Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#435303 banyaiz Előzmény: #435296

Gyér tengődés van a piacon vsz, ahogy Vadász kolléga mondaná brókerek játszanak a pöcsükkel. Nagy tőkekivonások voltak a világban részvénypiacokról ez látszik is indexeken. Buxban pedig fű sem nő nagyon.

#435296 Hathor Előzmény: #435294

Bízom ebben a zászlóban. Tegnap lecsavarták OTPt záróban kb. 50ponttal, nyitóban 90-nel.

Összesen 140pont 5perc tradeben, belefér a fel korrekció, kellenek a longosok a további eladáshoz. Aki ilyen zakóra veszi, az megérdemli.

#435294 banyaiz Előzmény: #435290

Átnéztem, de nincs már nagyon rég hatiban pozim.

Égig érő paszuly alakzat kellene inkább, egy olyan képed nincs raktáron, nekem az tetszene. :)

#435289 banyaiz Előzmény: #435242

Látom te már nagyon vágod ezt a tőzsde témát. :)

Az valóban fontos, hogy az ember a tőzsdén dörzsölt legyen, ezzel egyetértek.

#435280 Hathor Előzmény: #435277

Ilyenem nekem is van de nekem csökken buxban a tető..

mindjárt berakom. Előtte árbócrúddal árbócszallag is lehetne, mellette ott van a kettős kis csúcs, amit indikátor is jelez

#435273 Tomko Előzmény: #435255

No, megvan a meghúzás oka:

" LONDON (Dow Jones)--Currency traders turned more positive Thursday after a press report reaffirmed previous news that the euro zone's bailout fund would have the ability to purchase sovereign debt directly from countries issuing new bonds or on the open market. "

#435271 Tomko Előzmény: #435269

Igen, most kb. olyan lett. De az eddigi formátum, még ha kicsit elavult is volt már meg nem volt ilyen csili-vili, jobban használható volt.

#435264 Joker Előzmény: #435260

Kollega, a rendszer másik beíráshoz rendelte a válaszomat. Tehát a tözsdeforum.hu infót köszönöm Tomko!

A "ne kostolgass" az mit jelent?

#435263 Ricsi Előzmény: #435260

Ez a stílus eddig itt nem volt szokás, és jó lenne, ha eztán sem lenne...