkal nagyobbat.

#435431 Hathor Előzmény: #435426

E-star mint indikátorom 6550re öntve. Minden nap jut egy ilyen gyöngyszem.

Tegnap CIG, ma ez.