Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: a döglődés folytatódik

#435340 Előzmény: #435316

Tudom, felesleges teóriákat gyártani, de egy vasárnapi megegyezés , és az azt követő héten egy jó hír a Cégtől, így együtt kirángatná a kátyúból. Ellenkező esetben...

Úgy látszik, nincs az a …

#435323 zeeh_

Úgy látszik, nincs az a mennyiség 6600-on egyelőre, amit ne lehetne kiönteni.

#435316 taresz Előzmény: #435203

Egyszer fordul, az biztos, csak hol és mekkorát? Addig amíg lapítanak mint sz@r a fűben, addig nem történik semmi. Pataki-Lantos duett nem hozta meg a várt fellendülést, bár ebben nem is reménykedtem. Kommunikáció a 0-val egyenlő.

Estar-TA

#435307 Gorcsev Iván

Sziasztok,

Új fórumosként, viszont régi tőzsdésként gondoltam megosztom észrevételeimet a papírral kapcsolatban.

Nem rég újra bevásároltam belőle, amikor úgy tűnt, hogy kilépett az ékből felfelé. Ezt, ha jól emlékszem itt a fórumon is többen jelezték.

Viszont azóta nem fest valami túl jól a papír TA szempontjából. Láthatóan nem bírt a 7000-es szinttel; ha most a 6700 is elesik, akkor 6300 lehet a következő megálló. Forgalom viszont nokedli, így az ékből való kitörés lehetőségét kezdem elvetni.

Nektek mi a vélenyetek erről?

ui:

Matgab, (mivel tudom, hogy te is érdekelt voltál/vagy benne, ezért címzem neked a kérdést)

Nincs olyan érzésed, hogy a papír egyre jobban hasonít a Freesoft-hoz?

#435298 SZETO99 Előzmény: #435221

Egyik ismerősöm progiján láttam, hogy a könyv elég hosszú volt, 30-40 is, viszont sajna nem emlékszem melyik banknál volt. Talán Erste, de nem biztos, nem akarok hülyeséget mondani. So, broki-programfüggő sztem.

#435248 panpeter Előzmény: #435246

Egyetértek. Egyébként is a tételeket valszeg egymásra öntögetik meg még szopatnak is közben. Teljes a mámor. A végén meg úgy is osztoznak.

#435246 Előzmény: #435233

Mikor megjelennek az 50-es tételek egymás alatt, akkor egyértelmű . Érdekes, hogy nagyon nem érdekli, hogy nyilvánvalóan " beazonosítható". Néha az az érzésem, mintha mellékesen jelezné valakinek ( valakiknek) , itt vagyok, és kapd be...( elnézést)

A stílus meg az eladási oldal nem kicsikre vall, persze igazából nem tudhatom. Tényleg , nem tudjátok, földi halandó láthat valahol többet a könyvben, mint az első öt?

#435217 Camilla2 Előzmény: #435209

Hát ez nagyon carul néz ki,a cég részéről kellene valami hir,kicsit zavar,hogy ilyen csendben vannak.

#435203 Előzmény: #435197

Nem fog örökké esni. Az eladónak nagyon sok nem lehet már, azért nyúlhat el ennyire időben , mert nagyon csekély a forgalom, és annak is egy részért a " napizók" bonyolítják.

#435197 taresz Előzmény: #435176

Ha egyszer ki bírom hajítani a mostani vásárlásaimat, az tuti, hogy soha többet nem nyúlok illikvid papírhoz.

a döglődés folytatódik

#435176 Bendeguz

Ma is megy az adogatás, jó mélyre süllyedtünk a mocsárban...

Re: order

#435085 matgab Előzmény: #435081

mindig mondtam, hogy Thaiföld az igazi!

7% ÁFA, azt is csak a multik fizetik. Sehol bürokraták, olcsó kaják, olcsó szolgáltatások, nincs fűtési költség, nem kell téliruházat, programnak ott a tengerpart. Ja és útdíj sincs.