Te kis vaddisznóóó :DD
Te kis vaddisznóóó :DD
Hát igen...ne tudd meg milyen mérges voltam én is a Stopjaim miatt...ész megáll...pont kiütötte egy részét..szinte napi maximumon... de nem tudtam a gép előtt lenni ma..
azért USA szépen esik..ez kárpótol mindenért :D
moderálva leszel és következő talit te fizeted :D
Egy pár shortomból ma kidobott a stopom, nem nagy mennyiségből szerencsére. Nem voltam gépnél ma, úgyhogy sajnos nem tudtam újranyitni, emiatt kicsit bosszús vagyok. Sebaj, talán holnap jön egy újabb alkalom.
..én még semmit nem zártam...ma is adtam még bele....
...van jó pár rés lefelé...amit magunk mögött hagytunk a két hét emelkedés alatt...
...ha kint is kijózanaodnak végre....nem lesz gond ezeket betölteni...
Gratula....de ne hagyd abba...
kezd újra a régi pakk 10 % -ával..aztán ha elindul nyerőben ráadsz ha nagy nyerőben leszel...
én erre a taktikára fogok ráálni.
Ah, én 250 pontot benthagytam..., na de mindegy ilyen öngyilkos akciónak indult kicsivel, nem bukta már az is meglepő a reggel fényében :)) Azért legalább vehetek ebből is egypár kakaóscsigát:)
Short zárva,500pont felfelé,500pont lefelé megvolt nyerőben...azt hiszem most kell abbahagynom hosszú időre :D
azért nagy szivatás volt 18.000 fölé vinni..affene..kár hogy lezártak jópár shortot...most veszteséggel nyithattam vissza...ehhez értenek.
Sorstársam..együtt örülünk v. sírunk :D Most így elnézve tréfásan tűnik hogy megröptették 18e magasságába majd nyeletlen fejszekánt hullunk vissza 17500 alá. Eddig ölég shortos...17250 volt asszem a pénteki alj.
Nemi "csendespiheno" utan visszatertem BUX-ot shortolni. 16K-ig jo lenne, ha nem allna meg sokszor. :)
Csak kérdés még, hogy mitől lesz meg a tervezett költségvetési deficit... mert papíron szép, de se a kiadási oldal megnyírása nincs alátámasztva se bevétel oldalon a növekedés. Ill. az adóbevételek egy része sem áll túl biztos lábakon szvsz. Persze tartalékot is hagytak, de...
a NEO fm lehetett azthiszem...de órás hírekben volt..
Melyik rádióműsorban hallottad? Fitch esetén kizárt, hiszen pozitív kilátással állunk. Moodys esetén sem valószínű most októberben, az S&P esetén ilyesztegetnek leginkább. Bár igazából nem látom, hogy vajon milyen konkrétumban minősítenék bóvliba Magyarországot.
A minősítők azzal számolnak, hogy nem 2,5%, hanem 3% lesz a költségvetési deficit, amivel még mindig az egyik legjobbak lennénk az unióban. Az államadosságot szintén csökkentettük 73%, amivel szintén kivételesek vagyunk Európában. A növekedés lehet, hogy kicsi lesz, de hogy ez bóvlit érjen azt nonszensznek tartom.