Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Estar-TA

#435424 Gorcsev Iván Előzmény: #435395

Dupla? akkor most éppen kitörünk felfelé?

vagy triplát akartál írni?

egyébként nagyon rövid az időtáv, az hosszabbtávon szokott kialakulni

#435387 Gorcsev Iván Előzmény: #435362

majd elmúlik, ne aggódj miatta:-)

Egyébként ha már ennyire kérted a grafikont, megosztanád a tiédet is?

ami remélhetőleg pozitívabb mint az enyém.

köszi

#435382 Grizzly Géza Előzmény: #435378

xD

Pont most olvasom sokadjára a 14 karátos autót,bár a nagy kedvenceim Piszkos Fred történetei,de ez sem rossz...:) Jobb mint a E-star 5-ös könyve :(

Re: a döglődés folytatódik

#435374 vincentlauria Előzmény: #435366

Én konkrétan a globál para végét várom, gusztustalan amit művelnek.. A hírek, bejelentések ebben a környezetben sajna nem sokat segítenének az árfolyamon--hacsak annyit nem, hogy legalább nem törölnék fel vele a padlót...

#435370 vincentlauria

Kitartás, nekem is rendesen van mínuszom, de hidd el, pont ezt akarják ezzel a paráztatással elérni, eddig be is jött nekik. Fordulni fog, kell majd a lufit újrafújni, hogy az olcsón megszerzett papírokat visszaadhassák a kivéreztetetteknek.

#435366 taresz Előzmény: #435350

Csak annyit várnék, hogy megnevezzék, hogy mire is szeretnék felhasználni a kötvények kibocsátásából származó pénzt. Így, hogy befolyt a pénz már nem is fontos kommunikálni?

EETEK maradvány értékesítéssel mi van? Saját maguk által szabott határidő augusztus közepe. Tudunk róla valamit?

A Former féle hírt várod amit most hétvégére írt? Ő is azt várja.

#435356 Gorcsev Iván Előzmény: #435345

Mert ott van a következő támasz.

Egyébként ha megnézed Kisherceg fenti elemzését, szintén hasonló célárral számol.

#435354 vincentlauria Előzmény: #435347

én is ezt mondom, múltkor osztrákoknál olvastam pontokban összeszedve mi jár(t??) egy görög képviselőnek: akárhol van kiküldetésben 5*-os szálloda szabadság ideje alatt is, évi 3000 Euro vonalastelefon általány, 3 titkár + 1 aszisztens, havi ~9000 Euro, havi 300 Euros mobil számla általány, és még sok minden amire nem emlékszem.. vazz és a németek meg fizetik a henyélésüket..

#435350 vincentlauria Előzmény: #435316

sajnos tényleg sz@rul fest; ezt nem lehet vitatni. De mit is kellene a managementnek bejelenteni?? tudtommal nem választották még be az urakat az IT-ba, projektbejelentés?? - ha lesz projekt, lesz bejelentés. Amúgy még mindig a globál paráztatást tartom a jelenlegi helyzet legfőbb okának.

#435347 zeeh_ Előzmény: #435340

Én hétvégéig már nem veszek fel szerintem új pozit, kivárok.

Az lett volna a legjobb, ha anno hagyják csődbe menni a bankokat és a görögöket. 18. havi fizetés?! Na, menjenek a ....! Volna miből leadniuk, mégsem akarnak.

Öntő pajtást hiányolta valaki, ma szerintem ez már megint ő volt.

#435345 Bendeguz Előzmény: #435307

Miért pont 6300? Linkelnél kérlek egy elemzést, amiből ezt a számot kikalkuláltad? Köszi!