Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#434207 BudFox Előzmény: #434180

Hát igen...ne tudd meg milyen mérges voltam én is a Stopjaim miatt...ész megáll...pont kiütötte egy részét..szinte napi maximumon... de nem tudtam a gép előtt lenni ma..

azért USA szépen esik..ez kárpótol mindenért :D

#434180 Frontin Előzmény: #434128

Egy pár shortomból ma kidobott a stopom, nem nagy mennyiségből szerencsére. Nem voltam gépnél ma, úgyhogy sajnos nem tudtam újranyitni, emiatt kicsit bosszús vagyok. Sebaj, talán holnap jön egy újabb alkalom.

#434154 Eros1 Előzmény: #434124

..én még semmit nem zártam...ma is adtam még bele....

...van jó pár rés lefelé...amit magunk mögött hagytunk a két hét emelkedés alatt...

...ha kint is kijózanaodnak végre....nem lesz gond ezeket betölteni...

#434128 BudFox Előzmény: #434124

Gratula....de ne hagyd abba...

kezd újra a régi pakk 10 % -ával..aztán ha elindul nyerőben ráadsz ha nagy nyerőben leszel...

én erre a taktikára fogok ráálni.

#434126 Fornit Előzmény: #434124

Ah, én 250 pontot benthagytam..., na de mindegy ilyen öngyilkos akciónak indult kicsivel, nem bukta már az is meglepő a reggel fényében :)) Azért legalább vehetek ebből is egypár kakaóscsigát:)

#434124 Waszeitung Előzmény: #434110

Short zárva,500pont felfelé,500pont lefelé megvolt nyerőben...azt hiszem most kell abbahagynom hosszú időre :D

#434122 BudFox Előzmény: #434110

azért nagy szivatás volt 18.000 fölé vinni..affene..kár hogy lezártak jópár shortot...most veszteséggel nyithattam vissza...ehhez értenek.

#434110 Waszeitung Előzmény: #434103

Sorstársam..együtt örülünk v. sírunk :D Most így elnézve tréfásan tűnik hogy megröptették 18e magasságába majd nyeletlen fejszekánt hullunk vissza 17500 alá. Eddig ölég shortos...17250 volt asszem a pénteki alj.

#434103 akpo7 Előzmény: #434077

Nemi "csendespiheno" utan visszatertem BUX-ot shortolni. 16K-ig jo lenne, ha nem allna meg sokszor. :)

#434094 sbbacsi Előzmény: #434085

Csak kérdés még, hogy mitől lesz meg a tervezett költségvetési deficit... mert papíron szép, de se a kiadási oldal megnyírása nincs alátámasztva se bevétel oldalon a növekedés. Ill. az adóbevételek egy része sem áll túl biztos lábakon szvsz. Persze tartalékot is hagytak, de...

#434085 Joker Előzmény: #434042

Melyik rádióműsorban hallottad? Fitch esetén kizárt, hiszen pozitív kilátással állunk. Moodys esetén sem valószínű most októberben, az S&P esetén ilyesztegetnek leginkább. Bár igazából nem látom, hogy vajon milyen konkrétumban minősítenék bóvliba Magyarországot.

A minősítők azzal számolnak, hogy nem 2,5%, hanem 3% lesz a költségvetési deficit, amivel még mindig az egyik legjobbak lennénk az unióban. Az államadosságot szintén csökkentettük 73%, amivel szintén kivételesek vagyunk Európában. A növekedés lehet, hogy kicsi lesz, de hogy ez bóvlit érjen azt nonszensznek tartom.