Tudom, felesleges teóriákat gyártani, de egy vasárnapi megegyezés , és az azt követő héten egy jó hír a Cégtől, így együtt kirángatná a kátyúból. Ellenkező esetben...
Tudom, felesleges teóriákat gyártani, de egy vasárnapi megegyezés , és az azt követő héten egy jó hír a Cégtől, így együtt kirángatná a kátyúból. Ellenkező esetben...
Úgy látszik, nincs az a mennyiség 6600-on egyelőre, amit ne lehetne kiönteni.
Egyszer fordul, az biztos, csak hol és mekkorát? Addig amíg lapítanak mint sz@r a fűben, addig nem történik semmi. Pataki-Lantos duett nem hozta meg a várt fellendülést, bár ebben nem is reménykedtem. Kommunikáció a 0-val egyenlő.
Sziasztok,
Új fórumosként, viszont régi tőzsdésként gondoltam megosztom észrevételeimet a papírral kapcsolatban.
Nem rég újra bevásároltam belőle, amikor úgy tűnt, hogy kilépett az ékből felfelé. Ezt, ha jól emlékszem itt a fórumon is többen jelezték.
Viszont azóta nem fest valami túl jól a papír TA szempontjából. Láthatóan nem bírt a 7000-es szinttel; ha most a 6700 is elesik, akkor 6300 lehet a következő megálló. Forgalom viszont nokedli, így az ékből való kitörés lehetőségét kezdem elvetni.
Nektek mi a vélenyetek erről?
ui:
Matgab, (mivel tudom, hogy te is érdekelt voltál/vagy benne, ezért címzem neked a kérdést)
Nincs olyan érzésed, hogy a papír egyre jobban hasonít a Freesoft-hoz?
Egyik ismerősöm progiján láttam, hogy a könyv elég hosszú volt, 30-40 is, viszont sajna nem emlékszem melyik banknál volt. Talán Erste, de nem biztos, nem akarok hülyeséget mondani. So, broki-programfüggő sztem.
Ez nem sokat szórakozott. Kiöntötte szépen 6600-ig.
Egyetértek. Egyébként is a tételeket valszeg egymásra öntögetik meg még szopatnak is közben. Teljes a mámor. A végén meg úgy is osztoznak.
Mikor megjelennek az 50-es tételek egymás alatt, akkor egyértelmű . Érdekes, hogy nagyon nem érdekli, hogy nyilvánvalóan " beazonosítható". Néha az az érzésem, mintha mellékesen jelezné valakinek ( valakiknek) , itt vagyok, és kapd be...( elnézést)
A stílus meg az eladási oldal nem kicsikre vall, persze igazából nem tudhatom. Tényleg , nem tudjátok, földi halandó láthat valahol többet a könyvben, mint az első öt?
Hát ez nagyon carul néz ki,a cég részéről kellene valami hir,kicsit zavar,hogy ilyen csendben vannak.
Nem fog örökké esni. Az eladónak nagyon sok nem lehet már, azért nyúlhat el ennyire időben , mert nagyon csekély a forgalom, és annak is egy részért a " napizók" bonyolítják.
Ha egyszer ki bírom hajítani a mostani vásárlásaimat, az tuti, hogy soha többet nem nyúlok illikvid papírhoz.
Ma is megy az adogatás, jó mélyre süllyedtünk a mocsárban...
De dugni csak hátulról szabad,mert soha nem tudod van -e p..cse a menyasszonynak .-))