Dupla? akkor most éppen kitörünk felfelé?
vagy triplát akartál írni?
egyébként nagyon rövid az időtáv, az hosszabbtávon szokott kialakulni
Dupla? akkor most éppen kitörünk felfelé?
vagy triplát akartál írni?
egyébként nagyon rövid az időtáv, az hosszabbtávon szokott kialakulni
Nem elemeztem mostanában, de ha a pozitív szemüveget veszem fel, akkor dupla alj :)
majd elmúlik, ne aggódj miatta:-)
Egyébként ha már ennyire kérted a grafikont, megosztanád a tiédet is?
ami remélhetőleg pozitívabb mint az enyém.
köszi
xD
Pont most olvasom sokadjára a 14 karátos autót,bár a nagy kedvenceim Piszkos Fred történetei,de ez sem rossz...:) Jobb mint a E-star 5-ös könyve :(
Szia Géza,
Sajnos elkártyáztam, pedig nagyon szerettem,
de most a közgazdaságira hajtok :-))
Hahó Iván!
Mi van a fizikai Nobel-díjaddal,megvan még? :))
Én konkrétan a globál para végét várom, gusztustalan amit művelnek.. A hírek, bejelentések ebben a környezetben sajna nem sokat segítenének az árfolyamon--hacsak annyit nem, hogy legalább nem törölnék fel vele a padlót...
Kitartás, nekem is rendesen van mínuszom, de hidd el, pont ezt akarják ezzel a paráztatással elérni, eddig be is jött nekik. Fordulni fog, kell majd a lufit újrafújni, hogy az olcsón megszerzett papírokat visszaadhassák a kivéreztetetteknek.
Csak annyit várnék, hogy megnevezzék, hogy mire is szeretnék felhasználni a kötvények kibocsátásából származó pénzt. Így, hogy befolyt a pénz már nem is fontos kommunikálni?
EETEK maradvány értékesítéssel mi van? Saját maguk által szabott határidő augusztus közepe. Tudunk róla valamit?
A Former féle hírt várod amit most hétvégére írt? Ő is azt várja.
Mert ott van a következő támasz.
Egyébként ha megnézed Kisherceg fenti elemzését, szintén hasonló célárral számol.
én is ezt mondom, múltkor osztrákoknál olvastam pontokban összeszedve mi jár(t??) egy görög képviselőnek: akárhol van kiküldetésben 5*-os szálloda szabadság ideje alatt is, évi 3000 Euro vonalastelefon általány, 3 titkár + 1 aszisztens, havi ~9000 Euro, havi 300 Euros mobil számla általány, és még sok minden amire nem emlékszem.. vazz és a németek meg fizetik a henyélésüket..
sajnos tényleg sz@rul fest; ezt nem lehet vitatni. De mit is kellene a managementnek bejelenteni?? tudtommal nem választották még be az urakat az IT-ba, projektbejelentés?? - ha lesz projekt, lesz bejelentés. Amúgy még mindig a globál paráztatást tartom a jelenlegi helyzet legfőbb okának.
Én hétvégéig már nem veszek fel szerintem új pozit, kivárok.
Az lett volna a legjobb, ha anno hagyják csődbe menni a bankokat és a görögöket. 18. havi fizetés?! Na, menjenek a ....! Volna miből leadniuk, mégsem akarnak.
Öntő pajtást hiányolta valaki, ma szerintem ez már megint ő volt.