Shortjaid megvannak ?
Én tartom egyenlőre. 16550-ig
Van valaki longban ?
Shortjaid megvannak ?
Én tartom egyenlőre. 16550-ig
Van valaki longban ?
Ha így marad a helyzet akkor lefelé léptünk ki a háromszögből, első körben egy alacsonyabb alj jöhetne:
http://kepfeltoltes.hu/111020/135596638BUX111215_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Harmadik 300as borítás hatiban!
KT 9pont! Ideje lenne letörni negyedikre.
Gyér tengődés van a piacon vsz, ahogy Vadász kolléga mondaná brókerek játszanak a pöcsükkel. Nagy tőkekivonások voltak a világban részvénypiacokról ez látszik is indexeken. Buxban pedig fű sem nő nagyon.
Bízom ebben a zászlóban. Tegnap lecsavarták OTPt záróban kb. 50ponttal, nyitóban 90-nel.
Összesen 140pont 5perc tradeben, belefér a fel korrekció, kellenek a longosok a további eladáshoz. Aki ilyen zakóra veszi, az megérdemli.
Átnéztem, de nincs már nagyon rég hatiban pozim.
Égig érő paszuly alakzat kellene inkább, egy olyan képed nincs raktáron, nekem az tetszene. :)
Látom te már nagyon vágod ezt a tőzsde témát. :)
Az valóban fontos, hogy az ember a tőzsdén dörzsölt legyen, ezzel egyetértek.
Ilyenem nekem is van de nekem csökken buxban a tető..
mindjárt berakom. Előtte árbócrúddal árbócszallag is lehetne, mellette ott van a kettős kis csúcs, amit indikátor is jelez
Na megint előhúznak egy már korábban megszellőztetett hírt, és ennek örülnek annyira. Ez kezd olyan lenni mint a Merkel-Sarkozy saga.
Közben lehet hogy nem is duplaaljat akarnak hanem háromszöget, remélem nem jön össze nekik.
http://kepfeltoltes.hu/111020/1141319959BUX111215_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
No, megvan a meghúzás oka:
" LONDON (Dow Jones)--Currency traders turned more positive Thursday after a press report reaffirmed previous news that the euro zone's bailout fund would have the ability to purchase sovereign debt directly from countries issuing new bonds or on the open market. "
Igen, most kb. olyan lett. De az eddigi formátum, még ha kicsit elavult is volt már meg nem volt ilyen csili-vili, jobban használható volt.
Megnéztem, annyira nem rossz, a pf. szinvonalát eléri...
Kollega, a rendszer másik beíráshoz rendelte a válaszomat. Tehát a tözsdeforum.hu infót köszönöm Tomko!
A "ne kostolgass" az mit jelent?