Hát a rajzot egy hete csináltam, úgyhogy eddig követte a mozgás, de a jövőre nézve ez persze nem jelent semmit : ) Én azért sáv aljára szavazok, de majd meglátjuk : )
Hát a rajzot egy hete csináltam, úgyhogy eddig követte a mozgás, de a jövőre nézve ez persze nem jelent semmit : ) Én azért sáv aljára szavazok, de majd meglátjuk : )
Igen, helyes a dörgés, ma tért vissza a sávba, eddig felette kódorgott.
TA mostanában nem nagyon zavarta.
Azt is kitaláltad már, hogy Dax megy le a sáv aljára megint?
Egy olyan rajz, amely ezt mutatja meg előre, na az lenne a szép:-DDD
Rajzolni lehet sokmindent sokféleképpen, én pl. ilyet találtam ki:
valami richter gyógyszert vehetne :) Nyisson shortot s ne sikítson..
Kicsit gyorsan beszél, de két lehetőség van:
1) Forradalom lesz
2) Ő csak egy 'média pankrátor', aki nézettséget akar növelni
Az világos, hogy valakik 10 milliárdos nagyságrendben viszik ki a dollárt az USA-ból (ez tragikus), és az még egyértelműbb, hogy nem én vagyok az (ez még tragikusabb).
Csatorna, sáv egyre megy, a lényeg az, hogy a DAX már rég kitört belőlre, az USA indexek meg most nézem még mindig a sávban voltak.
Akkor mehetnek le az aljára megint....
ezt láttátok?
Hol is van a trendcsatorna teteje, ahonnan kitört?
Szerintem még csak azt teszteli vissza...
Érdekes, hogy a bankok sorra jönnek elő jobbnál-jobb gyorsjelentsékkel, ezzel szemben a reál szféra meg szenved.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/meglepetest_hozott_a_citigroup_gyorsjelentese.156981.html
Ez is azt a képet erősiti, hogy a bankok valós hitel kihelyezés helyett a tőzsdén játszogatnak a pénzükkel.
Nasdaq már karnyújtásnyira az idei csúcsoktól... mondjuk ennek elég, hogy a nagy súlya miatt az Apple menjen és az új hülyetelefonja miatt megy is szépen.
szégyen amit megint megcsináltak. utolsó 5 perces gyertyával visszahúzták napi maxra. ez az egész egy nevetséges társasjáték
...én vagyok, egyideje shortban. Addig semmi esély az esésre
Itt valaki áll a háttérben, nem akarom elhinni, hogy ennyit menjenek a semmire ilyen rövid idő alatt....
csak azért is felnyomták O forgalommal 1220-ra, még 9 napig csinálják hogy szakadjanak bele
usa 2 hét alatt 150 pontot emelkedett. Kiváncsi leszek a hét végi kereskedésben (ezen felül) mit fognak még alkotni....